Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

go-e Laadija Gemini 2.0 22 kW

  • 836.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 279 €
Kaubamärgid go-e
Kauba ID: 1898698
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Go-e Charger Gemini 2.0 22 kW on mõeldud kasutamiseks eramajapidamistes ja väikeettevõtetes (kui elektriarveldust pole plaanis). See võimaldab elektriautode soodsat ja säästvat laadimist. Peale laadija mobiilsuse pakub go-e Charger Gemini 2.0 22 kW sama valikut funktsioone kui mobiilne seinakast, go-e Charger Gemini flex 2.0 22 kW.

WiFi puudub? Pole probleemi
Nüüd on nutikas laadimine võimalik ka kõigil, kel pole paigalduskohas WiFi-ühendust või WiFi-ühendus kehv. Go-e Charger Gemini 2.0-sse integreeritud SIM-kaart pakub teile tasuta mobiilsideühendust (4G LTE Cat-1 või 2G / Edge'i kaudu varuvariandina) vähemalt 5 aastat. Üle selle on võimalik pikendada 12 euro eest aastas.

Mobiiltelefoniühendus, sealhulgas rändlus
Go-e Charger Gemini 2.0 22 kW võimsusega on kaasas go-e vahetamatu eSIM-kaart. Suuremate B2B projektide puhul on võimalik paigaldada kliendi enda SIM-kaart (nano-SIM). LTE-ühendust saab aktiveerida ja deaktiveerida rakenduses või API kaudu. Go-e-tariifiga mobiiliühendus töötab kõigis EL-i riikides ning ka Ühendkuningriigis, Šveitsis, Norras ja Liechtensteinis, sh tasuta rändlus.

Hoiame teie go-e laadija noorena
Nüüd saate värskendusi vastu võtta mitte ainult WiFi, vaid ka mobiilsidevõrgu kaudu. Tänu õhu kaudu toimuvatele värskendustele, mis on võimalikuks tänu go-e laadijasse integreeritud SIM-kaardile, on teil nüüd juurdepääs uutele funktsioonidele ja optimeerimistele ka siis, kui te ei saa oma Wallboxi WiFi-võrku integreerida. Hoiame teie go-e laadija ajakohasena, et see jääks kauakestvaks kaaslaseks.

Go-e Charger Gemini 2.0 22 kW paigaldus
Go-e Charger Gemini 2.0 saab elektrik kiiresti ja lihtsalt ühendada mis tahes olemasoleva harukarbiga. See säästab aega ja raha. Vahetult pärast paigaldamist on seinakast esimeseks laadimisprotsessiks valmis. Paigaldusprotsessi osana pole vaja go-e laadijat avada. Go-e laadijat ei tohi ega peagi avama isegi installiprotsessi ajal.

Statsionaarsel seinaboksil on 1,8 meetri pikkune ühenduskaabel püsivaks ühendamiseks toitejaotuskarbiga. Erinevalt go-e Charger Gemini flex 2.0 22 kW laadijast pole go-e Charger Gemini 2.0 22 kW seetõttu pistikut ja see pole kaasaskantav. Nutikas lahendus kõigile, kes vajavad nutikodu laadimisjaama ainult seinale paigaldamiseks.

Päritoluriik: Austria

Oluline märkus: Seaduslike eeskirjade tõttu ei tohi go-e Charger Gemini 2.0 22 kW kasutada järgmistes riikides: Holland, Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania (11 kW versioon on lubatud).
Omadused
Brändi nimi go-e
Brutokaal (pakk, kg) 3.26
Garantii 3
Koduleht https://go-e.com/en/products/go-e-charger-gemini-2-0
Kõrgus (pakendis, cm) 14
Laius (pakend, cm) 39.5
Netokaal (toode, kg) 2.34
Sügavus (pakend, cm) 39.5
Toote kõrgus 26
Toote laius 11
Toote sügavus 15.5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles