Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Green Cell USB isane – USB Type-C isane kiirlaadimine LED-dioodiga 2m

Green Cell USB isane – USB Type-C isane kiirlaadimine LED-dioodiga 2m
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Green Cell
Kauba ID: 1453749
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GC RAY USB-kaabel

200 cm GC Ray USB Type C kaabel loodi teie seadmete kiireimaks võimalikuks laadimiseks ning erakordse vastupidavuse ja kasutusmugavuse tagamiseks.

Elegantne disain, kvaliteetsed materjalid ja pistiku peen roheline taustvalgustus muudavad GC Ray kaabli kiiresti teie numbriks.

USB - USB-C

Kiire laadimine

Ainulaadne vastupidavus

Suurepärane disain

GC Ray USB-C kaabli kasutamise mugavuse maksimeerimiseks oleme suurendanud selle pikkust 200 cm-ni, mis muudab selle praktilisemaks, ilma liigse pikkuse muljeta. Samuti oleme sellele varustanud C-tüüpi pistiku peene rohelise taustvalgustusega. Nüüd muutub kaabli leidmine pimedas ja seadmega ühendamine ülilihtsaks ning multiport laadijasse ühendatud juhtmed näevad suurepäraselt futuristlikud välja.

Kiire laadimise tugi

Toetades populaarsemaid kiirlaadimistehnoloogiaid, nagu Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC või Huawei FCP / SCP, sobib GC Ray kaabel suurepäraselt kõigi C-tüüpi USB-portidega seadmete toiteks. Olenemata sellest, kas kasutate uusimaid nutitelefone, nagu Samsung S20/S20 Ultra, Xiaomi Mi10, Huawei P30 Pro, iPad Pro 2020 tahvelarvuti või Nintendo Switchi konsool, on GC Ray nende ideaalne kaaslane laadimisel kodus või liikvel olles.

Võrratu vastupidavus

GC Ray USB-C kaablipunutis on valmistatud vastupidavatest polüpropüleenniitidest, mis mitte ainult ei näe elegantsed välja, vaid kaitsevad kaablit ka kriimustuste ja painde eest. Piki kaablit jooksvad kevlarkiud takistavad selle purunemist ning mitmetasandiline kaablikest tagab kaabli täiusliku jõudluse.

Rohkem kui lihtsalt kaabel

GC Ray defineerib uuesti praktilise kaabli kontseptsiooni: selle 200 cm pikkuse, pistiku taustvalgustuse, vastupidava disaini ja kiirlaadimise toega saate ainulaadse kaabli, mis on iga ühilduva seadme asendamatu lisand. Lisaks GC Ray USB Type C kaablile kontrolli ka taustvalgustusega Lightning ja Micro USB kaableid ning naudi töökindlust igas olukorras.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles