Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hanekelaga kohvikeetja Cocinare Leopard

Hanekelaga kohvikeetja Cocinare Leopard
Laos
  • 87.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29.33 €
Kaubamärgid Cocinare
Kauba ID: 1610481
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline veekeetja temperatuuri reguleerimisega - Gooseneck Cocinare (must)

Kutsuge oma lähedased kohvile, teele või kuumale šokolaadile ja nautige aromaatseid maitseid elektrilise veekeetjaga Gooseneck. See elegantne Cocinare seade ühendab loominguliselt ekraani ja temperatuuri reguleerimisnupu (vahemikus 38°C kuni 100°C), selle väljundvõimsus on kuni 1500 W ja taimer. Ergonoomiline S-kujuline disain võimaldab teil jooki mugavalt ja täpselt tassi valada. Veekeetja maht on 0,9 liitrit ja selle müratase töötamise ajal ei ületa 49 dB. Lisaks tagab toode 60 minutit soojusisolatsiooni ning selle läbimõeldud disain tagab täieliku ohutuse kasutamise ajal.

Tundke end tõelise baristana

Valmistage jook, mis vastab ka kõige nõudlikuma kohvi- ja teesõbra ootustele. Elektriline veekeetja Gooseneck mahutab 0,9 liitrit ja võimaldab täpselt reguleerida temperatuuri vahemikus 38°C kuni 100°C. Valitud väärtus, mis on seadistatud praktilise nupu abil, kuvatakse ekraanil. Nüüd saate nautida oma lemmikjookide aromaatset maitset iga päev!

Läbimõeldud omadused

Cocinare veekeetja tagab tõhusa soojusisolatsiooni, säilitades soojust kuni 60 minutit. Seadmel on ka 5-minutiline taimer, mis aitab saavutada optimaalset ekstraheerimisaega ja seeläbi saada soovitud kohvi maitse.

Ergonoomiline disain

Veekeetja sisemus on valmistatud korrosioonikindlast roostevabast terasest 304. Kaalub mitte rohkem kui 600 grammi. Ülespoole suunatud kuuma õhu väljalaskeava juhib auru teie käest eemale, vähendades põletusohtu. Ergonoomiline käepide tagab ühtlase ja mugava valamise, samas kui Goosenecki klanitud S-kujuline disain tagab enneolematu kontrolli veevoolu üle. Cocinare abil omandate kohvi valmistamise kunsti täiuslikkuseni!

Mugav juhtimine

Temperatuuritaset saate lihtsalt reguleerida nupu abil ning praktilised nupud tagavad veekeetja sujuva töö. Veelgi enam, võimsusvahemikus 1200–1500 W ei pea te kaua ootama, kuni vesi keeb. Nüüd saate kiiresti valmistada maitsvaid jooke!

Paki sisu:

  • Elektriline veekeetja x1
  • Kruusihoidja x1

Tehnilised andmed:

Tootja Kochinare
Mudel TsEK-201
Võimsus 1250 kuni 1500 W (max)
Pinge 220V ~ 50Hz
Mahutavus 0,9 liitrit
Vee soojendamise kiirus 20 m/s (max.)
Temperatuuri vahemik 38°С kuni 100°С
Müratase 49 dB (max)
Soojusisolatsioon Jah
Sertifikaadid FCC, FDA, CE, PSE, KA
Veekeetja mõõdud 29 x 14,5 x 17,2 cm
Põhisuurused 29 x 21 x 20 cm
Veekeetja kaal 600 g
Juhtme pikkus 1 m
Värv Must
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles