Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hama MW-600 must

Hama MW-600 must
Laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Hama
Kauba ID: 1451768
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-A JA USB-C VASTUVÕTJAD TÄIELIKU PAINDLIKUKS

Meie juhtmevaba hiirega on kaasas kaks juhtmevaba vastuvõtjat. Enamikul lauaarvutitel on USB-A-port – USB-A-vastuvõtja on seega ideaalne meie optilise hiire ühendamiseks arvutiga. Seevastu paljudel sülearvutitel ja tahvelarvutitel on nüüd ainult USB-C pordid. Seetõttu on meie kuue nupuga hiirega kaasas ka USB-C vastuvõtja ja see ei vaja adapterit.

Hiire allosas asuv režiiminupp võimaldab ülikiiresti arvuti ja sülearvuti vahel edasi-tagasi lülituda – ilma vastuvõtjaid eemaldamata ja uuesti sisestamata. Näete lühidalt, millise seadmega olete praegu ühendatud: Kui "MW-600" on juhtmevabalt ühendatud USB-A vastuvõtjaga, põleb hiire vasakus servas punane tuli. Ühendust USB-C-vastuvõtjaga näitab roheline tuli.

ÜLIVAIKSED NUPPID

PEAAEGU VAIKNE KUI HIIR

Klõpsa, klõps, klõps – kas soovid, et saaksid rahulikult keskenduda käsilolevale tööle, selle asemel, et tüütuid klõpsatavaid helisid pidevalt segada? Nüüdsest saate sina ja su kolleegid segamatult töötada, kuna meie arvutihiire nupud on praktiliselt vaiksed. Valjude klõpsudega närvidele ajamise asemel pakub "MW-600" teile ülivaikset tuge arvutis, sülearvutis või tahvelarvutis.

KUUE NUPPUGA ERGONOOMILINE HIIR

LOODUD PAREMAKÄEELE KASUTAJALE

Kaks pöidlanuppu võimaldavad teil Interneti-brauseris hõlpsalt navigeerida ja kiiresti veebilehtede vahel edasi-tagasi liikuda. Hiirekursori kiiruse muutmiseks kasutate nuppu Dpi. Tundlikkuseks saate määrata 1000, 1500, 2000 või 2400 dpi. Tänu oma ergonoomilisele kujule pesitseb juhtmevaba hiir mõnusalt paremas käes ja seda saab juhtida lõdva käepidemega, tagades, et käsi ei lähe liiga pingesse. Igapäevases kontorielus, kui istud kaheksa tundi või kauem arvuti taga, võib ergonoomiline hiir aidata vältida pingeid või kardetud "hiirekätt".

Meie nipp: venitusharjutused lõdvestavad lihaseid ja võimaldavad uuenenud energiaga tööd jätkata.

Rohkem infot ergonoomika kohta töökohal

Nutikalt SÄILITATUD USB-RESIIVERSID

Kas käite vahel ka ärireisidel? Ruumi säästmiseks saab kahte USB-vastuvõtjat hiire sees hoida ja transportida. Praktiline, kas sa ei arva? Väikesed vastuvõtjad ei loksu enam teie kotis lõdvalt ringi ega, mis veelgi hullem, kaduma. Donglid ja arvutihiir on alati koos ühe üksusena ja saate kohe tööle asuda, ilma et peaksite USB-vastuvõtjaid otsima.

INTELLIGENTNE TOITESÄÄSTUREŽIIMIGA HIIR

Meie ergonoomiline hiir on energiasäästu professionaal. See teab, millal seda vaja pole, ja aktiveerib ooterežiimi. Hiire saate ise välja lülitada ja energiat säästa, kasutades allosas olevat eraldi sisse/välja lülitit. Märgutuli annab õigeaegselt teada, kui patareid on tühjaks saanud.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles