Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Venu 2S 2,79 cm (1,1 tolli) AMOLED 40 mm digitaalne 360 x 360 pikslit Puutetundlik ekraan Grafiit Wi-Fi GPS (satelliit)

  • 353.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 118 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756104
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
VAIM JA KEHA – ÜHENDATUD GARMIN
Kui elad tervena, elad paremini. Sellel GPS-i nutikellal on täiustatud tervise jälgimise ja treenimise funktsioonid, mis aitavad teil paremini mõista, mis teie kehas toimub.

Jälgige rohkem tervisestatistikat ja vaadake lähemalt, mis teie kehas toimub.

Rohkem kui 25 eellaaditud spordirakenduse abil leiate uusi viise oma keha liigutamiseks.

Kas soovite juhendamist? Jälgige animeeritud treeninguid otse oma randmel.

Salvestage muusikat kella, et saaksite telefoni maha jätta.

Maksmiseks puudutage registri juures randme. Lihtne ja puutevaba.

Ere AMOLED ekraan ja kuni 11 päeva aku tööiga? Jah palun!

LOODUD ELU JA STIILISEKS
Kaunis AMOLED-ekraan äratab selle kella ellu isegi ereda päikesevalguse käes. Proovige alati sisse lülitatud režiimi, et ekraan oleks kogu aeg nähtav.

LOODUD AKTIIVSE ELUSTIILI JAOKS
Alates vastupidavast Corning® Gorilla® Glass 3-st kuni läikiva roostevabast terasest raami ja mugava silikoonrihmani – see nutikell on kõigeks valmis.

Häälestage oma kehale ja vaimule.
FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™

Logige 2-minutiline seanss, et salvestada põhistatistikat, sealhulgas pulsisagedus, pulsisageduse varieeruvus, pulss, hingamine ja stress. Seejärel looge oma ühilduvas nutitelefonis rakenduse Garmin Connect™ kaudu selle statistikaga aruanne jagamiseks.

BODY BATTERY™ ENERGIA JÄLGIMINE
Vaadake oma keha energiataset kogu päeva jooksul, et saaksite leida parimad ajad tegevuseks ja puhkamiseks.

PULSE OX ANDUR
Kasutage Pulse Ox andurit, et kontrollida oma vere hapnikusisaldust mis tahes hetkel päeva jooksul või osa ööst, kui magate, et näidata, kui hästi teie keha hapnikku omastab.

STRESSI JÄLGIMINE
Uurige, kas teil on rahulik, tasakaalukas või stressirohke päev. Lõdvestusmeeldetuletused paluvad teil isegi lühikest hingamistegevust teha, kui kell tuvastab, et tunnete end stressis.

NAISTE TERVISE JÄLGIMINE
Kasutage oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect. Logige sümptomid sisse, hankige treening- ja toitumisalast koolitust ja palju muud. Isegi naiste tervise jälgimise rakendusega näete ja logige oma randmel olevaid üksikasju.

HÜDRATSIOONI JÄLGIMINE
Märkige oma igapäevane vedelikutarbimine meeldetuletuseks hüdreeritud hoidmiseks. Teil võib olla isegi automaatne niisutuseesmärk, mis kohandub vastavalt sellele, kui palju te tegevuste ajal higistate.

HINGAMISE JÄLGIMINE
Vaadake, kuidas hingate kogu päeva, une ajal ning hingamis- ja joogategevuste ajal.

UNEKOHTA JA TÄIENDATUD UNEJÄLGIMINE
Saate oma unekvaliteedi hinde ja teavet selle kohta, kuidas saaksite paremini hakkama saada. Jälgige isegi erinevaid unefaase, aga ka südame löögisagedust, stressi, pulsshälli ja hingamist.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Kell mõõdab pidevalt teie pulsisagedust ja annab teile märku, kui see jääb puhkeoleku ajal liiga kõrgeks või madalaks. Samuti aitab see hinnata, kui raske te tegevuste ajal töötate – isegi ujumise ajal.

MÕELLINE HINGAMINE
Kui soovite lõõgastuda või keskenduda, võite alustada hingamistegevust ning see kell jälgib teie stressi ja hingamist, et aidata teil paremini mõista, kuidas te hingate.

FITNESSI VANUS
See funktsioon kasutab kronoloogilist vanust, teie iganädalast jõulist aktiivsust, puhkepulssi ja KMI-d või keha rasvaprotsenti, et hinnata, kas teie keha on teist noorem või vanem. Ja võite saada näpunäiteid oma fitnessi vanuse alandamiseks.

Liiguta oma keha.
ANIMeeritud, EKRAANIL VALMIS TREENINGUD

Kergesti jälgitavad animeeritud kardio-, jõu-, jooga-, pilatese- ja kõrge intensiivsusega intervalltreeningud (HIIT) on kellale eellaaditud ning neid saate alla laadida Garmin Connecti rakendusest.

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Jälgige kõiki liikumisviise enam kui 25 eelsalvestatud GPS-i ja sisespordirakendusega – sealhulgas kõndimine, jooksmine, jalgrattasõit, basseinis ujumine, golf ja palju muud.

TÄIENDATUD JÕUTREENING
See üksikasjalik tegevusprofiil asetab skaleerimis- ja tugevusnäitajad otse teie randmele ning graafika, mis näitab, milliste lihasrühmadega olete töötanud.

HIIT TREENINGUD
Kasutage seda uut tegevusprofiili erinevate taimeritega, et jälgida oma HIIT treeninguid, sealhulgas AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud. Määra ringide arv, töö/puhkuse intervallid ja palju muud.

LOO TREENINGUD
Valige enam kui 1400 harjutuse hulgast, et luua oma treeninguid ühilduva nutitelefoni rakenduses Garmin Connect. Seejärel laadige need kella alla.

GARMIN TREENER
Hankige oma randmele tasuta isiklik jooksutreener, kes aitab teil järgmiseks 5K, 10K või poolmaratoniks treenida.

Intensiivsus MINUTID
Värskendasime oma intensiivsusega minutite funktsiooni, et saaksite paremini mõista, millal te need päeva jooksul teenisite ja millise tegevuse käigus. Saate neid ajastatud tegevuste ajal isegi andmeväljana vaadata.

Muudame ühenduses püsimise lihtsaks.
NUTIKAD TEATISED

Kui olete ühilduva nutitelefoniga seotud, saate e-kirju, tekstsõnumeid ja hoiatusi otse oma kella. Kui teil on Android™-telefon, saate isegi tekstidele vastata.

MUUSIKA
Laadige alla lugusid ja esitusloendeid oma Spotify®, Deezeri või Amazon Musicu kontodelt (nõutav võib olla tellimus). Telefonivabaks kuulamiseks kasutage juhtmevabasid kõrvaklappe (müüakse eraldi).

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui teie kell ja telefon on seotud, saab teie reaalajas asukoha saata teie kontaktidele käsitsi või – valitud välitegevuste ajal – automaatselt sisseehitatud juhtumituvastusega.

GARMIN PAY™
Sirvige läbi kassaliinide ja valige osalevate pakkujate kaudu Garmin Pay viipemakselahendusega ühistranspordisüsteemid.

ÜHENDAGE IQ™ POOD
Laadige alla kohandatud kellaplaadid, lisage andmevälju ja hankige rakendusi Connect IQ Store'ist.

SÜNKROON GARMIN CONNECTiga
Vaadake oma tervise ja treeninguteavet ühes kohas. Garmin Connecti rakendus on edukas võrgukogukond, kus liikvel olevad inimesed saavad ühendust luua, võistelda ja jagada.

Kandke seda kogu päeva ja kõikjal.
AKU eluiga KOOS KIIRELAADIMISEGA

Saate oma tervisest katkematu pildi, kuni 11 päeva nutikella režiimis, kuni 22 tundi GPS-režiimis ja kuni 8 tundi GPS-režiimis muusikaga. 10 minutit laadimist lisab kuni 1 päeva nutikella režiimi aku kasutusaega või 1 tunni GPS-i koos muusika akuga.

AKUSÄÄSTUREŽIIM
Hankige oma nutikellast veelgi rohkem mahla, kohandades seadeid, mis mõjutavad aku kasutusaega kõige rohkem.

VEE HINNE
Sellel kellal on veekindlus 5 ATM-i, mistõttu see sobib suurepäraselt ujumiseks, duši all või spaapäevaks.Garmin Venu 2S. Ekraani diagonaal: 2,79 cm (1,1"), Ekraani tehnoloogia: AMOLED, Ekraani eraldusvõime: 360 x 360 pikslit, Puuteekraan. Wi-Fi. GPS (satelliit). Kaal: 38,2 g. Rihma materjal: silikoon, Riba värv: grafiit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles