Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0) NVIDIA 4 GB GDDR6

  • 171.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 57.33 €
Kaubamärgid Gigabyte
Kauba ID: 1877348
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
GEFORCE KOGEMUS
Jäädvustage ja jagage sõpradega videoid, ekraanipilte ja otseülekandeid. Hoidke oma GeForce'i draiverid ajakohasena. Ja optimeerige oma mängu seadeid. GeForce Experience™ võimaldab teil seda kõike teha. See on teie GeForce graafikakaardi oluline kaaslane.

ROHKEM LOOMIST, VÄHEM OOTAMIST
Spetsiaalne GPU võimsus kiirendab loomingulist mitme ülesandega töötamist. NVIDIA Creator Ready draiverid laadivad teie loomingulisi rakendusi üle. Parim esitus. Usaldusväärne töökindlus. Meie tegeleme tehnikaga, et saaksite keskenduda oma kirele, loomisele.

TURING SHADERS
Ujukoma- ja täisarvuoperatsioonide samaaegne täitmine, adaptiivne varjutustehnoloogia ja uus ühtne mäluarhitektuur, millel on eelkäijaga võrreldes kaks korda suurem vahemälu, võimaldavad Turingi varjutajad tänapäeva mängude jõudlust suurepäraselt suurendada. Kiiremaks, lahedamaks ja vaiksemaks mängukogemuseks, mis kasutab Turingi täiustatud graafikafunktsioone, saate eelmise põlvkonnaga võrreldes 1,4-kordse energiatõhususe.

ÄGE ETTEVÕTE
Täiendage lihtsalt oma arvutit ja valmistage mäng valmis jõudlusega, mis konkureerib uusimate mängude puhul GeForce GTX 1070-ga.

GIGABYTE KOHALDATUD JAHUTUSSÜSTEEM
GIGABYTE Eritellimusel disainitud jahutussüsteemil on 90 mm ainulaadne teraga ventilaator, mis tagab tõhusa soojuse hajutamise ja parema jõudluse madalamatel temperatuuridel.

KOMPAKTNE SUURUS LIHTSALT PAIGALDAMISEKS
Vähem kui 172 mm pikkuse graafikakaardi saab hõlpsasti paigaldada igasse väikesesse korpusesse.

Ainulaadne teraga ventilaator
Õhuvool lastakse välja kolmnurkse ventilaatori serva kaudu ja juhitakse sujuvalt läbi ventilaatori pinnal oleva 3D-triibu kõvera, suurendades tõhusalt õhuvoolu.

ULTRAJAHUTUS
Madalamad RDS(on) MOSFET-id on spetsiaalselt loodud madalama lülitustakistuse saamiseks, et elektrivoolu laadimine ja tühjendamine oleks kiirem väga madalal temperatuuril.

VÄIKE VÕIMEKADUS
Metal Drossel hoiab energiat palju kauem kui tavalised raudsüdamikuga drosselid kõrgel sagedusel, vähendades seega tõhusalt südamiku energiakadu ja EMI häireid.

PIKEM ELU
Madalamad ESR-i tahked kondensaatorid tagavad parema elektroonilise juhtivuse süsteemi suurepärase jõudluse ja pikema eluea tagamiseks.

SÕBRALIK PCB DISAIN
Täielikult automatiseeritud tootmisprotsess tagab trükkplaatide tippkvaliteedi ja välistab jootepistikute teravad väljaulatuvad osad, mis on näha tavalisel PCB pinnal. See sõbralik disain hoiab ära käte lõikamise või komponentide tahtmatu kahjustamise konstruktsiooni valmistamisel.

KOKKU KÄSK
Tarkvara liides ja funktsionaalsus sõltuvad igast mudelist.

MOOTOR AORUS
Tipptasemel intuitiivne liides võimaldab teil vastavalt mängu nõuetele reaalajas reguleerida kella kiirust, pinget, ventilaatori jõudlust ja võimsuse eesmärki.Gigabaidine AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0). Graafikaprotsessorite perekond: NVIDIA, Graafikaprotsessor: GeForce GTX 1650, Protsessori sagedus: 1620 MHz. Graafikakaardi diskreetne mälu: 4 GB, Graafikakaardi mälutüüp: GDDR6, Mälusiin: 128 bitti, Mälu taktsagedus: 12000 MHz. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. DirectX versioon: 12.0, OpenGL versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express 3.0. Jahutustüüp: aktiivne, ventilaatorite arv: 2 ventilaatorit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles