Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin vívofit jr. 2 MIP Randmepaela aktiivsuse jälgija Valge

Garmin vívofit jr. 2 MIP Randmepaela aktiivsuse jälgija Valge
Pole laos
  • 92.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806954
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
vívofit jr. 2 ei ole ainult lastele mõeldud treeningujälgija. See on interaktiivne kogemus, kus tegevus avab seiklusi. Saadaval kahes stiilis – Anna ja Elsa – see vívofit jr. 2 võimaldab lastel avastada põnevaid Frozen 2 seiklusi vanema juhitavas rakenduses, tehes 60 minutit igapäevast tegevust.

Stiilne ja tugev
Teie laps saab näidata oma Frozen 2 stiili ja kiigutada seda vastupidavat jälgimisseadet kõikjal alates mänguajast kuni jalgpallini, vanniskäigu ajal ja isegi magamaminekuni.

Tundmatusse – külmunud 2 seiklus
Iga päev on lastel rohkem, mida uurida, kui nad saavutavad oma igapäevased 60-minutilised tegevuseesmärgid. Kui teie olete nende abiline, läheb teie laps koos Anna ja Elsaga uisutama, põgeneb koos Olafiga laviini eest ja rändab kaugele jäätunud maadele, et leida salapärase hääle allikas. Mida rohkem teie laps oma tegevuseesmärke täidab, seda rohkem saab ta lugu näha.

Suhelge maagilise maailmaga
Igapäevaste aktiivsuseesmärkide täitmine annab lastele rohkem võimalusi võistelda kella vastu, mängides koputuse väljakutset. Samuti koguvad nad kalliskive, mida nad saavad kasutada seikluskaardi uute osade paljastamiseks.

Vanemate isiklik abistaja
Mobiilirakendus pole mõeldud ainult lastele nautimiseks. Vanemad saavad pärast ühilduvate seadmetega sünkroonimist vaadata tegevusi, kohustusi, und, kodutööde andmeid ja muud. Kutsuge kogu pere võistlema igapäevases sammus, määrake ülesandeid ja töid, määrake auhinna virtuaalne mündi väärtus ja uurige, mitu münti igal lapsel on. Need rakendusesisesed mündid saavad teie lapsed kokkulepitud preemiate eest lunastada. Seda kõike juhitakse otse teie seadmest.

Preemiad, meeldetuletused ja kohustused
Vanemad määravad majapidamistöid ja ajakava hoiatusi nutitelefoni rakenduse kaudu ning lastebändid näitavad neile oma uusi töid, mida teha. Neid saab seadistada korduma iganädalaselt või isegi iga päev – ideaalne lastele, kes vajavad meeldetuletusi.

Sõbralikud sammu väljakutsed
Mänguväljakule ja aeda tuleb sõbralik konkurents. Toe-to-Toe™ sammude väljakutsed võimaldavad lastel sünkroonida läheduses asuvate sõpradega, et üksteisele väljakutseid ajastatud sammuvõistlustele. Vanemad võivad samuti lõbutseda. Connect IQ™ Store'ist laadige ühilduvasse seadmesse alla rakendus Toe-to-Toe, et kutsuda oma lapsed sammuvõistlusele.

Olge koos aktiivsed
Looge sidet oma Garmin Connect™ sõprade ja perega – ja isegi oma laste mänguväljaku sõpradega. Kui loote ühenduse teiste peredega vívofit jr. rakendus, võivad need olla osa teie iganädalastest sammude väljakutsetest. Looge muid kohandatud väljakutseid ja jätke isegi rakenduses üksteise jaoks kommentaare, kui väljakutse on aktiivne.

Juurdepääs veelgi lõbusamaks
vívofit jr. 2 võimaldab teie lapsel saada rohkem stiile ja seiklusi. Kõik, mida nad vajavad, on uus bänd, et avada uus seikluste maailm. Mis saab järgmiseks? Jälgige tegevust ja osalege galaktilistes seiklustes koos Star Warsi teemalise bändiga? Näidake Minnie Mouse bändiga loovust ja stiili? Avastage maagilisi maailmu koos Disney Princessi bändiga? Või näitab teie laps oma bändi Marvel Avengers või Spider-Man ja ühineb seiklustega, mis võimaldavad tal tõelise kangelasena päeva päästa? See on teie lapse otsustada.Garmin vívofit jr. 2. Ekraani tüüp: MIP, Ekraani eraldusvõime: 88 x 88 pikslit. Seadme tüüp: Käepaela aktiivsuse jälgija, Vormitegur: Ristkülik, Toote värv: Valge. Mälu maht: 28 päeva(t). Aku eluiga: 365 päeva(t), Patarei tüüp: CR1632. Kaal: 17,5 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles