Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

go-e Laadija Gemini flex 2.0 11 kW

  • 787.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 262.66 €
Kaubamärgid go-e
Kauba ID: 1898699
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Go-e Charger Gemini flex 2.0 11 kW on mobiilse ühendusega nutikas seinakast elektriautode taskukohaseks ja säästvaks laadimiseks. Tänu integreeritud SIM-kaardile saad nutikaid laadimisfunktsioone kasutada kõikjal, isegi ilma WiFi-ühenduseta. Wallboxi saab kiiresti muuta ka mobiilseks seinaboksiks.

See go-e laadija sobib paigaldamiseks sise- ja välistingimustesse. Ühendage see otse olemasoleva punase CEE 16 A kolmefaasilise pistikupessa ja see on esimeseks laadimisprotsessiks valmis (plug & play). Paigaldusprotsessi osana pole vaja go-e laadijat avada. Seadet ei tohi mingil muul juhul avada.

Go-e laadija tagab ohutu laadimisprotsessi. Alalisvoolu kaitsemoodul lülitab laadija täielikult välja, kui tekib alalisvoolu jääkvool. Wallboxi saab kasutada rakendusega või ilma. Tasuta go-e rakendust saab kasutada mugavuse ja põhiseadete muutmiseks, võimaldades wallboxi kohandada vastavalt teie isiklikule laadimiskäitumisele. Näiteks saate laadimisprotsessi planeerida nii, et see oleks säästlikum ja taskukohane ning vähendaks elektrivõrgu koormust.

Kaugtehniline tugi tänu mobiiltelefoniühendusele
Tänu mobiilsideühendusele on tehniline tugi teie jaoks nüüd veelgi lihtsam ja mugavam. Kaugdiagnostika, tõrkeotsing ja hooldus on nüüd sageli võimalikud ilma "töökojakülastuseta" tänu õhu kaudu toimuvatele uuendustele.

Suurem paindlikkus ja usaldusväärsus
Go-e Charger Gemini flex 2.0 11 kW on alati olemas, kui seda vajate. Andmeid edastatakse mitte ainult WiFi kaudu, vaid ka 4G LTE Cat-1 mobiiltelefonistandardi kaudu või 2G / Edge'i kaudu. See tähendab, et saate kasutada go-e laadija intelligentseid funktsioone, nagu täisautomaatne PV üleliigne laadimine või paindlikud energiatariifid, kui nimetada vaid kahte, isegi kui teie go-e laadija pole Wi-Fi levialas.

Päritoluriik: Austria

Seadusnõuetest tulenevalt ei tohi Go-e Charger Gemini flex 2.0 Norras kasutada.
Omadused
Brändi nimi go-e
Brutokaal (pakk, kg) 2.59
Garantii 3
Koduleht https://go-e.com/en/products/go-e-charger-gemini-flex-2-0
Kõrgus (pakendis, cm) 14
Laius (pakend, cm) 39.5
Netokaal (toode, kg) 1.63
Sügavus (pakend, cm) 39.5
Toote kõrgus 26
Toote laius 11
Toote sügavus 15.5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles