Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hagor vis-it HP 50-tolline põrandaalus 127 cm (50 tolli) antratsiitpõrand

Hagor vis-it HP 50-tolline põrandaalus 127 cm (50 tolli) antratsiitpõrand
Laos
  • 238.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 79.66 €
Kaubamärgid Hagor
Kauba ID: 1875687
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vis-it HP 50“ Floorbase on elegantne totem siseruumides. See sobib digitaalsete infosüsteemide või digitaalsete märgistusrakenduste jaoks ja seab need esteetiliselt rambivalgusesse.

Veerg sobib kuvaritele, mille ekraani diagonaal on 50“ | 127 cm. Kuvari maksimaalne paigaldussügavus ei tohi ületada 95 mm.

Ventilatsiooniavad tagavad paigaldatud seadmete sissepuhke- ja õhuvajaduse. Lisaks on sees piisavalt ruumi miniarvuti või muude väiksemate välisseadmete jaoks.

Kaablid on juhitud sisemiselt ja on kaitstud volitamata juurdepääsu eest. Totemi põhja saab paigaldada horisontaalselt või vertikaalselt, mis võimaldab kombinesoonide erinevaid kõrgusi.

Kaldumiskindlal alusel on reguleeritav nivelleerimine, mille abil saab põranda väikseid ebatasasusi lihtsalt kompenseerida ning on tagatud stabiilne alus.

Alternatiivina on saadaval ka "polt-alla" versioon otse põranda külge kruvimiseks. Hagor vis-it HP 50″ Floorbase. Maksimaalne ekraani suurus: 127 cm (50"). Kõrguse reguleerimine. Toote värv: Antratsiit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles