Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

go-e Laadija Gemini 22 kW

  • 731.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 244 €
Kaubamärgid go-e
Kauba ID: 1898696
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Go-e Charger Gemini 22 kW sobib kasutamiseks eramajapidamistes ja väikeettevõtetes (kui elektri laadimist pole ette nähtud). Peale mobiilsuse pakub go-e Charger Gemini 22 kW sama valikut funktsioone kui go-e Charger Gemini flex 22 kW (pistikuga).

Go-e Charger Gemini saab elektrik kiiresti ühendada mis tahes olemasoleva harukarbiga. See säästab aega ja raha. Vahetult pärast paigaldamist on seade esimeseks laadimisprotsessiks valmis. Go-e laadijat ei ole installiprotsessi osana vaja avada. Seadet ei tohi mingil muul juhul avada.

Nutil wallboxil on 1,8 meetri pikkune ühenduskaabel püsiühenduseks toitejaotuskarbiga. Seega, erinevalt go-e Charger Gemini flex 22 kW-st, pole go-e Charger Gemini 22 kW-l pistikut ega ole seetõttu mobiilne. Nutikas lahendus kõigile neile, kes vajavad nutikodu laadimisjaama puhtaks seinapaigalduseks.

Päritoluriik: Austria

Oluline märkus: Seaduslike eeskirjade tõttu ei tohi go-e Charger Gemini 22 kW kasutada järgmistes riikides: Holland, Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania (11 kW versioon on lubatud).

Ohutu laadimine Go-e Charger Gemini abil
Lisaks kõikehõlmavatele ohutusfunktsioonidele, nagu alalisvoolu tõrkekaitse (DC kaitsemoodul), faasituvastus ja maanduse mõõtmine, on laadimisjaam muu hulgas varustatud RFID-ga juurdepääsu juhtimiseks (vajadusel rakenduse kaudu aktiveerimine) ja leviala/WLAN-iga. Funktsionaalsesse ulatusse kuuluvad ka PV-ühendus API liidese või go-e Controlleri kaudu, koormuse tasakaalustamine ja paindlike elektritariifide kasutamine. Tasuta rakendusega go-e Charger saab muuta mugavust ja põhiseadeid, võimaldades seadet kohandada vastavalt isiklikule laadimiskäitumisele ja kutsudes üles säästlikumale laadimisele.
Omadused
Brändi nimi mine-e
Brutokaal (pakk, kg) 3.26
Garantii 3
Koduleht https://go-e.com/en/products/go-e-charger-gemini
Kõrgus (pakendis, cm) 14
Laius (pakend, cm) 39.5
Netokaal (toode, kg) 2.34
Sügavus (pakend, cm) 39.5
Toote kõrgus 26
Toote laius 11
Toote sügavus 15.5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles