Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Graafikakaart ASUS NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB GDDR6 128 bit PCIE 4.0 16x kahe pesaga ventilaatoriga 1xHDMI 3xDisplayPort DUAL-RTX4060-O8G-EVO

  • 341.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 114 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1819151
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
2x fännid. 2x lõbus.
ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 EVO ühendab dünaamilise termilise jõudluse laia ühilduvusega. Täiustatud jahutuslahendused lipulaevadelt graafikakaartidelt – sealhulgas kaks Axial-tech ventilaatorit õhuvoolu maksimeerimiseks jahutusradiaatorisse – on pakitud 22,7 cm pikkusele 2,5-pesalisele kaardile, pakkudes rohkem võimsust väiksemas ruumis. Need täiustused muudavad ASUS Duali ideaalseks valikuks mängijatele, kes soovivad kompaktse konstruktsiooniga rasket graafikat.

JAHUTAMINE
Aksiaaltehnoloogiline ventilaatori disain
Parem, kiirem, tugevam

Kahel läbiproovitud ja tõelisel Axial-tech ventilaatoril on väiksem rumm, mis hõlbustab pikemate labade kasutamist, ja tõkkerõngas, mis suurendab allapoole suunatud õhurõhku.

0dB tehnoloogia
Vaikne intelligentsus

Tarbetu müra kõrvaldamiseks peatab stopprežiim kõik ventilaatorid, kui GPU temperatuur langeb alla 50 kraadi ja energiatarve on madal.

Kahekordne ventilaatori laagrid
2x pikem eluiga

Erinevatel laagritüüpidel on ainulaadsed plussid ja miinused. Kuullaagrid paistavad silma vastupidavuse poolest ja võivad kesta kuni kaks korda kauem kui hülsslaagrid.

Kahekordne BIOS
Vali targalt

Kas eelistate madalat tuumatemperatuuri või madalat mürataset? Jõudlusrežiim laseb ventilaatoritel üles keerata, et kaart pidevalt jahedana töötaks. Vaikne režiim säilitab sama võimsuse eesmärgi ja tipptaseme sätted, kuid pakub vähem agressiivset ventilaatorikõverat vaiksemaks tööks keskmisel temperatuuril. Veelgi enam kohandamiseks ja juhtimiseks vaadake meie tarkvara GPU Tweak III.

INSENERINGUD
Auto-Extreme tehnoloogia
Täppis automatiseeritud tootmine

Auto-Extreme Technology on automatiseeritud tootmisprotsess, mis seab tööstuses uued standardid, võimaldades kogu jootmise lõpule viia ühe käiguga. See vähendab komponentide termilist koormust ja väldib tugevatoimeliste puhastuskemikaalide kasutamist, mille tulemuseks on väiksem keskkonnamõju, väiksem tootmisvõimsuse tarbimine ja üldiselt töökindlam toode.

Kaitsev tagaplaat
See on nii metallist!

PCB-d tugevdab alumiiniumist tagaplaat, mis lisab konstruktsiooni jäikust, aidates vältida paindumist ning kaitsta komponente ja jälgi kahjustuste eest.

Roostevabast terasest kronstein
Terase ise

Duali kinnitusklambrit on tugevdatud 304 roostevaba terasega, mis on kõvem ja korrosioonikindlam.

TARKVARA
GPU TWEAK III
Jälgige, näpistage ja häälestage

ASUS GPU Tweak III utiliit viib graafikakaardi häälestamise järgmisele tasemele. See võimaldab teil kohandada kriitilisi parameetreid, sealhulgas GPU tuumakellasid, mälu sagedust ja pinge sätteid, koos võimalusega jälgida kõike reaalajas kohandatava ekraanikuva kaudu. Kaasas on ka täiustatud ventilaatori juhtimine koos paljude muude funktsioonidega, mis aitavad teil oma graafikakaardist maksimumi võtta.

QuantumCloud
Kasu GPU võimsusest

QuantumCloud on turvaline ja hõlpsasti kasutatav rakendus, mis võimaldab teil oma graafikakaardi arvutusvõimsust jagades vaevata lisaraha teenida. Tuludele pääseb juurde teie PayPali või WeChati konto kaudu ning QuantumCloud toetab ka mitut vahetusmeetodit, sealhulgas Steami. Lisaks ei kogu QuantumCloud isikuandmeid, seega on teie privaatsus kaitstud. Alustage kohe ühe klõpsuga!

KOGEMUS
144-tunnine valideerimisprogramm
„Ulatuslik” võib olla alahinnatud

144-tunnine valideerimisprogramm viib kaardid läbi rea rangeid teste, et tagada ühilduvus uusimate mängudega.

NVIDIA DLSS 3
Max FPS. Max kvaliteet. Toetab AI.

DLSS on revolutsiooniline läbimurre AI-graafikas, mis mitmekordistab jõudlust. GeForce RTX 40-seeria GPU-de uutel neljanda põlvkonna tensori tuumade ja optilise voo kiirendi toitel DLSS 3 kasutab AI-d täiendavate kaadrite loomiseks ja pildikvaliteedi parandamiseks.ASUS Dual -RTX4060-O8G-EVO. Graafikaprotsessorite perekond: NVIDIA, Graafikaprotsessor: GeForce RTX 4060. Diskreetgraafikakaardi mälu: 8 GB, Graafikakaardi mälutüüp: GDDR6, Mälusiin: 128 bitti. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. DirectX versioon: 12 Ultimate, OpenGL versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express 4.0. Jahutustüüp: aktiivne, ventilaatorite arv: 2 ventilaatorit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles