Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hama Tube 2.0 valge

Hama Tube 2.0 valge
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Hama
Kauba ID: 1451808
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

"TUBE 2.0" BLUETOOTH-KÕLAR :

BEATBOX LIIKLUSEL

Pärast ülikoolis veedetud päeva meeldib teile koos kaastudengitega pargis chai lattet nautida. Või veedate oma koolipäeva lõpus mõnda aega kooliõues. Mõlemal juhul, kui teil on kaasas õige heli, tunnete end hästi. Seega on hea, et olemas on "Tube 2.0" Bluetooth-kõlar. Selle väikese beatboxiga on teil muusika alati kaasas, kus iganes te ka poleks.

MUUSIKAKAASLIK IGAL AJAL JA IGAS KOHTA

Muusika on lihtsalt osa elust ja tavaliselt piisab sellest, kui see on lihtsalt olemas – see ei pea alati olema vali või olema kesksel kohal. Olenemata sellest, kas jood pargis chai lattet või chillid järve ääres. 3 vatti muusikavõimsust sobib just taustamuusika jaoks. 8-tunnise aku tööeaga võib chai latte’le järgneda sushikarp kaasas – sobiva esitusloendiga nutitelefonist on soodukas.

3 vatti

8 tundi

BLUETOOTH KÕLARI KASUTADA

"Tube 2.0" on ideaalne kõlar liikvel olles. Riputaas on eriti praktiline: keerake see lihtsalt lahti ja saate liikvel olles pingevabalt oma lemmikhitte nautida. Kaasaskantavat Bluetooth-kõlarit saate lihtsalt käes kanda, jalgratta juhtraua ümber riputada, seljakoti välisküljele kinnitada või järve äärde oksa külge riputada ja ongi olemas – heli, et minna. Nupud on kummeeritud ja seetõttu praktilised kasutada – isegi siis, kui käed on rattasõidust higised.

KAKS ON PAREM KUI ÜKS

STEREOHELI BLUETOOTH-KÕLARIGA

Maagiline termin on True Wireless Stereo : see võimaldab ühendada kaks "Tube 2.0" kõlarit Bluetoothi kaudu ja nautida mahukat, ruumitäitvat stereoheli. Bluetoothi kastid tunnevad üksteist automaatselt ära. Kas teil on juba Bluetooth-kõlar "Tube 2.0" ja kas soovite ka mugavat "Cube" mudelit liikvel olles kasutada? Neid kahte kaasaskantavat kõlarit saab stereoheli saamiseks ka omavahel siduda – sellest saab teie peo löögivõimendi.

STABIILNE ÜHENDUS

Bluetooth 5.0 võimaldab stabiilset ühendust nutitelefoni/tahvelarvuti ja Bluetooth-kõlari vahel, nii et muusika võetakse vastu puhtalt ja viivitusteta. Saate jätkata mobiiltelefoni kasutamist ja isegi kaasas kanda, eeldusel, et tööulatus ei ületa kümmet meetrit.

Kui eelistate telefoni aku ja kõlari akuga tegeleda, saate muusikat kõlarisse edastada 3,5 mm pesakaabli abil.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles