Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gorenje MO20A3B Countertop Kombineeritud mikrolaineahi 20 L 800 W Must

  • 116.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39 €
Kaubamärgid GORENJE
Kauba ID: 1766127
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AquaClean
Automaatne puhastus ilma pesuvahenditeta

Ahju sisemust saab puhastada, täites kõrge temperatuurikindla klaasist või savist tassi kraaniveega, asetades selle ahju ja aktiveerides programmi AquaClean. Saadud aur pehmendab ahju seintele jäävat mustust. Programmi lõppedes puhastage ahi lihtsalt niiske lapiga.

Automaatsed programmid
Eelseadistatud programmid

Automaatsed eelseadistused võimaldavad teatud tüüpi toite lihtsamalt valmistada. Peate vaid valima toidu tüübi ja sisestama kaal ning ahi reguleerib automaatselt küpsetusvõimsust ja kestust.

Lapselukk
Alati turvalisel poolel

Ahju saab tahtmatu kasutamise vältimiseks lihtsalt lukustada.

Sulatage
Lihtne ja tõhus sulatamine

Kõik Gorenje mikrolaineahjud paistavad silma tõhusa sulatamise eelseadega, mis sulatab ühtlaselt ja kiiresti kõik sügavkülmutatud esemed.


EasyClean
Puhastage ühe tõmbega

Sile sisemus ilma huulte ja piludeta muudab puhastamise imelihtsaks. Ahju puhastamiseks piisab, kui sisemus niiske lapiga maha pühkida

LEDLight
Hästi korraldatud ja tõhus

LED-valgustus tagab suurepärase ja väga tõhusa valgustuse. Selle kasutusiga on kolmkümmend korda pikem kui tavalistel lambipirnidel ja see säästab kuni kümme korda rohkem energiat.

Mikrolaineahjud
Mikrolaineahjud kiireks toiduvalmistamiseks

Mikrolained on elektromagnetlained, mis ergutavad toidus olevate veemolekulide liikumist. See liikumine tekitab energiat, mis soojendab, küpsetab või sulatab toitu. Tänu mikrolainete kiirele ja tõhusale tungimisele toidu sisse valmivad nõud palju kiiremini kui tavapäraste toiduvalmistamisviiside puhul.

Ohutuslüliti
Alati turvalisel poolel

Ohutuslüliti tagab, et mikrolaineahju kasutamine on täiesti ohutu. See peatab automaatselt programmi edenemise, kui töö ajal uks avatakse.


SmartDisplay
Täiustatud LED-ekraan

Elegantne ja selge paigutusega LED-ekraan võimaldab jälgida toiduvalmistamise või kuumutamise edenemist mikrolaineahjus. Taimer annab ajakohast teavet selle kohta, kui kaua toiduvalmistamine aega võtab ja millised kütteelemendid on kasutusel.

SmartStart
Asendamatu kiire soojendamine

Võimaldab toidu kiiret kuumutamist ühe puudutusega aktiveerituna, osutub SmartStart funktsioon eriti mugavaks siis, kui te lihtsalt ei jõua sooja sööki ära oodata.


SoftMelt
Üks, kaks, šokolaad

Automaatprogramm SoftMelt sulatab šokolaadi või või õrnalt konstantsel temperatuuril, luues seeläbi täiuslikud tingimused sulatamiseks ilma põlemata.

StartDelay
Ahju töö hilinenud käivitamine
See mugav funktsioon võimaldab määrata aja, millal soovite mikrolaineahju käivituda. Seega valmib värskelt valmistatud toit just siis, kui seda soovid.

Jää soojaks
Ideaalne hilinejatele
Automaatprogramm StayWarm hoiab toidu ühtlasel temperatuuril kuni toidu serveerimiseks on õige aeg.

Soe plaat
Serveeri maitsvaid roogasid mugavalt oma kodus
WarmPlate, teine mugav automaatprogramm, soojendab teie taldrikuid. Soojendatud taldrikud hoiavad ära maitse kadumise ja tagavad, et toit maitseb nii hästi kui peaks.

Taimer
Taimer

Kõik Gorenje mikrolaineahjud võimaldavad seadistada tööaega – olenevalt mudelist 30 kuni 60 minutit. Taimeri näidik näitab selgelt küpsetusprotsessi lõpuni jäänud aega.

EcoMode
Energiasääst

Pikaajalise äraoleku korral või kui soovite lihtsalt olla keskkonnasõbralikum, saate aktiveerida energiasäästurežiimi, milles ekraan on välja lülitatud. Saate säästa kuni 40% ooterežiimi energiat.

Helisätted
Lülitage heli välja

Mikrolaineahi võimaldab teil reguleerida akustiliste signaalide helitugevust. Kui vajate vaikust, nt kui teie laps magab, saate siiski kasutada mikrolaineahju ilma häält tegemata; lihtsalt lülitage helisignaalid välja ja lülitage need hiljem uuesti sisse.

StepBake
Täiuslik toit 2 või 3 sammuga

Saate küpsetada mitmes etapis, programmeerides käsitsi mõned küpsetusprotsessi etapid. Näiteks võite 1. toimingus valida rohkem mikrolaineahju kui grillimist, 2. toimingus vastupidi ja saate määrata sammu 3, et saavutada lõplik koorik ainult grillimisega. Kui aktiveerite režiimi StepBake, muudab mikrolaineahi samme automaatselt, nii et te ei pea seda käsitsi tegema.Gorenje MO20A3B. Seadmete paigutus: Töötasapind, Toote tüüp: Kombineeritud mikrolaineahi, Sisemaht: 20 L. Pirni tüüp: LED. Ühendatud koormus: 1280 W, vool: 8 A. Laius: 45,1 mm, sügavus: 38,6 mm, kõrgus: 29,4 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles