Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hardwire Kit DDPAI OBD-pordi jaoks

Hardwire Kit DDPAI OBD-pordi jaoks
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid DDPAI
Kauba ID: 1467737
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Toiteadapteri DDPAI juhtmekomplekt OBD-pordi jaoks

Lihtne paigaldada ja kasutada toiteadapter, mis on mõeldud DDPAI MINI 5, Z40, Z50, N3 Pro jne kaameratele. Võimaldab paigal olles aktiveerida salvestusfunktsiooni. See tunneb nutikalt ära pinge ja sellel on 5 kaitsetaset, mis muudab selle kasutamise täiesti ohutuks. Kaabel sobib ka elektrisõidukitega.

DDPAI/OBDHK/4

Lihtne paigaldus

Adapter on varustatud OBD diagnostikapistikuga, nii et sa ei pea kaitsmekarbi juurde pääsemiseks kaant eemaldama, kui soovid seda oma autokaamerale paigaldada. Tulemuseks on veelgi stabiilsem ja turvalisem toiteallikas.

DDPAI/OBDHK/2

Hoidke pargitud autol silm peal

Adapter võimaldab parkimise ajal kasutada salvestusfunktsiooni. Kohe pärast parkimist aktiveerib teie auto kaamera automaatselt ooterežiimi ja salvestab kõik soovimatud olukorrad.

DDPAI/OBDHK/6

5 kaitsetaset

Seade pakub 5 kaitsetaset, et tagada teie auto ja DVR-i täielik ohutus. Seega ei pea te muretsema ala-, ülepinge, lühise ega ülelaadimise pärast. Adapteril on ka pöördühenduse kaitse, nii et võimalik paigaldusviga ei kahjusta teie videokaamerat.

DDPAI/OBDHK/1

Arukas auto kaitse

Adapter on varustatud intelligentse IPS toitehaldussüsteemiga. Seetõttu jälgib see pidevalt auto aku pinget ja kui see langeb alla ohutu läve, lülitab kaamera automaatselt välja.

DDPAI/OBDHK/5
Tootja DDPAI
Mudel DC001
Ühilduvus Autokaamerad Mini 5, Z40, Z50, N3 Pro jne.
Sissepääs 12 V
Välju 5V 2A
Kaabli pikkus 3 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles