Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou RS4 Plus nutikell (must)

Haylou RS4 Plus nutikell (must)
Laos
  • 57.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.33 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1458034
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou RS4 Plus nutikell

Haylou RS4 Plus nutikell on varustatud suure 1,78-tollise AMOLED puuteekraaniga. See aitab teil oma vormisoleku eest hoolitseda – see pakub kuni 105 spordirežiimi ja funktsiooni, nagu pulsi ja une jälgimine, temperatuuri mõõtmine ja stressitaseme kontroll. See on IP68 veekindel ja sellel on enneolematu mugavuse tagamiseks magnetrihm.

AMOLED ekraan

Nutika käekella juhtimine on äärmiselt lihtne ja meeldiv. Suure 1,78-tollise AMOLED HD Retina ekraani eraldusvõime on 368 x 448 pikslit ja värskendussagedus 60 Hz. Tulemuseks on selge, loetav pilt ja see võimaldab mugavalt kasutada nutikella funktsioone. Samuti saate kohandada ekraani välimust oma maitse järgi. Valige lihtsalt paljude vaikekujuliste kellakujunduste hulgast või laadige üles oma foto! Saadaval on ka 3 menüüstiili.

Kasutusmugavus

Jäta hüvasti selle vaevaga, et leida õige kellarihm, mis sobib randmele. Nutikellal RS4 Plus on magnetklamber, mis mitte ainult ei hõlbusta selle selga panemist ja äravõtmist, vaid võimaldab teil seda ka vastavalt oma vajadustele kohandada. Seade on ka ülikerge, mugav, tolmukindel ja IP68 veekindel. See võib olla sinuga kaasas peaaegu kõikjal – näiteks treeningu ajal. Ei higi ega vihm ei hirmuta teda!

Valikus on 105 spordirežiimi

Mängige oma lemmikspordiala või proovige midagi uut. Nutikell võimaldab valida 105 spordirežiimi vahel nagu jooksmine, rattasõit, suusahüpped või sulgpall. See salvestab teie treeninguandmed reaalajas, et saaksite jälgida oma edusamme ja parandada treeningute jõudlust. Seade loeb ka samme, põletatud kaloreid ja läbitud vahemaad.

Oma tervise eest hoolitsemine

Nutikellad pakuvad mitmeid funktsioone, mis aitavad teil oma tervise eest hoolt kanda. See jälgib und ja mõõdab vere hapnikusisaldust. Samuti võimaldab see mõõta pulssi kuni 24 tundi ööpäevas ja teavitada teid murettekitavatest muutustest. Samuti kontrollib see teie stressitaset. Sellel on ka sisseehitatud termomeeter, mis võimaldab mõõta kehatemperatuuri. Kõik see võimaldab teil kiiresti reageerida murettekitavatele sümptomitele!

Veelgi rohkem funktsioone

Haylouga saate oma elu veelgi lihtsamaks teha. Nutikas käekell annab märku saabuvatest sõnumitest ja kõnedest – kunagi ei jää enam midagi olulist kahe silma vahele! Kui istud liiga kaua ühes asendis, tuletab see sulle meelde, et pead liigutama. Samuti pakub see lõõgastavaid hingamisharjutusi ja toetab Alipay makseid. Lisaks tõstke ekraani aktiveerimiseks lihtsalt randme.

Pikk tööaeg

Vaatamata nii suurele hulgale valikutele kestavad nutikellad väga kaua. See on varustatud vastupidava 230 mAh akuga. Täielikult laetuna võib see normaalse igapäevase kasutuse korral vastu pidada kuni 10 päeva või tavakasutusega kuni 28 päeva. Öelge hüvasti sellega, et peate oma seadmeid liiga sageli laadima!

Kasti

  • Nutikas käekell
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd Hale
Nimi Hilow RS4 Plus
Mudel LS11
Värv Must
Mõõtmed 45,2x37,2x10,4 mm
Riba laius 20 mm
Kaal (koos rihmaga) 57,6 g
Ekraan 1,78-tolline AMOLED
Luba 368x448 pikslit
Bluetoothi versioon 5.1
Andurid Pulsiandur, liikumisandur, SpO2 andur
Aku mahutavus 230 mAh
Toetatud operatsioonisüsteemid Android 6.0 ja uuemad, iOS 11.0 ja uuemad
Aku kestvus Kuni 10 päeva (tavakasutusel, 24-tunnine pulsi jälgimine)
Veekindel IP68
Töötemperatuur 0-45°C
Rakendus Heilu meelelahutus
Spordirežiimide arv 105

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles