Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Habotest HT662 pidurivedeliku tester

Habotest HT662 pidurivedeliku tester
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Habotest
Kauba ID: 1459384
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pidurivedeliku tester Habotest HT662

Habotest HT662 võimaldab teil mõõta pidurivedelikus sisalduva vee protsenti. See toetab erinevat tüüpi vedelikke ja kuvab mõõtmistulemused väikesel ekraanil. See on varustatud tundliku anduriga ja sellel on kiire reageerimisaeg. Lisaks on olemas heli- ja valgusalarm. See lülitub automaatselt välja pärast 5-minutilist mittekasutamist ja toiteallikaks on 2 AAA patareid (kaasas).

Praktiline

Lubatud vee kontsentratsioon pidurivedelikus on 0 kuni 3%. Kui see tase ületatakse, tuleb vedelik välja vahetada. Habotest tester võimaldab teil seda väärtust kontrollida ja tagada teie turvalisus autoga sõites. Mõõtmistulemused ilmuvad väikesele ekraanile. Lisaks pakub seade heli- ja valgushäireid – see näitab vastava värviga kontsentratsiooni taset.

Mugav juhtimine

Testeri kasutamine ei tekita teile probleeme. Mõõtmiseks kastke sond lihtsalt vedelikku. Seade on varustatud ka nuppudega, mille abil saab seda sisse/välja lülitada või pidurivedeliku tüüpi valida. Toiteallikaks on 2 AAA patareid, mille leiate komplektist - kui soovite neid sisestada, keerake ja avage spetsiaalne kate.

Läbimõeldud disain

Habotest HT662 on varustatud usaldusväärse pliiatsiga, millel on pikk kasutusiga ja mis on korrosioonikindel. Lisaks lülitub see energia säästmiseks automaatselt välja pärast 5-minutilist mittekasutamist. ABS plasti kasutamine muudab toote tilkade, vee ja tolmu suhtes vastupidavaks ning spetsiaalne klamber võimaldab kinnitada testeri taskusse. Lisaks ei võta see tänu oma kompaktsele disainile palju ruumi.

Kaasas

  • pidurivedeliku tester
  • patareid 1,5V x 2
  • Kasutusjuhend
Tootja Habotest
Mudel HT662
Materjal ABS
Ekraan LCD ekraan
Mõõtevahemik 0% ~ 4%
Ärevus kuuldav ja särav
Taustvalgus jah, punane ja roheline
Automaatne väljalülitamine Jah, pärast 5-minutilist mittekasutamist
Aku tühjenemise indikaator Jah
Toiteallikas 1,5 V AAA x 2
Kaal Umbes 32 g
Mõõtmed 157 x 27 x 23 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles