Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin vivomove Trend LCD 40 mm hübriid 254 x 346 pikslit puutetundlik must GPS (satelliit)

  • 287.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 96 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756160
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vaadake ööpäevaringselt täiuslikku pilku
Vívomove® Trend hübriidnutikell pakub teile klassikalise analoogstiili ja olulisi nutikaid funktsioone, nagu nutitelefoni märguanded ja Garmin Pay™ viipemaksed.

AKU KESTVUS
Püsige kauem liikvel tänu akule, mis kestab nutikella režiimis kuni 5 päeva ja lisaks veel kuni 1 päev ainult analoogkellana. Viisteist minutit laadimist lisab nutikella režiimis aku kasutusaega kuni 1 päeva. Nautige juhtmevaba laadimise mugavust enamiku Qi-sertifikaadiga laadimispatjadega (ei kuulu komplekti).

SINU RANDME VÄLJAS
Mitmes värvitoonis saadaoleval vívomove® Trend hübriid-nutikellal on roostevabast terasest raam, kuplikujuline klaas ja mugav silikoonrihm, mis muudab selle ideaalseks tööks, nädalavahetuseks – kõikjal. Ja see ühildub tööstusstandardite 20 mm kiirkinnitusribadega.

TRADITSIOONILINE KELLASISAIN
Peidetud täisvalimisekraan kuvatakse ainult siis, kui seda vajate. Puuteekraaniga suhtlemisel liiguvad käed dünaamiliselt eemale.

Olete ühendatud oluliste nutikate funktsioonidega.

Nutikad märguanded
Saate oma kella e-kirju, tekstsõnumeid ja hoiatusi, kui see on seotud Apple® või Android™ nutitelefoniga. Kui teil on Android-telefon, saate isegi tekstidele vastata.

GARMIN PAY KONTAKTTA MAKSED
Garmin Pay viipemakselahendusega osalevate teenusepakkujate kaudu pääsete kassaliinide ja valitud ühistranspordisüsteemide kaudu läbi.

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui teie kell ja telefon on seotud, saab teie kontaktidele saata sõnumi teie reaalajas asukohaga käsitsi või – väljas jalutamise, jooksmise või sõidu ajal – automaatselt koos sisseehitatud juhtumituvastusega.

KRONOGRAAFI TAIMER JA STOPPER
Vaadake, kuidas sekundid tiksuvad, kui osutid sünkroniseerivad stopperi ja taimerina.

Garmin Connect™ rakendus
Vaadake oma tervise- ja treeninguteavet, suhelge sõpradega ja võistelge nendega, registreeruge märkide teenimise väljakutsetele ja palju muud – seda kõike ühes tasuta ja ilma tellimusteta nutitelefonirakenduses.

Elage hästi abistava ülevaatega.

BODY BATTERY™ ENERGIA JÄLGIMINE
Vaadake oma keha energiataset kogu päeva jooksul, et saaksite teada, millal teie keha on laetud ja tegevuseks valmis või tühjenenud ja vajab kosutava unega laadimist.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Kell mõõdab teie pulsisagedust mitu korda sekundis ja annab teile märku, kui see jääb puhkeoleku ajal liiga kõrgeks või liiga madalaks. Samuti aitab see hinnata, kui raske te tegevuste ajal töötate, isegi ujumise ajal.

UNE JÄLGIMINE JA UNEKUNNE
Meie une jälgimise funktsiooni abil saate aru, kuidas teie keha taastub. Pärast ärkamist saate une skoori, samuti unefaaside jaotuse, Pulse Ox4 ja hingamise ning üksikasjaliku ülevaate unekvaliteedi parandamiseks
.
PULSE OX ANDUR
Kasutage Pulse Ox andurit4, et kontrollida oma vere hapnikuga küllastumist igal ajal päeva jooksul – või osa ööst, kui magate –, et näidata, kui hästi teie keha hapnikku omastab.

STRESSI JÄLGIMINE
Uurige, kas teil on rahulik, tasakaalukas või stressirohke päev. Lõdvestusmeeldetuletused paluvad teil isegi lühikest hingamistegevust teha, kui kell tuvastab, et tunnete end stressis.

MÕELLINE HINGAMINE
Kui soovite lõõgastuda või keskenduda, võite alustada hingamistegevust ning see kell jälgib teie stressi ja hingamist, et aidata teil paremini mõista, kuidas te hingate.

NAISTE TERVISE JÄLGIMINE
Kasutage oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect. Logige sümptomid sisse, hankige treening- ja toitumisalast koolitust ning palju muud. Vaadake ja logige isegi oma randmel olevaid andmeid.

HÜDRATSIOONI JÄLGIMINE
Märkige oma igapäevane vedelikutarbimine meeldetuletuseks hüdreeritud hoidmiseks. Teil võib olla isegi automaatne niisutuseesmärk, mis kohandub vastavalt sellele, kui palju te tegevuste ajal higistate.

HINGAMISE JÄLGIMINE
Vaadake, kuidas hingate kogu päeva, une ajal ning hingamis- ja joogategevuste ajal, et saaksite paremini mõista, kuidas te hingate.

Teie elustiiliga sobivad treeningfunktsioonid.

ÜHENDATUD GPS
Ühendage oma ühilduva nutitelefoniga Ühendage oma ühilduva nutitelefoni GPS-iga, et saaksite õues jalutuskäikude, sõitude ja jooksude ajal täpset jälgimist jälgida.

FITNESSI VANUS
See funktsioon kasutab kronoloogilist vanust, teie iganädalast jõulist aktiivsust, puhkepulssi ja KMI-d või keha rasvaprotsenti, et hinnata, kas teie keha on teist noorem või vanem. Ja saate näpunäiteid oma kehalise vanuse vähendamiseks (keha rasvaprotsendi kasutamiseks on vajalik Index™ S2 nutikas kaal).

Intensiivsus minutid
Intensiivsuse minutite funktsioon annab teile parema ülevaate sellest, millal te need päeva jooksul teenisite ja millise tegevuse ajal.

EELLAADETUD SPORDIRAKENDUSED
Muutke oma treeningrutiini jooga-, jõu-, kardio-, basseinisujumise ja muu tegevusprofiilidega.

FITNESSI JÄLGIMINE
Välja minnes jälgib vívomove® Trend nutikell samme1, läbitud korrust, kaloreid, intensiivsuse minuteid ja palju muud. Sünkroonige isegi andmeid mitme Garmini nutikella vahel.

Loodud teie igapäevaseks aksessuaariks.

Vee hinnang
See hübriid-nutikell on ujumisreitinguga, mistõttu sobib see suurepäraselt ujumiseks, duši alla või spaapäevaks.

VÄIKE, ELEGANTNE DISAIN
Vaid 40 mm pikkuse kellakorpusega märkad seda ainult randmel, sest see näeb nii hea välja.Garmin vivomove Trend. Ekraani tehnoloogia: LCD, Ekraani eraldusvõime: 254 x 346 pikslit, Puuteekraan. GPS (satelliit). Kaal: 28,3 g. Veekindel kuni: 50 m, Rihma materjal: Silikoon, Rihma värvus: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles