Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Genesis Krypton 220 must

Genesis Krypton 220 must
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Genesis
Kauba ID: 1454026
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

KOHTUMA

KRYPTON 220

Usaldusväärne ANDUR

Töötamise täpsuse tagab optiline andur maksimaalse eraldusvõimega 6400 DPI. Tänu DPI muutmisnupule saab kursori kiirust reguleerida kuni 6 seadistuses, mis võimaldab hiirel suurepäraselt kohaneda igat tüüpi mängudega. Tänu indikaatorile saate teada, mis seadistuses olete.

FENOMENAALNE DISAIN

Hiir on varustatud erakordselt muljetavaldava PRISMO-efektiga RGB taustvalgustusega, mis võimaldab teil oma tööjaama välimust isikupärastada. Valige 16 miljoni värvi hulgast õige värv ja looge võitja vääriline kliima!

ERGONOOMIKA JA MUGAVUS

Ergonoomilise kujuga hiire kerge disain pakub mugavust ega koorma teie randmet isegi pikkade mängusessioonide ajal. Vaiksete nuppude lülititega saate mängida igal kellaajal, muretsemata müra tekitamise pärast.

TÄIENDATUD TARKVARA

Krypton 220 on varustatud spetsiaalse tarkvaraga, mis võimaldab teil määrata oma lemmikpleieri funktsioonid igale 6 programmeeritavale nupule. Tarkvara võimaldab ka makrosid salvestada ja arvukalt seadeid isikupärastada.

SISSEEHITATUD MÄLU

Hiirel on sisseehitatud mälu, nii et te ei pea iga kord, kui ühendate selle teise arvutiga, seadistusi konfigureerima. Krypton 220 jätab kõik teie seaded meelde, nii et saate hiire hõlpsalt reisile või turniirile kaasa võtta.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles