Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Green Cell GC Power Stream USB Type-C isane – Lightning Isane 1m MFi must

Green Cell GC Power Stream USB Type-C isane – Lightning Isane 1m MFi must
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Green Cell
Kauba ID: 1453745
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Apple MFi sertifikaat

GC Power Streami kaablil on ametlik Apple MFi sertifikaat ja kiip, mis tagab selle kvaliteedi ja täiusliku töö iga ühilduva Apple'i seadmega.

Ühildub

iPhone'i ja iPadi seadmete kiire laadimine

GC Power Streami kaabel võimaldab Lightning-pistikuga iPhone'i ja iPadi seadmeid kiiresti laadida. Seadmete isegi 2x kiirema laadimise nautimiseks peate ühendama kaabli vaid USB-C toiteallikaga, mille võimsus on 18–87 W.

Ühendus, mis teeb kõik lihtsaks

Lightning-pistikute ja USB-C kasutamine ühes kaablis avas võimaluse iPhone'i nutitelefonide otseühendamiseks USB-C-pordiga varustatud ultrabookidega. See võimaldab ühendada iPhone'id iPadi ja MacBookiga, mis mitte ainult ei võimalda nutitelefoni laadimist, vaid ka seadmete vahelist andmete häireteta sünkroonimist. Unustage adapterid!

Võrratu vastupidavus

GC Power Streami kaabli punutis on valmistatud vastupidavast polüpropüleenist ja kaitseb seetõttu kaablit tõhusalt mehaaniliste vigastuste ja rebenemise eest. Lisaks takistab mööda juhtmeid kulgevate Kevlari niitide kasutamine selle purunemist. Laserkeevitatud metallist pistikkestad kaitsevad pistikuid juhusliku purunemise eest ja juhtmete mitmetasandiline kaitse tagab fabula funktsiooni häireteta. Kõik see teeb Power Streamist tõelise titaani.

Andmed ja sünkroonimine

Green Cell PowerStream kaablid võimaldavad andmete kiiret ülekandmist ja sünkroonimist seadmete vahel kiirusega 480 Mbps, mis võrdub 150 foto edastamisega vaid 5 sekundiga!

Ühilduvus:

Võimalik laadida kõiki Lightning-pistikuga seadmeid : iPhone XS Max / XS / XR / X / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus / 6 / 6 Plus / iPad Pro (kuni 2017) / iPad Air / iPad mini / iPod

Andmevahetus ja välkseadmete laadimine tahvelarvutite ja ultraraamatute abil:

iPad Pro 12.9 (3 Gen) iPad Pro 11 MacBook Pro 13 ja Pro 15 alates 2016/2017/2018/2019, samuti MacBook Air 2018/2019

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles