Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

GNSS mõõteseade SkyRC GSM020 RC mudelitele

GNSS mõõteseade SkyRC GSM020 RC mudelitele
Pole laos
  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid SkyRC
Kauba ID: 1455250
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tõeline jõud

SkyRC on spetsiaalselt välja töötanud tööriista kaugjuhtimismudelite entusiastidele nende kiiruse ja muude andmete mõõtmiseks. GSM020 võimaldab teil luua ühenduse rakendusega, mille kaudu saate jälgida reaalajas või ajaloolisi andmeid. Lihtsalt kinnita seade mis tahes auto, drooni või lennuki külge ja asu teele.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss

Kõrge täpsus

GSM020 toetab GNSS-GPS ja GLONASS satelliitnavigatsioonisüsteeme, mis tagab väga kõrge positsioneerimise täpsuse. Seade võimaldab mõõta kiirendust, g-jõudu, kiirust, aega, vahemaad ja palju muud.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss0

5 tundi tööd LiPo akuga.

Sisseehitatud liitiumpolümeerakuga, mis tagab kuni 5 tundi katkematut tööd, ei pea te muretsema aku tühjenemise pärast. Seejärel saate seda hõlpsasti laadida mikro-USB-pordi kaudu.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss2

Mobiilirakendus

Tasuta GNSS PA rakendus võimaldab teil iOS- või Android-telefonist eemalt jälgida oma seadme kiirust. Sisseehitatud Bluetooth 4.0 võimaldab teil andmeid reaalajas jälgida. Kolm režiimi: lohistamine, jälgimine ja lend muudavad teie sõidu- või lennumarsruudi analüüsimise lihtsaks.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss3

Kõik andmed ühes kohas

GNSS PA rakendus loob automaatselt graafikud. Rajal tehtud ringe saab rakenduses analüüsida keskmist kiirust, maksimaalset kiirust, kiirendust antud ajal ja distantsi. Seadistage oma aja/vahemaa vahemik, et testida pidurduskiirust, kiirendust kuni 30 km/h, ülekoormust. Kontrollige kõrgust, kiirust, aega ja vahemaad lennurežiimis.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss4

Sisseehitatud mälu 1 MB.

Sisseehitatud mälu võimaldab salvestada 50 salvestust. Andmeid saab hõlpsasti nutitelefoni üle kanda. Kui välkmälu on täis, kirjutatakse vanimad salvestised automaatselt üle. Enam ei pea meeles pidama andmete kustutamist ega muretsema, et võtmeandmeid ei salvestata, kui mälu on täis.

2Szymon/SkyRC/gnss/skyrcgnss7
Satelliidi vastuvõtu tundlikkus -167 dBm
Värskendamise sagedus 10 Hz
Saaja L1, 1575,42 MHz
Töötemperatuur 0–40°С
Antenn Sisseehitatud
Kaal 35 g
Mõõtmed 39 x 40 x 16 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles