Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gravitatsioonihoidik Dudao F11 Pro jaoks (must)

Gravitatsioonihoidik Dudao F11 Pro jaoks (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458652
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dudao F11 Pro Gravity telefonihoidik

Pakkuge oma autoga sõites ületamatut mugavust! Dudao F11 Pro Gravity Mount on nutika disainiga, mis hoiab teie telefoni kindlalt. Automaatsed külgmised kinnitusklambrid kohanduvad automaatselt vastavalt seadme laiusele. Lisaks võimaldab see 360 kraadi reguleerimist.

Hoolikalt läbimõeldud disain

F11 Pro tagab teie telefonile kõrgeima turvalisuse. Nutikas Y-kujuline disain tagab usaldusväärse stabiilsuse sõites isegi ebatasasel teel või kiiruskõrgetel. Lisaks saate tänu spetsiaalsele väljalõikele oma nutitelefoni hõlpsalt laadida ilma seda hoidikust eemaldamata.

Lihtne paigaldus

Dudao kinnitusel on spetsiaalselt disainitud kronstein, mis võimaldab selle kiiresti auto ventilatsioonisuunajatesse paigaldada. Lisaks sellele, kui paned oma nutitelefoni sellesse, taastub see automaatselt oma kuju ja eemaldamisel naaseb see automaatselt algsesse asendisse.

Mugav töö telefoniga

Kinnituse eeliseks on ka võimalus telefoni ühe käega juhtida. See võimaldab muuhulgas mugavalt ja turvaliselt liigelda või telefonikõnedele vastata. Lisaks saate tänu 360° reguleerimisele hõlpsalt oma seadme asendit reguleerida.

Tootja Dudao
Mudel F11 Pro
Värv Must
Paigalduskoht Ventilatsioonigrill
Materjal ABS + PC + silikoon
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles