Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Green Clean LCD / TFT / Plasma puhastuskomplekt LCD / TFT / Plasma 125 ml

Green Clean LCD / TFT / Plasma puhastuskomplekt LCD / TFT / Plasma 125 ml
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Green Clean
Kauba ID: 1771164
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
GREEN CLEAN puhastusvedelik LCD/TFT/PLASMA-ekraanidele, kui seda kasutatakse koos spetsiaalselt väljatöötatud GREEN CLEAN "SILKY-WIPE"-ga, tagab triipudeta pinnad igat tüüpi monitoridele, LCD-ekraanidele ja plasmaekraanidele. Garanteerib õrna tolmu ja mustuse eemaldamise kõigilt pindadelt. See on ohutu ja lihtne ning loob samal ajal kauakestva antistaatilise efekti. Kasutada ka sülearvuti, pihuarvutite, korpuse, klaasi, plasti ja muude peegeldavate pindade puhastamiseks.

Vedelik: Äärmiselt pehme koostis, väga tugev puhastav toime! Ei sisalda alkoholi, allergeene, mittetoksiline, biolagunev, alla <5% anioonset pindaktiivset ainet.

GREEN CLEAN siidine salvrätik:
GREEN CLEAN Silky-Wipe'i tekstuur on spetsiaalselt välja töötatud kasutamiseks tundlikel kaetud pindadel. Kootud siididerivaadi baasil salvrätik on pestav 30° juures, ära kasuta kuivatis, ära kasuta pesupehmendajat.

Kasutusjuhend: parima puhastustulemuse saavutamiseks veenduge, et seade on välja lülitatud ja jahtunud. Pihustage õhuke kiht pinnale 20-30 cm kauguselt. Pind peaks olema ühtlaselt niiske, kuid vedelik ei tohi maha voolata. Puhastage ettevaatlikult õrnade liigutustega. Sõltuvalt ekraani suurusest kasutage ühte või mitut salvrätikut. “Crystal Bright” pinnad võivad vajada täiendavat keemilist puhastust. Äärmiselt suitsu või rasvaga saastunud ekraanid võivad vajada teistkordset puhastamist.

Pihuarvutid, sülearvutid, pihuarvutid või muud väikese suurusega ekraanid: enne ekraani puhastamist pihustage vedelikku otse "Silky Wipe'ile".

Sisu:
- 1 puhastusvedelik 125 ml
- 3 siididerivaadil põhinevat salvrätikut 25 x 25 cm Green Clean LCD/TFT/plasma puhastuskomplekt. Õige kasutamine: LCD/TFT/Plasma, Maht: 125 ml. Pakendi laius: 140 mm, Pakendi sügavus: 235 mm, Pakendi kõrgus: 45 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles