Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou Moripods ANC TWS kõrvaklapid (valged)

Haylou Moripods ANC TWS kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1458002
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS Haylou Moripods ANC kõrvaklapid

Kas otsite kergeid ja mugavaid kõrvaklappe, mis pakuvad kvaliteetset heli ja vähendavad müra? Valige Haylou Moripods ANC, mis pakub kuni -30 dB ANC-müra vähendamist ja millel on 10 mm dünaamilised draiverid. Nautige kuni 30 tundi mänguaega (koos laadimisümbrisega) ja unustage ühendusega seotud probleemid Bluetooth 5.2-ga. Samuti saab vabalt telefoniga rääkida.

ANC müra vähendamine

Haylouga kuulete ainult seda, mida soovite kuulda. Kõrvaklapid toetavad ANC-müra vähendamist kuni -30 dB. Nii saate tüütu müra unustada ja keskenduda helide maagiale! Samuti on 3 taasesitusrežiimi, nagu müra vähendamine, standardne ja läbipaistev. See võimaldab teil kohandada kõrvaklappe vastavalt oma ootustele ja otsustada, kas soovite müra täielikult välja häälestada või kuulata muusikat, kaotamata sidet ümbritsevaga.

Tipptasemel heli

Tunnetage, kui suurepäraselt võivad teie lemmiklaulud kõlada. Kõrvaklapid on varustatud suurte dünaamiliste 10 mm draiveritega ja toetavad AAC-kodekit. Tänu sellele pakuvad need selget, rikkalikult detailirohket heli, sügavat ja võimsat bassi ning kõrva meeldivaid kõrgeid helisid. Samuti tõstavad need suurepäraselt esile vokaali kõla. Moripods ANC abil avastate uuesti oma lemmiklaulud!

Nad näitavad end telefonivestluste ajal

Moripods ANC pakub kvaliteetset heli mitte ainult muusika kuulamise, vaid ka telefonikõnede ajal. Need on varustatud ülikvaliteetsete mikrofonidega ja toetavad DSP-müra vähendamist, nii et nad teevad teie hääle äravõtmisel fantastilist tööd, kõrvaldades samas tarbetut taustmüra. Kaubanduskeskus, rong või buss – nüüd saate vabalt telefoniga rääkida, ükskõik kus te ka poleks.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Kiirühendus, suurem stabiilsus ja kõrge häiretekindlus on vaid mõned täiustatud Bluetooth 5.2 tehnoloogia eelistest. Probleemidest märku andmiseks jätke hüvasti! Moripods ANC kõrvaklapid pakuvad teile usaldusväärset juhtmevaba ühendust. Samuti saate kasutada spetsiaalset mängurežiimi, mis tagab veelgi väiksema latentsuse. Nautige kiiret mängu ja saage eelis juba algusest peale!

Isegi pikem tööaeg

Kuulake oma lemmiklaule pidevalt kodus, tööl ja reisil olles. Ärge muretsege, et teie kõrvaklapid saavad liiga kiiresti tühjaks ja rikuvad teie tuju! Moripods ANC võimaldab teil esitada muusikat umbes 8 tundi, kui kasutate mürasummutust, või kuni 9 tundi, kui selle välja lülitate. Kaasasolev laadimisümbris pikendab seda aega vastavalt 30 või 33 tunnini.

Loodud teie mugavuse huvides

ANC Moripods on uskumatult mugavad ja kerged, kaaludes igaüks vaid 3,9 g. Need püsivad kindlalt kõrvades ega kuku neist välja. Samuti leiate 3 paari vahetatavaid otsikuid kolmes suuruses, et saaksite kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele ja harjumustele. Spetsiaalsel korpusel on matt pind, mis on puudutamisel äärmiselt meeldiv. Moripods ANC ühildub ka Androidi ja iOS-iga.

Kõige olulisemad funktsioonid teie käeulatuses

Nautige kõrvaklappide mugavust – Haylouga on kõik vajalik alati teie käeulatuses. Sa ei pea iga kord oma nutitelefoni otsima! Moripods ANC-l on sisseehitatud praktilised puutepaneelid, tänu millele saate vaid mõne puudutusega näiteks taasesituse peatada või jätkata, kõnele vastata või kõnest keelduda, kõne katkestada, valida mürasummutuse režiimi, muuta lugu või sisse lülitada. mängurežiim.

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel (USB-C)
  • Asenduskõrvaotsad (3 paari, S/M/L)
  • Kasutusjuhend
Bränd Hale
Mudel Moripoodid ANK
Värv Valge
Juht 10 mm
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik Kuni 10 m (avatud ruumis, ilma takistusteta)
Laadimisliides USB-C
Toimimisaeg ANC mürasummutus väljas: u. 9 tundi (kõrvaklapid) + 24 tundi (ümbris);
ANC mürasummutus sees: u. 8h (kõrvaklapid) + 22h (ümbris);
Kõrvaklappide aku mahutavus 43 mAh
Korpuse aku mahutavus 310 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg u. 1,5 tundi
Korpuse laadimise aeg u. 2,5 tundi
Heli kodekid SBK, AAK
Toetatud protokollid A2DP, AVRCP, HFP
Ühilduvus Android, iOS
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles