Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gigabyte GeForce RTX 3050 WINDFORCE OC 6G NVIDIA 6 GB GDDR6

  • 245.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 82 €
Kaubamärgid Gigabyte
Kauba ID: 1895337
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
WINDFORCE JAHUTUSSÜSTEEM
WINDFORCE jahutussüsteemil on kaks ainulaadset teraga ventilaatorit, vahelduv pöörlev ja 3D aktiivne ventilaator, mis koos tagavad tõhusa soojuse hajumise.

VAHENDUSLIK KERRAMINE
Vähendage külgnevate ventilaatorite turbulentsi ja suurendage õhurõhku. GIGABYTE pöörab külgnevaid ventilaatoreid vastupidises suunas, nii et õhuvoolu suund kahe ventilaatori vahel on sama, vähendades turbulentsi ja suurendades õhuvoolu rõhku.

Ainulaadne teraga ventilaator
Õhuvool lastakse välja kolmnurkse ventilaatori serva kaudu ja juhitakse sujuvalt läbi ventilaatori pinnal oleva 3D-riba kõvera, suurendades tõhusalt õhuvoolu.

3D AKTIIVNE FANN
3D Active Fan pakub poolpassiivset jahutust ja ventilaatorid jäävad väljalülitatuks, kui GPU on väikese koormuse või väikese võimsusega mängus. See võimaldab mängijatel nautida mängu täielikus vaikuses, kui süsteem töötab nõrgalt või tühikäigul.

GRAFEEN NANO MÄÄRED
Grafeen-nano määrdeaine võib hülsslaagri ventilaatori eluiga pikendada 2,1 korda, mis on peaaegu kahekordse kuullaagri eluiga, ja on vaiksem.

ULTRA VASTUPIDAV
ULTRAJAHUTUS

Madalamad RDS(on) MOSFET-id on spetsiaalselt loodud madalama lülitustakistuse saamiseks, et elektrivoolu laadimine ja tühjendamine oleks kiirem väga madalal temperatuuril.

VÄIKE VÕIMEKADUS

Metal Drossel hoiab energiat palju kauem kui tavalised raudsüdamikuga drosselid kõrgel sagedusel, vähendades seega tõhusalt südamiku energiakadu ja EMI häireid.

PIKEM ELU

Madalamad ESR-i tahked kondensaatorid tagavad parema elektroonilise juhtivuse süsteemi suurepärase jõudluse ja pikema eluea tagamiseks.

SÕBRALIK PCB DISAIN
Täielikult automatiseeritud tootmisprotsess tagab trükkplaatide tippkvaliteedi ja välistab jootepistikute teravad väljaulatuvad osad, mis on näha tavalisel PCB pinnal. See sõbralik disain hoiab ära käte lõikamise või komponentide tahtmatu kahjustamise konstruktsiooni valmistamisel.

GIGABYTE JUHTKESKUS
GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) on ühtne tarkvara kõigi GIGABYTE toetatud toodete jaoks. See pakub intuitiivset liidest, mis võimaldab kasutajatel reaalajas reguleerida kella kiirust, pinget, ventilaatori režiimi ja võimsuse sihtmärki.Gigabyte GeForce RTX 3050 WINDFORCE OC 6G. Graafikaprotsessorite perekond: NVIDIA, Graafikaprotsessor: GeForce RTX 3050, Protsessori sagedus: 1477 MHz. Diskreetgraafikakaardi mälu: 6 GB, Graafikakaardi mälu tüüp: GDDR6, Mälusiin: 96 bitti, Mälu taktsagedus: 14000 MHz. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. DirectX versioon: 12 Ultimate, OpenGL versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express 4.0. Jahutustüüp: aktiivne, ventilaatorite arv: 2 ventilaatorit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles