Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin vívomove Sport OLED 40 mm digitaalne 72 x 154 pikslit puutetundlik GPS (satelliit)

  • 189.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 63.33 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1792378
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ROHKEM KUI STIILNE
See hübriid-nutikell ühendab analoogkella traditsioonilise välimuse oluliste nutikate funktsioonidega, mida vajate oma kiire eluga sammu pidamiseks.

TRADITSIOONILINE KELLASISAIN
Peidetud ekraan kuvatakse ainult siis, kui seda vajate. Puuteekraaniga suhtlemisel liiguvad käed dünaamiliselt eemale.

SINU RANDME VÄLJAS
Mitmes värvitoonis saadaoleval vívomove Sportil on metallikvärvilised aktsendid, kerge tunne ja mugav silikoonrihm, mis muudab selle ideaalseks tööks, nädalavahetuseks – kõikjal. Ja see ühildub tööstusstandardite 20 mm kiirkinnitusribadega.

NUTIKAD TEATISED
Kui olete ühilduva nutitelefoniga seotud, saate e-kirju, tekstsõnumeid ja hoiatusi otse oma kella. Kui teil on Android-telefon, saate isegi tekstidele vastata.

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui teie kell ja telefon on seotud, saab teie kontaktidele saata sõnumi teie reaalajas asukohaga käsitsi või – valitud välitegevuste ajal – automaatselt sisseehitatud juhtumituvastus4.

KALENDRIVAADE
Vaadake oma päevaplaane hõlpsalt spetsiaalselt kalendriekraanilt.

TAIMER JA STOPPER
Juurdepääs mugavatele ajavõtufunktsioonidele otse randmelt.

SÜNKROON RAKENDUSEGA GARMIN CONNECT
Vaadake oma tervise ja treeninguteavet ühes kohas. Garmin Connecti rakendus on edukas võrgukogukond, kus liikvel olevad inimesed saavad ühendust luua, võistelda ja jagada.

KEREPAKU ENERGIA JÄLGIMINE
Vaadake oma keha energiataset kogu päeva jooksul, et saaksite leida parimad ajad tegevuseks ja puhkamiseks.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Kell mõõdab pidevalt teie pulsisagedust2 ja annab teile märku, kui see jääb puhkeoleku ajal liiga kõrgeks või madalaks. Samuti aitab see hinnata, kui raske te tegevuste ajal töötate – isegi ujumise ajal.

PULSE OX ANDUR
Kasutage Pulse Ox3 andurit, et kontrollida oma vere hapnikusisaldust igal ajal päeval või osa ööst, kui magate, et näidata, kui hästi teie keha hapnikku omastab.

STRESSI JÄLGIMINE
Uurige, kas teil on rahulik, tasakaalukas või stressirohke päev. Lõdvestusmeeldetuletused paluvad teil isegi lühikest hingamistegevust teha, kui kell tuvastab, et tunnete end stressis.

MÕELLINE HINGAMINE
Kui soovite lõõgastuda või keskenduda, võite alustada hingamistegevust ning see kell jälgib teie stressi ja hingamist, et aidata teil paremini mõista, kuidas te hingate.

NAISTE TERVISE JÄLGIMINE
Kasutage oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect. Logige sümptomid sisse, hankige treening- ja toitumisalast koolitust ning palju muud. Vaadake ja logige isegi oma randmel olevaid andmeid.

HÜDRATSIOONI JÄLGIMINE
Märkige oma igapäevane vedelikutarbimine meeldetuletuseks hüdreeritud hoidmiseks. Teil võib olla isegi automaatne niisutuseesmärk, mis kohandub vastavalt sellele, kui palju te tegevuste ajal higistate.

HINGAMISE JÄLGIMINE
Vaadake, kuidas hingate kogu päeva, une ajal ning hingamis- ja joogategevuste ajal.

TÄIENDATUD UNEJÄLGIMINE
Saate oma magamisest täieliku pildi koos oma kerge, sügava ja REM-une faaside jaotusega ning Pulse Ox3 ja hingamisandmetega.

ÜHENDATUD GPS
Ühendage oma ühilduva nutitelefoni GPS-iga, et saaksite õues jalutuskäikude, sõitude ja jooksude ajal täpset jälgimist jälgida.

FITNESSI VANUS
See funktsioon kasutab kronoloogilist vanust, teie iganädalast jõulist aktiivsust, puhkepulssi ja KMI-d või keha rasvaprotsenti5, et hinnata, kas teie keha on teist noorem või vanem. Ja võite saada näpunäiteid oma fitnessi vanuse alandamiseks.

Intensiivsus MINUTID
Värskendasime oma intensiivsusega minutite funktsiooni, et saaksite paremini mõista, millal te need päeva jooksul teenisite ja millise tegevuse käigus.

EELLAADETUD SPORDIRAKENDUSED
Muutke oma treeningrutiini jooga-, jõu-, kardio-, basseinisujumise ja muu tegevusprofiilidega.

FITNESSI JÄLGIMINE
Väljasõidu ajal jälgib vívomove Sport samme, kaloreid, intensiivsuse minuteid ja palju muud. Sünkroonige isegi andmeid mitme Garmini nutikella vahel.

AKU KESTVUS
Püsige kauem liikvel tänu akule, mis kestab nutikella režiimis kuni 5 päeva, lisaks veel kuni 1 päev ainult analoogkellana. Viisteist minutit laadimist lisab nutikella režiimis aku kasutusaega kuni 1 päeva.

VEE HINNE
See kell on ujumisreitinguga, mistõttu sobib see suurepäraselt ujumiseks, duši all või spaapäevaks.

VÄIKE, KERGE DISAIN
Kerge, vaid 40 mm laiuse kellakorpusega märkad seda ainult randmel, sest see näeb nii hea välja.Garmin vívomove Sport. Ekraani tehnoloogia: OLED, Ekraani eraldusvõime: 72 x 154 pikslit, Puuteekraan. GPS (satelliit). Kaal: 33,8 g. Rihma materjal: Silikoon, Rihma värvus: Roosa kuld

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles