Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

GoPro HERO12 Black Creator Edition põnevusspordikaamera 27,13 MP 5,3K Ultra HD 25,4 / 1,9 mm (1 / 1,9) Wi-Fi 121 g

  • 668.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 223 €
Kaubamärgid GoPro
Kauba ID: 1771991
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
HERO12 Black Creator Edition on kõikehõlmav sisu jäädvustamise jõuallikas, mis muudab vlogimise, filmitegemise ja otseülekande lihtsamaks kui kunagi varem. Sellel terviklikul süsteemil on kõrge kvaliteediga 5,3K video, HDR (High Dynamic Range) fotod ja videod, Emmy®-võitnud HyperSmooth 6.0 video stabiliseerimine, uus Bluetoothi helitugi, võimas LED-valgustus ja üle 5 tunni 4K30 salvestust ühe laadimisega.

Hollywood Sinu käes
HERO12 Black Creator Edition on sisu jäädvustamise jõuallikas, mis on valmis vlogimiseks, filmimiseks, otseülekandeks ja muuks – selles on kõik, mida vajate oma meistriteose loomiseks, kohe karbist välja võttes.

Kõik ühes
Loominguline tööriistakomplekt
Mängu muutev HERO12 Black uskumatu pildikvaliteediga. Ülimalt mitmekülgne käepide kogu päeva laadimise ja ühe käega juhtimisega. Tonni paigaldusvõimalusi. Valgus. Heli. Ja piiramatu pilvevarukoopia.

Pro-Level 5,3K
Video

Üliteravate 5,3K60, 4K120 ja 2,7K240 eraldusvõimega saate oma klassi parima pildikvaliteedi. Lisaks saate videost haarata 24,7 MP fotosid.

Jäädvusta
Mida iganes,
Igal pool

Creator Edition suudab jäädvustada mis tahes tüüpi sisu ja on loodud vastu pidama ka kõige keerulisemates keskkondades. See on kompaktne, hõlpsasti kasutatav ja mõeldud kõikjale kaasamiseks.

Täiesti uus HDR-video
HDR (suure dünaamilise ulatusega) video pakub esiletõstetud kohtades rohkem detaile ja värve ning on nüüd saadaval eraldusvõimega 5,3K ja 4K60.

Üks lask. Jaga kõikjal.
Pildistage uues Vertical Capture'is ja jagage otse sotsiaalmeediasse – pole vaja kaamerat pöörata ega kasutada spetsiaalseid kinnitusi. Jäädvustage laiekraaniga taasesitamiseks telerites ja muudes laiekraanvormingutes. Või jäädvustage täiskaadris ja otsustage hiljem rakenduses Quik, kus saate redigeerimise ajal digitaalseid objektiive kärpida, suumida või isegi muuta.

10-bitine värv
10-bitine värv võimaldab suuremat värvisügavust, sujuvamaid gradatsioone ja realistlikumat. Professionaalsed loojad saavad enne värviparanduse rakendamist dünaamilise ulatuse maksimeerimiseks kasutada GP-Logi kodeeringut koos LUT-ga.

HyperSmooth 6.0 tõstab jätkuvalt kaamerasisese video stabiliseerimise latti, pakkudes teile võimatult sujuvaid kaadreid, olenemata sellest, kui konarlik see on. Ja see võidab ka auhindu – Emmy® auhinna kaamerasisese sensori ja tarkvara stabiliseerimise eest.

AutoBoost
Funktsiooniga HyperSmooth 6.0 tagab HERO12 Black automaatselt võimalikult laiad võtted, kasutades video stabiliseerimist, sõltuvalt teie kiirusest ja liikumisest stseenis.

Sisseehitatud Horisondi lukk
Horizon Lock on HyperSmooth 6.0 sisseehitatud osa, nii et kaamera pööramisel 360° on lihtsam kui kunagi varem hoida silmapiiri ühtlasena ja ühtlasena.

5+ tundi
Kokku kestus

Kaasas on külma ilmaga laetav enduro aku, mis on ühendatud toiteallika käepidemega, et tagada 4K30 salvestuse tööaeg 35% võrra pikem.

Suunatud heli
Seadke esikohale heli kaamera ees või selle taga ja lisaks tuule summutamine, et dialoog ja kommentaarid oleksid kristallselged. Lisaks saate parema helikvaliteedi saavutamiseks samaaegselt salvestada suunamikrofonist ja kaameramikrofonist.

Uus Bluetoothi heli tugi
Nüüd saate intervjuude või jutustamise ajal kasutada oma Apple AirPode, Bluetoothi kõrvaklappe või muid juhtmeta mikrofone. Samuti saate anda kaugjuhtimisega häälkäsklusi ja kuulda oma kaamerast märguandeid.

Kompaktne, võimas valgustus
Päikesetõusust päikeseloojanguni, siseruumides või väljas, tagab eemaldatav LED-valgusti sujuva ja ühtlase valgustuse erinevates tingimustes. Kaasasolev difuusor tagab veelgi suurema kontrolli.

Uus ajakoodi sünkroonimine
Sünkroonige juhtmevabalt mitu HERO12 Blacki ajakoodi abil rakenduses Quik. See sobib suurepäraselt, kui soovite jäädvustada tegevust mitme nurga alt ja seejärel teha järeltöötluses täpseid kaadrikohaseid töötlusi. Kasutage oma järgmise projekti jaoks sobivaid ajakoodi klippe Adobe Premiere Pro ja muudes rakendustes, mis toetavad mitme kaameraga redigeerimist.

Valmis täiendavaks laienemiseks
Creator Editionil on kaks külmakinga kinnitust ja mikro-HDMI-port, et saaksite juba olemasoleva varustusega veelgi kaugemale jõuda. Kas teil on oma mikrofon? Seal on ka 3,5 mm mikrofoni port.GoPro HERO12 Black Creator Edition. HD-tüüp: 5,3K Ultra HD, Maksimaalne kaadrisagedus: 240 kaadrit sekundis, kuvasuhe: 4:3, 8:7, 9:16, 16:9. Megapikslid kokku: 27,13 MP, Efektiivsed megapikslid (film): 24,69 MP, Optilise sensori suurus: 25,4 / 1,9 mm (1 / 1,9"). Ekraan: LCD. Vaatevälja (FOV) nurk: 156°. Salvestusmeedia: mälukaart , Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles