Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Goodram CX400 SSDPR-CX400-02T-G2 sisemine pooljuhtketas 2,5 2,05 TB Serial ATA III 3D NAND

  • 175.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 58.66 €
Kaubamärgid GoodRam
Kauba ID: 1772766
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tagage andmete turvalisus ja kümnekordne jõudluse paranemine, teisaldades oma andmed taldrikudraivilt DDS CX400 gen.2-le. Lisaks suuremale reageerimisvõimele on teie andmed ka palju turvalisemad. CX400 gen.2 draivil pole liikuvaid osi, mistõttu on see kõvakettaga võrreldes põrutus- ja löökkindlam.

Hingake oma arvutisse elu sisse
Goodram avalikustab oma populaarsete SSD-de uue põlvkonna kodu- ja kontoritarbijalahenduste jaoks. CX400 gen.2 on SSD-de sari, mis on suunatud neile, kes otsivad usaldusväärset ja oluliselt kiiremat alternatiivi traditsioonilisele kõvakettale.

Tundke erinevust
Kui teie arvuti töötab aeglasemalt kui paar aastat tagasi, on HDD asendamine SSD-ga lihtsaim ja odavam viis selle muutmiseks. SSD-del on andmetele lihtsam juurdepääs, mis muudab teie arvuti kiiremaks buutimise ja rakenduste laadimise ning seega ka töö kiiremini.

Usaldusväärne 3D NAND
Goodram CX400 gen.2 SSD pakub oma klassi parimat jõudlust ja töökindlust. Värskendatud draivil on 3D NAND-välkmälu. Täiustatud püsivara tagab täieliku andmekaitse, terviklikkuse ja turvalisuse igapäevase kasutamise ajal.

Turvalisus ja garantii
XC400 Gen.2 SSD põhineb suure jõudlusega 3D NAND Flash mälul. Põhjalik testimine ja sobiv komponentide valik on võimaldanud luua suure jõudlusega ja vastupidava ajami. Kõrgeima kvaliteediga komponentide kasutamist ja äärmist tähelepanu detailidele tõendab draivile 3-aastane piiratud TBW garantii.



* TBW (kirjutatud kogubaite) – SSD vastupidavus, parameeter, mis määrab maksimaalse andmemahu, mida saab draivile kuni garantii lõppemiseni salvestada. TBW parameeter on määratletud SSD toote spetsifikatsioonides.Goodram CX400 SSDPR-CX400-02T-G2. SSD maht: 2,05 TB, SSD kujutegur: 2,5", Lugemiskiirus: 550 MB/s, Kirjutamiskiirus: 500 MB/s, Andmeedastuskiirus: 6 Gbit/s, Komponent: PC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles