Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

GEAR4 D3O Orlando Kids tahvelarvuti Apple iPad 10.2 sinine

  • 65.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22 €
Kaubamärgid GEAR4
Kauba ID: 1765816
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvuge Orlandoga, uue tahvelarvuti ümbrisega, mis on loodud lastele mõeldes
Tahvelarvuti kaitse pole kunagi olnud nii lõbus. Integreeritud D3O®-ga Orlando ümbris on sõbraliku karakteriga ja saadaval erinevates mängulistes värvides. Orlando sobib suurepäraselt kodus või liikvel olles õppimiseks. Tugev, reguleeritav käte asend ja ümbris, mis muudab teie lapse jaoks tahvelarvuti kandmise ja kasutamise erinevates keskkondades lihtsaks. Saate selle isegi auto peatoe taha riputada. 6,5 jala pikkune kukkumiskaitse muudab selle ka vanemate lemmikuks.

Kukkumiskindel kuni 6,5 jalga│ 2m
Orlandol on paks vormitud EVA materjal ja sisemine piirdevooder D3O®. D3O® on painduv, painduv materjal, mis löögi mõjul kõvastub, hajutab lööke ja kaitseb teie seadet. Orlando pakub 6,5 jala kõrgust kukkumiskaitset, nii et võite olla kindel, kui teie lapsed võtavad oma tahvelarvuti liikvele kaasa.

Lapsesõbralikud materjalid ja disain
Orlando on valmistatud EVA-vahust, mis on formaldehüüdi-, PBA- ja PVC-vaba. See on saadaval kolmes elavas värvitoonis, sellel on parema heli saamiseks ettepoole suunatud pordid ning see pakub hõlpsat juurdepääsu kodunupule ja kõigile teistele portidele. Vastab REACH- ja CPSC-le

Mitmekülgsed käed riputamiseks ja kandmiseks
Orlando käsivarsi saab kasutada alusena, et hoida seadet mitme nurga all. Käed võivad ka pöörata 180°, et moodustada kandesang. Need mahuvad ka ümber turvatooli peatoe, nii et laps saab oma tahvelarvuti riputada ja seda autos käed-vabad vaadata. Enam pole autoistmete alla kadunud tablette.

RepelFlex™ antimikroobne ravi
Orlando sisaldab RepelFlex™-i, antimikroobset katet, mille omadused kaitsevad teie korpuse katet, pärssides lõhna põhjustavate bakterite kasvu ja kaitstes mikroorganismide poolt põhjustatud lagunemise eest.

Kaitstud D3O®-ga
Miski ei kaitse teie seadet paremini kui D3O®. Meie materjal pakub kõige õhemat ja täiustatud kaitset löökide ja kukkumiste eest. Kuid see pole veel kõik – seda leidub ka kiivrites, kinnastes ja muudes kaitsevahendites, mida sõdurid, professionaalsed sportlased, tööstustöötajad ja mootorrattad üle maailma kasutavad. see hõlmab Fox Racingu põlvekaitsmeid, Schutti jalgpallikiivreid, CCM Hockey kiivreid ja Enertori sisetaldu, mida kannab Usain Bolt.GEAR4 D3O Orlando Kids Tablet Apple iPad 10.2 Blue. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: iPad, Maksimaalne ekraani suurus: 25,9 cm (10,2"). Kaal: 500 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles