Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

GoPro MAX action-spordikaamera 16,6 MP Wi-Fi

  • 598.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 199.66 €
Kaubamärgid GoPro
Kauba ID: 1771996
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MAX
Maksimaalne. Vau.
Max HyperSmooth, Max TimeWarp, Max SuperView, pluss ühe objektiiviga HERO ja kahe objektiiviga 360 kaamera – MAX, maksimeerib erksuse.

Kolm kaamerat ühes
Jäädvustage ühe objektiiviga HERO-stiilis videot purunematu stabilisaatoriga või jäädvustage kaasahaaravat 360-kraadist filmi. Vlogige maksimaalselt püssi-mikrofoni jõudluse ja esikülje ekraaniga.

Max HyperSmooth
Öelge tere uuele stabiliseerimise kuningale. Max HyperSmooth pakub GoPro-st kõigi aegade sujuvaimat videot – pluss mängu muutvat horisondi nivelleerimist, kui seda soovite.

Digitaalsed objektiivid
Puudutage läbi nelja objektiivi, et tabada mis tahes võtet: kitsas, moonutusteta lineaarne, lai ja maksimaalne supervaade – meie seni kõige laiem vaade.

Kaader ümber
Rakenduse GoPro abil saate hõlpsalt muuta 360-kraadised kaadrid traditsioonilisteks videoteks ja fotodeks. Esitage, redigeerige ja jagage – kõike seda oma telefonist.

360 heli
Kuus – jah, kuus – sisseehitatud mikrofoni ühendavad endas kaasahaarava 360-kraadise heli, vlogimise suunaheli, tuulemüra vähendamise ja kõigi aegade parima GoPro stereoheli.

PowerPano
Jäädvustage ühe klõpsuga uskumatuid moonutusteta 270° panoraamvõtteid. Saate isegi jäädvustada selfisid ja PowerPano tegevuspilte.

Max TimeWarp
Looge hüpnotiseerivaid, purunematult sujuvaid videoid režiimis 360 ja HERO. Ning HERO režiimis saate salvestamise ajal ka reaalajas sisse ja välja lülitada.

Vastupidav + veekindel
See on GoPro – ehitatud vastupidavaks. Kas tõesti tahad kõvasti minna? Kinnitage kaasasolevad kaitseläätsed ja laadige. Ja see on veekindel kuni 16 jalga (5 m).

GoPro rakendus
Jäädvusta. Muuda. Jaga. Korda. GoPro rakendus loob automaatselt ägedaid muudatusi ja muudab nende jagamise maailmaga lihtsaks.

Sina helistad.
Käed hõivatud? Öelge üks 13 häälkäsklusest, näiteks "GoPro, alusta salvestamist". Või "GoPro, tee foto." GoPro MAX. Maksimaalne kaadrisagedus: 60 kaadrit sekundis, Toetatud videovormingud: AVC, H.264, H.265, HEVC, MP4, Toetatud videorežiimid: 1080p, 1440p. Kokku megapikslid: 16,6 MP. Ekraan: LCD. Vaatevälja (FOV) nurk: 360°. Helisalvestuse formaadid: WAV

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles