Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Goodram M1AA 64 GB MicroSDXC UHS-I klass 10

Goodram M1AA 64 GB MicroSDXC UHS-I klass 10
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid GoodRam
Kauba ID: 1877515
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
UHS-I liidesega GOODRAM M1A0/M1AA mikromälukaardid osutuvad ideaalseks uusima põlvkonna elektroonikaseadmetes. Ülikiire liides – UHS-I – võimaldab täielikult ära kasutada kaasaegsete foto- ja videokaamerate eeliseid ning lisatud SD-adapter võimaldab kasutada microCARD-i ka teistes SD-kaardi pesaga seadmetes. Toode on saadaval ka ilma adapterita pakendis.

Üliire UHS-I liides
Kiire UHS-I rakendamine parandab oluliselt tööparameetreid – 60 MB/s (lugemiskiirus) ja 10 MB/s (kirjutuskiirus).
Sellel on otsene mõju teostatavate toimingute kvaliteedile ja usaldusväärsusele, nagu sarivõtted, aegluubis, stopp-filmid või HD-kvaliteediga elu edastamine.

Ühilduvus ja funktsionaalsus
GOODRAM microCARD UHS-I on tagasiühilduv seadmetega, mis ei ühildu UHS-I tehnoloogiaga. Sellisel juhul töötab kaart minimaalsete parameetritega, mis vastavad 10. kiirusklassile. SD-adapter, mille leiate M1AA komplektist, aitab teil mikrokaardi funktsionaalsust suurendada. Tänu adapterile saab Sinu mikrokaarti kasutada foto- ja videokaamerates, aga ka andmekandjana, kui Sinu sülearvutil on ainult SD, mitte aga sobiv microSD pesa.

Eluaegne garantii
GOODRAM mälukaartide tootmine hõlmab ainult parimaid komponente ja väga ranget kvaliteedikontrolli. Tänu eeltoodule, nagu ka teistele GOODRAM kaubamärgi toodetele, kehtib ka GOODRAM mälukaartidele tootjaGoodram M1AA eluaegne garantii. Maht: 64 GB, Flash-kaardi tüüp: MicroSDXC, Välkmälu klass: Class 10, Sisemälu tüüp: UHS-I, Lugemiskiirus: 60 MB/s, Kirjutamiskiirus: 10 MB/s. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles