Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Vivofit Jr.2 MIP Randmepaela aktiivsuse jälgija Roosa

  • 92.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756071
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Disney Princessi laste treeningu jälgija koos interaktiivse rakenduskogemusega

vívofit jr. 2 ei ole ainult lastele mõeldud treeningujälgija1. See on interaktiivne kogemus, kus tegevus avab seiklusi. Ujumissõbralikul ribal on 1+ aasta aku tööiga. Sellega saavad lapsed vanema juhitavas rakenduses avastada Disney Princessi seiklusi, tehes 60 minutit igapäevast tegevust.

Stiilne ja tugev
Tugev ja vastupidav vívofit jr. 2-l on kohandatav värviline ekraan ja mugav riba, mis on saadaval kahes värvitoonis. Lillas bändis on printsesside tegelaskujude ikoonid ja roosad vitriinid Ariel, Belle, Jasmine, Mulan ja Rapunzel, kõik ühes bändis. Teie laps saab näidata oma Disney printsessi stiili ja seda kõikjal mänguajast jalgpallini, vannisoleku ajal ja isegi magamaminekuni. Kasutaja vahetatav aku kestab kauem kui aasta – laadimist pole vaja.

Maagilised kuningriigid: Disney printsessi seiklus
Iga päev on lastel rohkem, mida uurida, kui nad saavutavad oma igapäevased 60-minutilised tegevuseesmärgid, inspireerides neid andma endast parima. Kui teie olete nende abiline, avab teie laps uusi seiklusi ja uurib maagilisi kuningriike koos Arieli, Belle'i, Jasmine'i, Mulani ja Rapuntsliga. Nad aitavad Rapuntsel ja Flynn Rideril põgeneda ema Gotelist, päästa koos Mulaniga keisri ja isegi uurida koos Jasmiiniga Imede koobast. Mida rohkem nad oma tegevuseesmärke täidavad – ja ületavad –, seda rohkem saavad nad lugu näha.

Suhelge maagilise kuningriigiga
Lisaks printsessidega seikluste avastamisele saavad lapsed juurdepääsu lõbusatele mängudele ja muule. Nende igapäevaste aktiivsuseesmärkide täitmine annab lastele rohkem võimalusi koputamisväljakutse mängu mängimiseks. Nende sõrmed lendavad, kui nad võidujooksus kella vastu võtavad, et enne aja otsa saada võimalikult palju tikke ja koguda nii palju punkte kui võimalik. Oma igapäevase tegevuse eesmärgi täitmine annab lastele rohkem võimalusi mängida lõbusaid mänge ja koguda kalliskive, et avastada seikluskaardil oma kuningriik. Et saada rohkem kalliskive ja rohkem võimalusi mängida koputuse väljakutset, peavad lapsed neid aktiivseid minuteid pidevalt logima!

Vanemate isiklik abistaja
Mobiilirakendus pole mõeldud ainult lastele nautimiseks. Vanemad saavad seda kasutada vívofit jr haldamiseks. 2 fitness tracker. Pärast ühilduvate Apple®-i, Android™-i ja Amazon Fire Tableti seadmetega sünkroonimist saate vaadata tegevusi, kohustusi, und, majapidamistöid ja muud. Kutsuge kogu pere võistlema igapäevases sammus, määrake ülesandeid ja töid, määrake auhinna virtuaalne mündi väärtus ja uurige, mitu münti igal lapsel on. Need rakendusesisesed mündid saavad teie lapsed kokkulepitud preemiate eest lunastada. Seda kõike juhitakse otse teie seadmest.

Preemiad, meeldetuletused ja kohustused
Lapsed näevad, kui lõbusad ja rahuldust pakkuvad majapidamistööd võivad olla. Koos vívofit jr. 2, vanemad määravad nutitelefoni rakenduse kaudu majapidamistöid ja ajakava hoiatusi ning lastebändid näitavad neile oma uusi töid. Neid saab seadistada korduma iganädalaselt või isegi iga päev – ideaalne lastele, kes vajavad meeldetuletusi. Noortele, kes viivitavad, ajastage märguanded vanemarakenduses so vívofit jr. 2 tuletab neile meelde, et nad peavad lõpetama kodutööd, pesema hambaid ja palju muud. Hoiatus tuletab neile ikooniga meelde, mida nad peaksid tegema. Seejärel saab laps käivitada seadme toimingutaimeri, et ta teaks, kui kaua tal on jäänud.

Sõbralikud sammu väljakutsed
Mänguväljakule ja aeda tuleb sõbralik konkurents. Toe-to-Toe™ sammude väljakutsed võimaldavad lastel sünkroonida läheduses asuvate sõpradega, et üksteisele (üks-ühele väljakutse) või isegi iseendale väljakutseid ajastatud sammuvõistlustele. Kui nad on lõpetanud, näevad nad väljakutse ajal oma sammude koguarvu ja saavad teada, kas nad võitsid oma sõprade üle või alistasid oma isiklikud rekordid. Teie lapsed pääsevad rakendusele juurde, et vaadata läbitud väljakutsete tulemusi ja näidata oma viimaseid võite. Vanemad võivad samuti lõbutseda. Laadige ühilduvasse seadmesse alla rakendus Toe-to-Toe Connect IQ™, et kutsuda oma lapsed sammuvõistlusele.

Olge koos aktiivsed
Looge ühendust oma Garmin Connect™ sõprade ja perega – ja isegi oma laste mänguväljaku sõpradega. Kui loote ühenduse teiste peredega vívofit jr. rakendus, võivad need olla osa teie iganädalastest sammude väljakutsetest. Looge kohandatud sammu- ja aktiivsed minutiväljakutsed, seejärel kutsuge osalejaid oma kontaktide loendist. Kui väljakutse on aktiivne, saate isegi rakenduses üksteise jaoks kommentaare jätta.

Juurdepääs veelgi lõbusamaks
vívofit jr. 2 võimaldab teie lastel saada rohkem stiile ja seiklusi. Kõik, mida nad vajavad, on uus bänd, et avada uus seikluste maailm. Mis saab järgmiseks? Jälgige tegevust ja osalege galaktilistes seiklustes koos Star Warsi teemalise bändiga? Näidake Minnie Mouse bändiga loovust ja stiili? Või näitab teie laps oma Marvel Avengersi bändi ja osaleb seiklustes, mis võimaldavad tal tõelise kangelasena päeva päästa? See on teie lapse otsustada.Garmin Vivofit Jr.2. Ekraani tüüp: MIP, Ekraani eraldusvõime: 88 x 88 pikslit, Värvide arv: 8 M. Seadme tüüp: Randmepaela aktiivsuse jälgija, Toote värv: Roosa, Korpuse materjal: Silikoon. Mälu maht: 32 päeva(t). Aku eluiga: 365 päeva(t), Patarei tüüp: CR1632. Kaal: 17,5 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles