Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Vivofit Jr. 3 MIP käepael, aktiivsuse jälgija, 1,4 cm (0,55 tolli) virsik

  • 117.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39.33 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756108
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
UURIGE OMA MAAILMA
vívofit jr. 3 ei ole ainult lastele mõeldud treeningujälgija. See on interaktiivne kogemus, kus teie lapse tegevus avab harivad maakera traavimise rakenduseseiklused.

MITU DISAINIT
Laske oma lapsel valida, kuidas ta soovib oma maailma avastada – valides oma kujunduse. Värviline ekraan tagab, et neil on seiklusteks kõik vajalik.

LOODUD TERVEPÄEVAKS MÄNGIKS
Sellel vastupidaval ujumissõbralikul treeningujälgijal on aku tööiga kuni 1 aasta – laadimist pole vaja. Rihm kohandub nii, et see sobiks mugavalt ka kõige väiksematele randmetele.

TEGEVUS AVAB SEIKLUSED
Kui olete nende reisisõber, avab teie laps harivaid seiklusi, õpib tundma kuulsaid paiku ja paljastab saladusi, kui nad avastavad kõikjal Vana-Kreekast Mount Everestini.

VIKTORIINID JA MÄNGUD
Lisaks sellele, et 60 minutit igapäevast tegevust avavad seiklused, mida rohkem aktiivseid minuteid lapsed logivad, seda rohkem on neil võimalus osaleda popviktoriine, õppida treenimisliigutusi ning mängida koputus- ja sobitamismänge.

KOGUMISED KÄVILLID
Nende igapäevaste tegevuste eesmärkide täitmine premeerib teie last ka värviliste kalliskividega. Nad saavad kasutada kalliskive, et paljastada pilte külalisteraamatus, mis sisaldab mälestusi kõigist nende seiklustest.

FITNESSIKAARDID
Reisikaaslaste juhendamisel õpib teie laps treeningkaartidelt põhilisi treeningliigutusi, sealhulgas hüppeid, allakäigukoera, mägironijaid ja palju muud.

AJASTATUD TEGEVUSED
Uued ajastatud tegevused võimaldavad lastel jälgida oma samme ja hinnangulist distantsi pargis mängimise, jalgpallitrenni ja palju muu ajal. Vaadake salvestatud tegevusi hiljem rakenduses Garmin Jr.™1.

KOHALDATUD KELLASÄNAD
Lubage lastel oma treeningujälgijaid lõbusate kellanäppudega isikupärastada.

JÄÄ (HÄDAOLUKORRAS) VIDINA
Ettevalmistus pole kunagi valus. Sisestage oma lapse hädaabi kontaktteave ICE vidinasse, et sellele oleks vajadusel kiire juurdepääs.

JÄLGI TEGEVUST
Rakenduse Garmin Jr. abil saavad vanemad pärast ühilduvate seadmetega sünkroonimist vaadata tegevusi, kohustusi, und, kodutööde andmeid ja muud.

TÖÖD JA AUHINNAD
Määrake rakenduses1 ülesandeid ja tööülesandeid ning määrake tasu virtuaalse mündi väärtus. Need rakendusesisesed mündid saavad teie lapsed kokkulepitud preemiate eest lunastada.

SÕBRALIK MEELDETULETUS
Kui määrate tööülesandeid ja määrate märguandeid, annab teie lapse jälgija neile teada ikooniga, mis näitab, mida tuleb teha. Neid saab seadistada korduma iganädalaselt või isegi iga päev.

SAMM VÄLJAKUTSED
Toe-to-Toe™ sammude väljakutsetega saavad lapsed sünkroonida läheduses asuvate sõpradega, et võistelda ajastatud sammuvõistlustel. Ka lapsevanemad saavad lõbutseda rakenduse Toe-to-Toe ja ühilduva Garmini kandmisseadmega.

PÜSI KOOS AKTIIVSEKS
Looge ühenduse oma lapse sõpradega rakenduses Garmin Connect™ ja looge ühenduse teiste peredega rakenduses Garmin Jr1. Suhelge nendega ja võistlege mitmeperedega iganädalastel sammude väljakutsetel.

LAPSEREŽIIM
Lubage rakenduses Garmin Jr.1 Kid Mode, et anda oma lapsele piiratud juurdepääs oma tööülesannete jälgimiseks ja kontrollimiseks ning rakenduse seikluse uusimate missioonide vaatamiseks.Garmin Vivofit Jr. 3. Kuva tüüp: MIP, ekraani diagonaal: 1,4 cm (0,55"), Ekraani eraldusvõime: 112 x 112 pikslit. Seadme tüüp: Randmepaela aktiivsuse jälgija, Vormitegur: Ruut, Toote värv: Virsik. Mälu maht: 14 päeva(t). Aku eluiga: 365 päeva(t), Aku tüüp : CR2025. Kaal: 25 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles