Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Godox TT350F Slave välklamp Must

  • 134.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 45 €
Kaubamärgid Godox
Kauba ID: 1762829
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Välgupüstol Godox TT350 on väike ja kerge välgupüstol juhtnumbriga 36, mis sobib ideaalselt peeglita ja kompaktkaameratega. See kaalub vaid 200g ja kaamerale paigaldatuna ja pea ettepoole suunatud on vaid 95mm kõrge. Vaatamata väikesele suurusele pöörleb selle välklambi pea horisontaalselt 270º ja vertikaalselt 97º. See annab palju vabadust välklambi valguse peegeldamisel laest ja seintest sõltumata kaamera piltide orientatsioonist portree- ja horisontaalraamis.

Lambil on sisseehitatud Godox X süsteemi saatja, mida saab kasutada teiste Godox X süsteemi kasutavate lampide kontrollerina (Master). Samuti on võimalik lülitada see Slave režiimile, milles saab seda kaugjuhtida teistest Godox X saatjatest.

Välgupüstol Godox TT350 on varustatud kolme töörežiimiga. Esimene neist (TTL) võimaldab pildistada välklambi võimsuse automaatse valikuga ning töötada kõigi kaamerates saadaolevate automaatsete ja poolautomaatsete režiimidega. Teine võimalus on manuaalrežiim S1 ja S2 režiimivalikuga. Kolmas režiim – strobe (Multi) sobib suurepäraselt efektsete fotode tegemiseks pikema säriajaga.

Välgupüstol Godox TT350 pakub võimalust sünkroonida välku ülikiire säriajaga kuni 1/8000 s (HSS). Seda võimalust hindavad eriti inimesed, kes soovivad lampi kasutada väliseansside ajal, kus väga sageli tuleb silmitsi seista intensiivse ümbritseva valgusega.

Sisseehitatud suum käsitsi ja automaatrežiimis töötab vahemikus 24 - 105 mm. Kui on vaja valgustada laiemat plaani, saab kasutada pähe ehitatud lainurkhajutit, mis vastab ~ 15mm fookuskaugusele. Lisaks on lamp varustatud helkuriga. Lisaks on komplektiga kaasas täiendav valgust pehmendav kate, mis tuleb kasuks nt otse ette suunatud taskulambiga pildistades. Tehasekomplekti komplekteerib alus ja käepärane kate.

Akupesas on mikro-USB pistik, mida kasutatakse lambi püsivara uuendamiseks.Godox TT350F. Tüüp: Slave välklamp, Toote värv: Must, Ligikaudne taaskasutusaeg: 2,2 s. Aku tüüp: AA. Kaal: 210 g, Laius: 60 mm, Sügavus: 35 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles