Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin vivofit jr. 3 MIP Käepaela aktiivsuse jälgija Punane

Garmin vivofit jr. 3 MIP Käepaela aktiivsuse jälgija Punane
Laos
  • 98.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756110
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TEGEVUS AVAB SEIKLUSED
Kui teie olete nende abiline, avab teie laps uusi seiklusi ja kogeb Infinity Saaga põnevaimaid hetki koos oma lemmiktegelastega Marvel Avengers.

TAP CHALLENGE MÄNG
Lisaks sellele, et 60 minutit igapäevast tegevust avavad seiklused, mida aktiivsemad minutid lapsed kirja panevad, seda rohkem on neil võimalus mängida südant põksavat väljakutsemängu.

KOGETAVAD LÕPMATUKIVI PUNKTI
Nende igapäevaste aktiivsuseesmärkide täitmine premeerib teie last ka Infinity Stone punktidega. Nad saavad kasutada neid punkte, et paljastada Avengersi eepilised uued pildid.

FITNESSIKAARDID
Võtke vastu Captain America fitnessi väljakutse. Teie lapsed õpivad treenimistreeningu kaartidelt põhilisi harjutusi, sealhulgas hüppeid, allapoole minevat koera, mägironijaid ja palju muud.

AJASTATUD TEGEVUSED
Uued ajastatud tegevused võimaldavad lastel jälgida oma samme ja hinnangulist distantsi pargis mängimise, jalgpallitrenni ja palju muu ajal. Vaadake salvestatud tegevusi hiljem rakenduses Garmin Jr.™.

VÄRVI EKRAAN
Isegi eredatel päikesepaistelistel päevadel näevad lapsed värviekraanil kõike. Ja saate aidata neil seda kohandada kella sihverplaatidega, millel on Kapten Ameerika, Ämblikmees ja veelgi rohkem nende lemmikuid Avengers.

JÄÄ (HÄDAOLUKORRAS) VIDINA
Ettevalmistus pole kunagi valus. Sisestage oma lapse hädaabi kontaktteave ICE vidinasse, et sellele oleks vajadusel kiire juurdepääs.

JÄLGI TEGEVUST
Rakenduse Garmin Jr. abil saavad vanemad pärast ühilduvate seadmetega sünkroonimist vaadata tegevusi, kohustusi, und, kodutööde andmeid ja muud.

TÖÖD JA AUHINNAD
Määrake rakenduses1 ülesandeid ja tööülesandeid ning määrake tasu virtuaalse mündi väärtus. Need rakendusesisesed mündid saavad teie lapsed kokkulepitud preemiate eest lunastada.

SÕBRALIK MEELDETULETUS
Kui määrate tööülesandeid ja määrate märguandeid, annab teie lapse jälgija neile teada ikooniga, mis näitab, mida tuleb teha. Neid saab seadistada korduma iganädalaselt või isegi iga päev.

SAMM VÄLJAKUTSED
Toe-to-Toe™ sammude väljakutsetega saavad lapsed sünkroonida läheduses asuvate sõpradega, et võistelda ajastatud sammuvõistlustel. Ka lapsevanemad saavad lõbutseda rakenduse Toe-to-Toe ja ühilduva Garmini kandmisseadmega.

PÜSI KOOS AKTIIVSEKS
Looge ühenduse oma lapse sõpradega rakenduses Garmin Connect™ ja looge ühenduse teiste peredega rakenduses Garmin Jr1. Suhelge nendega ja võistlege mitmeperedega iganädalastel sammude väljakutsetel.

LAPSEREŽIIM
Lubage rakenduses Garmin Jr. Kid Mode, et anda oma lapsele piiratud juurdepääs oma tööülesannete jälgimiseks ja kontrollimiseks ning rakenduse seikluse viimase missiooni vaatamiseks.Garmin vivofit jr. 3. Ekraani tüüp: MIP, Ekraani eraldusvõime: 112 x 112 pikslit. Seadme tüüp: Käepaela aktiivsuse jälgija, Vormitegur: Ruudukujuline, Toote värv: Punane. Aku eluiga: 365 päeva(t), Patarei tüüp: CR2025. Kaal: 25 g. Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid: Android, iOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles