Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou LS02 Pro nutikell (must)

Haylou LS02 Pro nutikell (must)
Pole laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1463119
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou LS02 Pro nutikell (sinine)

Tutvustame nutikellasid, mis ulatuvad tavapärastest kelladest kaugemale! Haylou LS02 Pro saab teie isiklikuks abiliseks! Märguanded, kasulikud funktsioonid tervise jälgimiseks, treeningute mõõtmiseks ja palju muud. Kõik see sinu randmel! Nutikellal on muljetavaldavate värvidega 1,85-tolline ekraan ja kauakestev aku, mis pakub põhirežiimis kuni 20 päeva kasutusaega. Sellel on elegantne disain ja vastupidav konstruktsioon, millel on IP68 kaitse. Saate selle välimust isikupärastada enam kui saja kella sihverplaadiga ning mõne lisafunktsiooniga saate seda kasutada kaamera iseavaja käivitamiseks, kadunud telefoni leidmiseks ja äratuse seadistamiseks. Vaata, millega ta sind veel üllatab!

12Highlow/LS02-Pro/8

Kergesti loetav ekraan

LS02 Pro abil muutub iga puudutus ja liigutus ekraanil lihtsaks ja intuitiivseks. Kasutades kõiki 1,85-tollise 240 x 284 eraldusvõimega ekraani eeliseid, saate juurdepääsu erakordselt eredatele ja üksikasjalikele piltidele. Ekraani selgus ja selgus tagab, et ükski teavitus või tegevusstatistika ei jää teie tähelepanuta. Muljetavaldav 65,8% ekraani ja korpuse suhe tähendab, et nutikella iga toll saab sellest maksimumi, andes teile suhtlemiseks mugava pinna.

12Highlow/LS02-Pro/4

Kohandage vastavalt oma eelistustele

Nutikell LS02 Pro pakub enam kui 100 elavat ja selget valimisvalikut. Saate valida ka kolme vaatamisrežiimi vahel, et kohandada kella välimust hõlpsalt vastavalt oma eelistustele. Minimalistlik liides või täisvärviline ketas? Või äkki teie tehtud foto? Valik on sinu!

12Hailow/LS02-Pro/5

Oma tervise kaitsmiseks

Nüüd saate oma tervise eest hoolitseda ilma suurema vaevata! LS02 Pro jälgib südame löögisagedust ja vere hapnikuga küllastumist – isegi öösel! Nii saate kiiresti muudatustest aru ja neile kiiresti reageerida. Nutikell pakub ka erinevaid hingamisharjutusi, mis aitavad stressitaset vähendada. Kontrollige oma tulemusi reaalajas ja võtke täielik kontroll!

12Highlow/LS02-Pro/6

See töötab magamise ajal

Kas tunnete end väsinuna ja ei mäleta, mis tunne on olla unine? Nutikellaga saad hõlpsalt tervislikumaid uneharjumusi kujundada! LS02 Pro jälgib teie und, luues graafikud, mis näitavad, kui kaua teie une iga faas kestab. Selle teabe regulaarne jälgimine võimaldab teil mõista, kuidas stress või muutused toitumises või kehalises aktiivsuses teie une kvaliteeti mõjutavad, ja seejärel kasutada seda teavet tervislikumate harjumuste juurutamiseks, mis võimaldavad teil lõpuks puhata!

12Highlow/LS02-Pro/1

Tsüklid kontrolli all

LS02 Pro on naiste tervise jälgimisel usaldusväärne. See on lahendus, mis võimaldab teil jälgida oma tsükleid ja olla kursis muutustega. Pärast põhiteabe sisestamist aitab LS02 Pro teil ennustada eelseisva perioodi kuupäeva, saates teile õigeaegse teate! Sa ei pea enam muretsema, et kõige ebasobivamal hetkel üllatad!

12Highlow/LS02-Pro/2

Treeni ja löö oma rekordeid

Nutikell pakub kuni 100 spordirežiimi, mis hõlmavad kõige populaarsemaid spordialasid. Kasutades ülitäpseid andureid, saab teie liigutusi salvestada, pakkudes teile teavet, nagu sammude arv, põletatud kalorid ja läbitud vahemaa. Töötage oma vormi kallal, seades iga päev eesmärke ja püstitades rekordeid!

12Highlow/LS02-Pro/11

Läbimõeldud disain

Sellel mudelil on elegantne disain ja integreeritud metallkonstruktsioon, mille matt viimistlus annab sellele luksusliku välimuse. Välimus ei ole siiski kõik! IP68 kaitseklass on vastupidavuse garantii: see ei karda higistamist, nii et see võib teid hirmuta intensiivsel treeningul kaasas olla, isegi vihmaga!

12Highlow/LS02-Pro/3

Teie isiklik assistent

Nüüd on juurdepääs olulisele teabele teie käeulatuses! Bluetoothi kaudu telefoniga ühendatud nutikell teavitab teid sissetulevatest kõnedest, häälsõnumitest ja rakenduste märguannetest, nii et te ei jää enam kunagi ühestki olulisest sõnumist ilma!

12Highlow/LS02-Pro/9

Vastupidav aku

Nutikella ühest laadimisest jätkub põhirežiimis kasutamiseks 20 päevaks. Igapäevane kasutamine koos muude funktsioonidega tagab 10 tööpäeva. Nii et te ei pea muretsema aku liiga kiire tühjenemise pärast.

12Highlow/LS02-Pro/10

Muud mugavad funktsioonid

Kuidas muidu LS02 Pro teie elu lihtsamaks teeb? Ühendage see rakenduse kaudu oma telefoniga ja kasutage seda maksimaalselt ära, seadistades äratuse, juhtides muusikapleierit või kasutades nutitelefoni kaamera iseavajat. Kas te ei tea, kus teie telefon on? Praktiline Find My Phone funktsioon võimaldab teil nutikella abil oma telefoni leida!

12Highlow/LS02-Pro/7

Kaasas

  • Nutikas käekell
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Hale
Mudel LS02 Pro
Värv Sinine
Mõõtmed 48,82 x 37,70 x 10,83 mm
Kaal 51,4 g (koos rihmaga)
Luba 240 x 284
Juhtmeta ühendus Bluetooth 5.0
Aku mahutavus 250 mAh
Sissepääs 5V 500mA
Aku kestvus 10 päeva (24/7 pulsi jälgimisega)
Kaitseaste IP68
Töötemperatuur -10 ℃ - 60 ℃
Andmete sünkroonimise platvorm Heilu meelelahutus
Süsteemi ühilduvus Android 6.0; iOS 9.0
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles