Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gigabyte B660I AORUS PRO DDR4 emaplaat Intel B660 LGA 1700 mini ITX

  • 297.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 99.33 €
Kaubamärgid Gigabyte
Kauba ID: 1770501
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
B660I AORUS PRO DDR4
ETTEVÕTLUS VABALT

Mängimiseks mõeldud emaplaatidega B660 AORUS on ülim reegel. Uus mänguplatvormi kuningas jätkab legendaarset AORUSe vereliini kõige jõulisema jõuülekande ja domineeriva termilise disainiga, mida ülistab täielik mälu kiirendamise tehnoloogia, mis kroonib teie arvutit Alder Lake'i parima jõudlusega kogu selle mänguhiilguses.

Võrreldamatu SOOVITUS
Kuna tehnoloogia areneb nii kiiresti, hoiab GIGABYTE endiselt kaasas uusimate trendidega ning pakub oma klientidele täiustatud funktsioone ja uusimat tehnoloogiat. GIGABYTE B660 seeria emaplaatidel on täiustatud toitelahendus, uusimad salvestusstandardid ja suurepärane ühenduvus, et optimeerida mängude jõudlust.

Maksimaalse Turbo Boosti ja Inteli uue põlvkonna protsessori jõudluse tagamiseks varustavad GIGABYTE B660 seeria parima VRM-i disaini, mis on kunagi ehitatud kõrgeima kvaliteediga komponentidega.

DDR4 XMP tugi kuni 5333 MHz ja rohkem
AORUS pakub testitud ja tõestatud platvormi, mis tagab korraliku ühilduvuse profiilidega kuni 5333 MHz ja rohkem. Selle jõudluse suurendamiseks peavad kasutajad vaid tagama, et nende mälumoodul on XMP-võimeline ning et XMP-funktsioon on nende AORUSe emaplaadil aktiveeritud ja lubatud.

PCIe 4.0 x 4 M2
AORUS emaplaadid pakuvad NVMe salvestusruumi osas valdkonna parimat ühilduvust kasutajatele, kes nõuavad suurt võimsust ja otsivad parimat jõudlust. Täiendades uusima 2. põlvkonna Gen4 SSD-ga, on jõudlus kuni 7000 MB/s, mis on kuni 2 korda kiirem kui PCIe3.0 SSD.

Hübriidsüdamike optimeerimine
Uue Inteli hübriidtehnoloogia abil loob GIGABYTE ainult kaks uut "CPU Upgrade" BIOS-i profiilides, et vastata erinevate kasutajate stsenaariumidele, kohandades P-Core'i ja E-Core'i aktiveerimis- ja pingepoliitikat.

Rakendades 3% lahedam
2X vasest PCB disain
Kasutades 2X vaske PCB sisemisel kihil, alandab see komponentide temperatuuri vähemalt 3%, muutes PCB üliõhukeseks PCB-suuruses vasest jahutusradiaatoriks, et tõhusalt soojust komponentidelt hajutada, kuna sellel on kõrge soojusjuhtivus ja väiksem takistus.

Smart Fan 6 sisaldab mitmeid unikaalseid jahutusfunktsioone, mis tagavad mänguarvuti jõudluse säilitamise, jäädes jahedaks ja vaikseks. Mitmed ventilaatoripäised võivad toetada PWM/DC ventilaatorit ja pumpa ning kasutajad saavad intuitiivse kasutajaliidese kaudu hõlpsasti määratleda iga ventilaatori kõvera erinevate temperatuuriandurite põhjal.

ÜHENDUS
GIGABYTE B660 seeria emaplaadid võimaldavad teil kogeda ülimat ühenduse paindlikkust ja ülimat andmeedastuskiirust järgmise põlvkonna võrgu-, salvestus- ja WIFI-ühendusega.

Esimene kasutaja 2,5 GbE LAN pardal
2X kiirem kui kunagi varem
- 2,5G LAN-i kasutuselevõtt tagab kuni 2,5 GbE võrguühenduse ja vähemalt 2x kiirema edastuskiirusega võrreldes üldise 1GbE võrguga, mis on ideaalselt loodud ülima võrgumängukogemusega mängijatele.
- Multi-Gig (10/100/1000/2500Mbps) RJ-45 Etherneti tugi

WIFI 6 802.11ax + BT 5 moodul
Traadita lahendus 802.11ax WIFI 6 uue spetsiaalse 6 GHz sagedusribaga, võimaldab gigabitist traadita jõudlust, tagab sujuva video voogesituse, parema mängukogemuse, väheste ühenduste katkemise ja kiiruse kuni 2,4 Gbps*. Lisaks pakub Bluetooth 5 4X leviulatust BT 4.2-ga võrreldes ja kiirema edastusega.

WIFI eelised 6
- 5,5-kordne läbilaskevõime kui 802.11ac 1x1
- 4 korda parem võrgu läbilaskevõime, liiklusummikuid pole, eriti tihedas piirkonnas, kus on palju seadmeid
- Võrgu tõhususe suurendamine parema kasutuskogemuse tagamiseks

Toetatud on HDMI 2.0 4K UHD-ekraanile ja HDCP 2.2
HDMI 2.0, mis on HDMI 1.4-ga tagasiühilduv, pakub 18 Gb/s ribalaiust – peaaegu kaks korda rohkem kui eelmisel põlvkonnal. See avab kasutajate võimaluse edastada mitut videovoogu, aga ka natiivset filmisuhet 21:9 (millega enamik filme filmitakse), pakkudes vaatajatele parimat visuaalset kogemust.

C-tüüpi USB esipaneeli pistik
Järgmise põlvkonna ühenduvusega varustatud AORUSe emaplaadid toetavad juba tuleviku šassiid. Sisseehitatud USB Type-C päis USB 3.2 Gen 1 jaoks muudab juurdepääsu mugavaks USB 3.2 Gen 1 draivi ühendamisel või uue mobiilseadme laadimisel.

Kvaliteetne pardaheli disain
Pakub kõrge kvaliteediga heli eraldusvõimet ja helilaiendust, et luua professionaalsetele mängijatele kõige realistlikumad heliefektid.

PERSONALISEERIMINE
GIGABYTE emaplaadid ühendavad mitu kasulikku ja intuitiivset tarkvara, mis aitavad kasutajatel kontrollida emaplaadi kõiki aspekte ja pakkuda kohandatavat valgusefekti koos silmapaistva esteetikaga, mis sobib teie ainulaadse isikupäraga.

Mitmetsooniline valgusshow disain
Pakkudes nüüd rohkem LED-kohandusi kui kunagi varem, saavad kasutajad kohandada oma arvutit tõeliselt oma elustiili esindamiseks. Täieliku RGB toega ja ümberkujundatud RGB Fusion 2.0 rakendusega on kasutajal täielik kontroll emaplaati ümbritsevate LED-ide üle.

Uus kasutajaliides
Kogu uus LIHTREŽIIM näitab ühel lehel olulist riistvarateavet, sealhulgas protsessori kella, mälu, salvestusruumi, ventilaatorit.
Minu lemmikud
Kiireks juurdepääsuks lisage lemmikmenüüsse pidevalt kasutatavad üksused.
Salvestusinfo
Kuvage igasugune salvestusteave, sealhulgas SATA, PCIE ja M.2 liides.
Muudatuste logi
Loetlege kõik muudatused enne biosist salvestamist ja väljumist. Vaadake kiiresti üle üldised seadete muudatused.
Intuitiivne koormusjoone kõver
Näidake selgelt iga koormusjoone kalibreerimise sätet intuitiivsel kõvera graafikul.

GIGABYTE EasyTune on lihtne ja hõlpsasti kasutatav liides, mis võimaldab kasutajatel oma süsteemi sätteid peenhäälestada või reguleerida süsteemi ja mälu kellasid ja pingeid Windowsi keskkonnas. Funktsiooniga Smart Quick Boost piisab süsteemi automaatseks ülekiirendamiseks ühest klõpsust, mis suurendab jõudlust siis, kui seda kõige rohkem vajate.

Süsteemi teabe vaataja
GIGABYTE System Information Viewer on keskne asukoht, mis annab teile juurdepääsu oma praegusele süsteemi olekule. Jälgige komponente, nagu kellad ja protsessor, määrake eelistatud ventilaatori kiiruse profiil, looge hoiatusi, kui temperatuur tõuseb liiga kõrgeks, või registreerige süsteemi käitumine; Need on System Information Vieweri võimalused.

ULTRA VASTUPIDAV
GIGABYTE Ultra Durable iseloomustab toote vastupidavus ja kvaliteetne tootmisprotsess. GIGABYTE emaplaadid kasutavad parimaid komponente ja tugevdavad iga pesa, et muuta need tugevaks ja vastupidavaks.

Q-Flash Plus
BIOS-i värskendamine on lihtne ilma protsessorit, mälu ja graafikakaarti installimata.
GIGABYTE Q-Flash Plusiga ei pea te BIOS-i välgutamiseks installima protsessorit, mälu ega graafikakaarti ega sisenema BIOS-i menüüsse. Lihtsalt laadige alla ja salvestage USB-mälupulgale uus BIOS-fail (nimetage ümber gigabyte.bin-ks), seejärel vajutage spetsiaalset nuppu Q-Flash Plus ja oletegi valmis!

Solid Pin toitepistikud
AORUS emaplaatidel on tugeva plaadiga ATX 24pin ja ATX 12V 8pin toitepistikud, mis pakuvad stabiilset toiteallikat protsessori ülekoormuse ajal.

Solid Pin Power pistiku eelised
- Suurem kontaktpind elektri jaoks
- Suurem kogus metalli, et säilitada suurem võimsus ja toodetud soojus
- Ultra vastupidav ja pikem eluiga Gigabyte B660I AORUS PRO DDR4. Protsessori tootja: Intel, Protsessori pesa: LGA 1700, Ühilduvate protsessorite seeria: Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7, Intel® Core™ i9, Intel® Pentium®. Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, Maksimaalne sisemälu: 64 GB, Mälupesade tüüp: DIMM. Toetatud salvestusseadmete liidesed: M.2, SATA III, Toetatud salvestusseadmete tüübid: HDD & SSD, RAID tasemed: 0, 1, 5, 10. Maksimaalne eraldusvõime: 4096 x 2160 pikslit. Etherneti liidese tüüp: 2,5 Gigabit Ethernet, Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi standardid: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles