Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Genesis Gaming Nitro 330 Military Edition

Genesis Gaming Nitro 330 Military Edition
Laos
  • 138.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46.33 €
Kaubamärgid Genesis
Kauba ID: 1453970
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GENESIS NITRO 330 MÄNGUTOOL

Lisaks kasutusväärtusele, tõhususele ja funktsionaalsusele peaks kaasaegne mänguvarustus tagama maksimaalse mugavuse, et iga mängija saaks täielikult mängule keskenduda. Uus mängutool Genesis Nitro 330 on loodud pakkuma mugavust igale mängijale.

VASTUPIDAV STRUKTUUR

Nitro 330 tooli karkass on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. See tagab vastupidavuse ja paljude aastate kasutuse. Klassi 3 gaasitõstuk kannab kuni 120 kg koormust.

MUGAV VIIMISTLUS

Tooli polster on täidetud kvaliteetse porolooniga, mille seljatugi paksus on 4,5 cm ja iste 6 cm. Lisaks on nii iste kui ka seljatugi kujundatud selliselt, et oleks tagatud maksimaalne mugavus ja tugi mängija selgroole.

Tool on kaetud mati, vastupidava, nailonmaterjali ja kvaliteetse ökonahaga. Istmekangas on tepitud ja kolmekordselt õmmeldud, mis mitte ainult ei taga tooli viimistluse vastupidavust, vaid rõhutab ka selle ainulaadset disaini.

FUNKTSIONAALSUS

Nitro 330 ei seisne ainult maksimaalse mugavuse ja materjalide kvaliteedi eest. Tooli disainerid on palju tähelepanu pööranud ka selle funktsionaalsusele. Sellised lahendused nagu reguleeritav istme kõrgus, kallutusfunktsioon, 360-kraadine pöörlemine ja nailonrattad suurendavad oluliselt kasutajate rahulolu.

Reguleeritava kõrgusega lisapadi võimaldab mängijal lihtsalt reguleerida, et see sobiks tema selgroo optimaalse kohaga.

KÄETOED

Genesis Nitro käetoed on kaunistatud pehmete mugavate padjanditega, mis on lisaks pulbervärvitud, mis ei lase küünarnukkidel libiseda, samal ajal kui mängija oma raskust käetugedele toetab. Küünarvarte optimaalne mugavus on pikaajalise mängimise jaoks ülioluline.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles