Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

GEAR4 Crystal Palace mobiiltelefoni ümbris 15,5 cm (6,1) Kaas läbipaistev

GEAR4 Crystal Palace mobiiltelefoni ümbris 15,5 cm (6,1) Kaas läbipaistev
Pole laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid GEAR4
Kauba ID: 1808464
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Crystal Palace on tänu D3O® heakskiidetud materjalile kukkumiskindel kuni 13 jalga/4m. Tagaplaat on valmistatud polükarbonaadist (PC), samast materjalist, mida kasutatakse kuulikindlas klaasis, nii et see hoiab teie seadet turvalisena.

Ülim löögikaitse
Crystal Palace on tänu D3O heakskiidetud materjalile kukkumiskindel kuni 13 jalga. Lisaks on tagaplaat valmistatud arvutist, samast materjalist, mida kasutatakse kuulikindlas klaasis, nii et see hoiab teie seadet turvalisena.

Kukkumiskaitse
Võtke enesekindlalt vastu kõike, mis ette tuleb, teades, et teil on kuni 4 meetrit kukkumiskaitse. D3O® – sama materjal, mida kasutavad sõjaväelased ja professionaalsed sportlased – on meie võimsa telefonikaitse võtmekomponent.

Õhuke disain
Võimas kaitse ei pea olema mahukas. Meie ümbriste õhuke disain võimaldab teie seadmel hõlpsasti taskusse mahtuda ning ka teie käes stiilne ja stiilne välja näha. Kasutame selliseid materjale nagu polükarbonaat, TPU (termoplastne polüuretaan) ja konkurentsitu D3O® materjal, et luua tugev ja kerge kaitse.

Pehme puudutus
Sellel ümbrisel on pehme puudutusega viimistlus, mis tundub teie käes suurepäraselt. Selle atraktiivne, tekstureeritud pind tagab kindla haarde. Keerukus ja tugevus on ühendatud, et teie nutitelefon oleks ohutu ja hea.

Juhtmeta laadimine
Juhtmevaba laadimine on muutunud asendamatuks maailmas, mis ei lõpe kunagi. Kõik Gear4 ümbrised ühilduvad juhtmevaba laadimisega, mis tähendab, et saate oma telefoni kiireks laadimiseks mistahes juhtmevaba laadimisalusele kukutada, ilma ümbrist eemaldamata.

RepelFlex® antimikroobne ravi
Tänapäeval võtate telefoni igal pool kaasas...ja me mõtleme IGALE KOHAL. Seega oleme lisanud RepelFlex® Antimicrobial, et kaitsta korpuse katet lõhna põhjustavate bakterite eest*.

*Sisaldab RepelFlex®-i, antimikroobset ainet, mille omadused kaitsevad teie korpuse katet, pärssides lõhna põhjustavate bakterite kasvu ja kaitstes mikroorganismide poolt põhjustatud lagunemise eest.

Sisaldab taaskasutatud plastikut
Crystal Palace on osaliselt valmistatud ringlussevõetud plastist, mis sisaldab tarbimisjärgseid jäätmeid või tööstuslikku taaslihvimist.GEAR4 Crystal Palace. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: iPhone 13, Maksimaalne ekraani suurus: 15,5 cm (6,1"), Pinna värvus: Monokromaatiline, Toote värv: Läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles