Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gorenje MO235SYB mikrolaineahi Countertop Grill mikrolaineahi 23 L 900 W must

Gorenje MO235SYB mikrolaineahi Countertop Grill mikrolaineahi 23 L 900 W must
Laos
  • 224.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 75 €
Kaubamärgid GORENJE
Kauba ID: 1877550
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AquaClean
Ahju sisemust saab puhastada, täites kõrge temperatuurikindla klaasist või savist tassi kraaniveega, asetades selle ahju ja aktiveerides programmi AquaClean. Saadud aur pehmendab ahju seintele jäävat mustust. Programmi lõppedes puhastage ahi lihtsalt niiske lapiga.

Automaatsed programmid
Automaatsed eelseadistused võimaldavad teatud tüüpi toite lihtsamalt valmistada. Peate vaid valima toidu tüübi ja sisestama kaal ning ahi reguleerib automaatselt küpsetusvõimsust ja kestust.

Lapselukk
Alati turvalisel poolel. Ahju saab tahtmatu kasutamise vältimiseks lihtsalt lukustada.

Sulatage
Kõik Gorenje mikrolaineahjud paistavad silma tõhusa sulatamise eelseadega, mis sulatab ühtlaselt ja kiiresti kõik sügavkülmutatud esemed.

EasyClean
Sile sisemus ilma huulte ja piludeta muudab puhastamise imelihtsaks. Ahju puhastamiseks piisab, kui sisemus niiske lapiga maha pühkida.

Grill
Nüüd saate oma lemmikroogi täiusliku kooriku saamiseks lihtsalt pruunistada. Koos mikrolaineahjudega saab grilli kasutada eriti kiireks küpsetamiseks. Pärast küpsetusprotsessi esimest poolt tuletab ahi teile meelde, et peate toidu ühtlasemaks küpsetamiseks ja täiusliku krõmpsumise naudinguks pöörama.

Ohutuslüliti
Ohutuslüliti tagab, et mikrolaineahju kasutamine on täiesti ohutu. See peatab automaatselt programmi edenemise, kui töö ajal uks avatakse.

SmartDisplay
Elegantne ja selge paigutusega LED-ekraan võimaldab jälgida toiduvalmistamise või kuumutamise edenemist mikrolaineahjus. Taimer annab ajakohast teavet selle kohta, kui kaua toiduvalmistamine aega võtab ja millised kütteelemendid on kasutusel.

SmartStart
Võimaldab toidu kiiret kuumutamist ühe puudutusega aktiveerituna, osutub SmartStart funktsioon eriti mugavaks siis, kui te lihtsalt ei jõua sooja sööki ära oodata.

SoftMelt
Automaatprogramm SoftMelt sulatab õrnalt šokolaadi või võid konstantsel temperatuuril, luues seeläbi täiuslikud tingimused sulatamiseks ilma põlemata.

StartDelay
See mugav funktsioon võimaldab määrata aja, millal soovite mikrolaineahju käivituda. Seega valmib värskelt valmistatud toit just siis, kui seda soovid.

Jää soojaks
Automaatprogramm StayWarm hoiab toidu ühtlasel temperatuuril kuni toidu serveerimiseks on õige aeg.

Soe plaat
Serveeri maitsvaid roogasid mugavalt oma kodus. WarmPlate, teine mugav automaatprogramm, soojendab teie taldrikuid. Soojendatud taldrikud hoiavad ära maitse kadumise ja tagavad, et toit maitseb nii hästi kui peaks.

Taimer
Kõik Gorenje mikrolaineahjud võimaldavad seadistada tööaega – olenevalt mudelist 30 kuni 60 minutit. Taimeri näidik näitab selgelt küpsetusprotsessi lõpuni jäänud aega.

EcoMode
Pikaajalise äraoleku korral või kui soovite lihtsalt olla keskkonnasõbralikum, saate aktiveerida energiasäästurežiimi, milles ekraan on välja lülitatud. Saate säästa kuni 40% ooterežiimi energiat.

Helisätted
Mikrolaineahi võimaldab teil reguleerida akustiliste signaalide helitugevust. Kui vajate vaikust, nt kui teie laps magab, saate siiski kasutada mikrolaineahju ilma häält tegemata; lihtsalt lülitage helisignaalid välja ja lülitage need hiljem uuesti sisse.

StepBake
Saate küpsetada mitmes etapis, programmeerides käsitsi mõned küpsetusprotsessi etapid. Näiteks võite 1. sammus valida rohkem mikrolaineid kui grilli, sammus 2 vastupidi ja saate seada sammu 3, et saavutada

Mikrolaineahi ja grill
Ühendage mikrolaineahju ja grilli eelised, et kogeda toiduvalmistamise täiesti uusi mõõtmeid. Sulle avaldab muljet väiksemate lihatükkide, pitsade ja muude roogade kiirem küpsetamine, mis tuleb küpsetada ja täiuslikult krõbedada.Gorenje MO235SYB. Seadmete paigutus: Töötasapind, Toote tüüp: Grill-mikrolaineahi, Sisemaht: 23 L. Ühendatud koormus: 1400 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 V. Laius: 510 mm, Sügavus: 375 mm, Kõrgus: 303 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles