Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Genesis Gaming Nitro 550 must/sinine

Genesis Gaming Nitro 550 must/sinine
Pole laos
  • 184.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 61.66 €
Kaubamärgid Genesis
Kauba ID: 1453967
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GENESIS NITRO 550

Iga kogenud mängija teab, et tema mugavus on üks tähtsamaid asju, mille eest ta peaks hoolitsema. Pikaajaline põnev mäng võib olla tõeline pingutus ja seetõttu peaks iga mängija hoolitsema oma keha heaolu eest. Esimene samm peaks olema lülisamba kinnitamine, mida oleks lihtne saavutada heasse, korraliku kontuuriga mängutooli investeerides. Genesis Nitro 550 on tool, mis pakub maksimaalset mugavust igale mängijale, isegi kõige nõudlikumale mängijale.

VASTUPIDAVUS

Nitro550 struktuur oli valmistatud kvaliteetsest vastupidavast metallist. Sellest materjalist valmistatud šassii tagab kõrge vastupidavuse kahjustustele ja tagab pika tööea. Lisaks on tooli raamil klassi 4 gaasitõstuk, mis talub kuni 150 kilogrammi. Tänu nendele lahendustele on Nitro 550 väga hea valik peaaegu igale mängijale.

ROHKEM FUNKTSionaalsust

Nitro 550 iseloomustab kõrge mugavuse ja paljude funktsioonide kombinatsiooni. Toode pakub istme kõrguse reguleerimist vahemikus 8-10 sentimeetrit, samuti käetugede reguleerimist, mida saab kallutada vasakule või paremale. Veel üks huvitav funktsioon on viimasel ajal populaarsust koguv võimalus toolil kiikuda. Lisaks on Nitro 550-l reguleeritav seljatoe kaldenurk, mis oleks väga tänuväärt mängijate seas, kes vajavad vahel kauakestva mänguaja jooksul veidi puhkust või uinakut.

MAKSIMAALNE MUGAVUS

Istme polster on täidetud kvaliteetse pehme porolooniga, mille paksus on seljatoes 4 sentimeetrit ja istmes 7 sentimeetrit. Lisaks on nii iste kui ka seljatugi korralikult profileeritud, et tagada maksimaalne mugavus ja toetada mängija selgroogu. Nitro 550 esiosa on kaetud mati, vastupidava nailonmaterjaliga ja taga kvaliteetse ökonahaga. Lisaks on kaks pehmet patja – üks peatoena ja teine reguleeritavate rihmadega, et toetada sobivat lülisambaosa ja parandada mugavust.

TÄHELEPANU DETAILIDELE

Tõeline mänguri troon peab välja nägema silmapaistev. Genesis Nitro550 on saadaval kahes värvitoonis: must ja punane ning must ja sinine. Selline värvivalik, mis on ühendatud nahkkatte ja musta süsiniku stiilis nahast seljatoega, annab istmele agressiivse mängulise iseloomu. Nitro 550-ga paistate igal LAN-turniiril silma!

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles