Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

GEAR4 Denali mobiiltelefoni ümbris 17,3 cm (6,8) Kaas Must

GEAR4 Denali mobiiltelefoni ümbris 17,3 cm (6,8) Kaas Must
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid GEAR4
Kauba ID: 1808466
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Denali ümbris pakub tõsist kaitset libisemiskindla käepideme ja tekstureeritud viimistlusega. See vastupidav kõvakaaneline ümbris on tugevdatud D3O®-ga, mis ümbritseb raami ja tagaplaati, et tagada kukkumiskaitse 16 jalga (5 m).

Tõsine kaitse libisemiskindla käepidemega
Nimetasime selle korpuse mäe sitke ja püsiva alistamatu vaimu auks Denaliks. Denali ümbris pakub tõsist kukkumiskaitset – 16 jalga – koos libisemiskindla käepideme ja tekstureeritud viimistlusega. Kogu korpuse tagumine sisemus on tugevdatud D3O®-ga, nii et teate, et saate suurepärase kaitse.

16 jalga kukkumiskaitse
Denali on valmistatud D3O®-ga, maailma kõige arenenuma löögikaitsega, mida usaldavad sõjaväe-, spordi-, mootorratta- ja tööstusprofessionaalid. D3O® on painduv, painduv materjal, mis löögi mõjul kõvastub, hajutab lööke ja kaitseb teie seadet.

Täiustatud seljakaitse
Denali tagaplaat on tugevdatud D3O® kihiga, et tagada veelgi suurem löögikaitse. Seega, olenemata sellest, mis teie teele ette tuleb, on teil praegu turul kõige arenenum lööke summutav tehnoloogia.

Sisaldab antimikroobset ravi
Denali sisaldab antimikroobset ainet, mille omadused kaitsevad teie korpust, pärssides lõhna põhjustavate bakterite kasvu ja kaitstes mikroorganismide poolt põhjustatud lagunemise eest.

Sisaldab taaskasutatud plastikut
Denali sisaldab Tritan™ Renew, 50% sertifitseeritud ringlussevõetud sisu, mis suunab plastijäätmed prügilatesse ja ookeanidesse ning vähendab kasvuhoonegaaside heitkoguseid.

Ühildub juhtmevaba laadimisega
Kõik Gear4 ümbrised ühilduvad juhtmevaba laadimisega, mis tähendab, et saate oma telefoni kiireks laadimiseks mistahes juhtmevaba laadimisalusele kukutada, ilma ümbrist eemaldamata.

Tekstuuriga viimistlus, libisemiskindel käepide
Denali tekstuuriga pind tundub ja tundub käes hea. Külgedel on libisemiskindel käepide, mis aitab vältida kukkumist.

Kaitstud D3O®-ga
Miski ei kaitse teie seadet paremini kui D3O®. Meie materjal pakub kõige õhemat ja täiustatud kaitset löökide ja kukkumiste eest. Kuid see pole veel kõik – seda leidub ka kiivrites, kinnastes ja muudes kaitsevahendites, mida sõdurid, professionaalsed sportlased, tööstustöötajad ja mootorrattad üle maailma kasutavad. see hõlmab Fox Racingu põlvekaitsmeid, Schutti jalgpallikiivreid, CCM Hockey kiivreid ja Enertori sisetaldu, mida kannab Usain Bolt.GEAR4 Denali. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Samsung, Ühilduvus: Galaxy S23 Ultra, Maksimaalne ekraani suurus: 17,3 cm (6,8"), Pinna värvus: Monokromaatiline, Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles