Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou Moripods TWS kõrvaklapid (sinine)

Haylou Moripods TWS kõrvaklapid (sinine)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1456183
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou MoriPodsi juhtmeta Bluetooth-kõrvaklapid

Viige oma muusikakogemus järgmisele tasemele. Haylou MoriPodsi juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 12 mm draiveritega, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Bluetooth 5.2 tagab kohese ja stabiilse signaaliedastuse ning kauakestev aku võimaldab kuulata muusikat kuni 6 tundi ilma laadimiseta. Toode toetab aptX Adaptive koodekit ja CVC-mürasummutusega saate vabalt rääkida peaaegu kõikjal.

Taasavastage muusika võlu

Haylouga avastate oma lemmiklaulude kohta senikuulmatuid üksikasju. Suured 12 mm draiverid tagavad kristallselge, fantastiliselt tasakaalustatud stereoheli. Teid hämmastab täiuslikult määratletud bass ja karged, kõrva meeldivad kõrged helid. Vaata, kuidas muusika võlu võib olla veelgi tugevam!

Usaldusväärne Bluetooth 5.2 ühendus.

Jätke ühendusprobleemidega hüvasti. Qualcomm QCC3040 kiip ja järgmise põlvkonna Bluetooth 5.2 tagavad stabiilse edastuse kuni 10 m kaugusel ja palju kiirema ühenduse. Samuti võimaldab see mugavalt lülituda mono- ja stereorežiimide vahel. Iga kõrvaklapp ühendatakse iseseisvalt teie valitud seadmega, võimaldades teil neid kasutada erinevates konfiguratsioonides või isegi jagada oma muusikat sõbraga! Bluetooth 5.2 pakub ka laialdast ühilduvust Haylou MoriPodidega.

Madal latentsusaeg kiireks mängimiseks

Üllatused ei lõpe sellega! Haylou MoriPods toetavad järgmise põlvkonna adaptiivset aptX kodekit, mis võimaldab nautida kiiret, stabiilset ja kadudeta signaaliedastust ning ka ülimat Hi-Fi-taseme helikvaliteeti. See tagab ka erakordselt madala latentsuse, et saaksite oma lemmikmänge segamatult mängida. Täiuslik video ja heli sünkroniseerimine tagab, et te ei üllata vastaseid, ei ennusta nende liigutusi ega saavuta järjekordset võitu!

Mürasummutus – rääkige telefoniga kõikjal, kus viibite

MoriPodidega saad mitte ainult muusikat kuulata, vaid ka telefoniga rääkida – isegi väga mürarikkas kohas. Kahesuunalised mikrofonid jäädvustavad täiuslikult teie häält ja CVC 8.0 mürasummutustehnoloogia välistab tarbetu taustmüra, võimaldades teil vabalt suhelda. Kontor, kaubanduskeskus, rahvarohke buss – olenemata asukohast, Haylouga saad telefoniga rääkida millal iganes soovid!

Mugav puutetundlik juhtimine

Kas soovite muuta esitatavat lugu või aktiveerida hääleassistendi, kuid teil pole telefoni käepärast? Pole probleemi! Haylou MoriPodidel on sisseehitatud lihtsalt kasutatavad puuteplaadid, mis pakuvad kiiret ja mugavat juurdepääsu paljudele kasulikele funktsioonidele. Muuhulgas saate neid kasutada sissetulevatele kõnedele vastamiseks või nendest keeldumiseks, taasesituse peatamiseks või jätkamiseks, lugude vahetamiseks ja nutika assistendi abi saamiseks.

Kuulake tundide kaupa muusikat

Haylou MoriPods on varustatud täiustatud kiibiga, millel on uskumatult madal energiatarve ja võimas polümeer-liitiumaku. See võimaldab kõrvaklappidel täislaadimisel muusikat esitada kuni 6 tundi! Komplekti kuuluv mugav laadimisümbris võimaldab pikendada seda aega 24 tunnini. Nii saate kuulata oma lemmiklugusid kodus, tööl või rongis reisides – MoriPods ei vea teid alt, kui neid vajate!

Loodud vastama erinevatele kasutajate vajadustele

MoriPodid avaldavad muljet oma stiilse ja kaasaegse disainiga. Neid on saadaval mitmes värvitoonis – vali endale sobivaim! Kõrvaklapid on ka uskumatult mugavad. Tänu ergonoomilisele disainile istuvad need ideaalselt teie kõrvadesse ja pakuvad soovitud mugavust. Igaüks neist kaalub vaid 3,9 g, nii et te ei tunne isegi, et kannate neid. IPX4 veekindlus tähendab, et need on kaitstud vihmapiiskade või higi eest, nii et saate neid probleemideta kaasa võtta jalutuskäigule või trenni.

Bränd Hale
Nimi MoriPodid
Värv Sinine
Bluetoothi versioon 5.2
Laadimisport USB-C
Jõuülekande ulatus Kuni 10 m (avatud ruum, takistusteta)
Toimimisaeg Kuni 24 tundi (koos laadimisümbrisega)
Mänguaeg Kuni 6 tundi
Aeg helistada Kuni 5 tundi
Korpuse laadimise aeg Umbes 2 tundi
Kõrvaklappide aku mahutavus 35 mAh (üks kõrvaklapp)
Korpuse aku mahutavus 310 mAh
Toetatud protokollid SBC, AAC, A2DP, HFP, adaptiivne aptX, AVRCP, HSP
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv sinine
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles