Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Green Cell GC Ray USB isane - välklamp kiirlaadimine LED dioodiga 2m

Green Cell GC Ray USB isane - välklamp kiirlaadimine LED dioodiga 2m
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Green Cell
Kauba ID: 1453748
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GC RAY USB-kaabel

200 cm GC Ray USB - Lightning kaabel loodi teie seadmete kiireimaks võimalikuks laadimiseks ning erakordse vastupidavuse ja kasutusmugavuse tagamiseks.

Elegantne disain, kvaliteetsed materjalid ja pistiku peen valge taustvalgustus muudavad GC Ray kaabli kiiresti teie numbriks.

Suurepärane disain

GC Ray Lightning kaabli kasutamise mugavuse maksimeerimiseks oleme suurendanud selle pikkust 200 cm-ni, mis muudab selle praktilisemaks, ilma liigse pikkuse muljeta. Samuti oleme sellele Lightning-pistikule varustanud peene valge taustvalgustusega. Nüüd muutub kaabli leidmine pimedas ja seadmega ühendamine ülilihtsaks ning multiport laadijasse ühendatud juhtmed näevad suurepäraselt futuristlikud välja.

Kiire laadimise tugi

Apple'i 2.4A kiirlaadimistehnoloogia toega GC Ray kaabel sobib suurepäraselt kõigi Lightning-portidega seadmete toiteks. Olenemata sellest, kas kasutate Apple'i uusimaid nutitelefone, nagu SE (2020) / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / X / XS / XR, või iPadi laua t, on GC Ray nende ideaalne kaaslane kodus või seadmel laadimisel. mine.

Kiire laadimine

Apple 2.4A kiirlaadimistehnoloogia tugi tähendab, et suudame oma nutitelefoni laadida kuni 3 korda kiiremini. Kiirlaadimisega ühilduv kaabel mängib sama olulist rolli kui laadija või telefoni protokoll ise.

Võrratu vastupidavus

GC Ray Lightning kaablipunutis on valmistatud vastupidavatest polüpropüleenniitidest, mis mitte ainult ei näe elegantsed välja, vaid kaitsevad kaablit ka kriimustuste ja painde eest. Piki kaablit jooksvad kevlarkiud takistavad selle purunemist ning mitmetasandiline kaablikest tagab kaabli täiusliku jõudluse.

Andmed ja sünkroonimine

GC Ray Lightning kaabel tagab kiire andmeedastuse kiirusel 480 Mbps, mis võimaldab saata kuni 30 fotot sekundis!

1 minutiga laaditi üles 1800 fotot

1 minuti jooksul laaditi üles 1200 laulu

HD-eraldusvõimega film laaditi üles 1 minutiga

Rohkem kui lihtsalt kaabel

GC Ray defineerib uuesti praktilise kaabli kontseptsiooni: selle 200 cm pikkuse, pistiku taustvalgustuse, vastupidava disaini ja kiirlaadimise toega saate ainulaadse kaabli, mis on iga ühilduva seadme asendamatu lisand. Lisaks GC Ray Lightning kaablile kontrolli ka taustvalgustusega USB Type C ja Micro USB kaableid ning naudi töökindlust igas olukorras.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles