Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin LIVE HD Wi-Fi aku must

  • 428.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 143 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756149
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
OTSEVAADE
Aktiivse LTE-tellimusega pääsete igal ajal Garmin Drive'i rakendust kasutades oma armatuurkaamerast otsevaatele juurde. Mõned sõidukid nõuavad pideva toitekaabli kasutamist.

LTE
LTE-tellimusega saate nautida meelerahu sõidukite jälgimisfunktsioonidega, sealhulgas otsevaate, asukoha jälgimise ja varguste hoiatustega.

HD
1440p HD-video koos laia 140-kraadise objektiivi ja Garmin Clarity™ HDR-optikaga pakuvad nii päeval kui öösel teravaid detaile.
Olge kõigeks valmis. Garmin Dash Cam Live salvestab ja salvestab pidevalt videot koos asukohaandmetega.
Garmin Drive'i rakenduse abil saate salvestatud videoid igal ajal hõlpsalt vaadata ja jagada.
Suurendage olukorrateadlikkust ettekokkupõrke, sõidurajalt kõrvalekaldumise ja ohutuskaamera hoiatuste abil.
Hoidke oma käed roolil, kui armatuurkaamerat häälega juhite.

VAATA JA JAGA VIDEOD
Salvestatud videod salvestatakse turvaliselt võrguhoidlasse ja neile pääseb juurde Garmin Drive'i rakenduse abil. LTE-tellimuse või Wi-Fi®-ühendusega jagage videoklippe teistega, saates lingi ja pääsukoodi.

ASUKOHA JÄLGIMINE
Nautige oma sõiduki asukoha kontrollimise mugavust igal ajal, kui kasutate rakendust Garmin Drive. See funktsioon nõuab aktiivset LTE-tellimust.

VARGUSHOIATUSED
Kui keegi sõidab teie sõidukiga, ilma teie telefonita, saate Garmin Drive rakenduse kaudu hoiatuse. See funktsioon nõuab aktiivset LTE-tellimust.

PARKIMISVALVE
Kui teie Garmin Dash Cam Live tuvastab teie pargitud autot mõjutava intsidendi, saate Garmin Drive'i rakenduses märguande koos tuvastatud intsidendi videoklipiga. See funktsioon nõuab aktiivset LTE-tellimust.

Juhtumi tuvastamine
Kui intsident tuvastatakse, salvestab see kaamera automaatselt video vahetult enne seda, selle ajal ja pärast seda, et aidata jäädvustada sündmuse täielikku salvestust koos GPS-i asukoha, kuupäeva ja kellaajaga.

LTE TELLIMUS
Aktiveerige rakenduses Garmin Drive LTE Vault tellimusplaan, et võimaldada asukoha jälgimist, varguste hoiatusi ja parkimisvalvurite märguandeid. LTE-ühenduvus ületab Wi-Fi-ühenduse piirangud, nii et pääsete otsevaatele juurde peaaegu kõikjal ja igal ajal.

KÕRGE HD VIDEO
1440p HD-video, laia 140-kraadise objektiivi ja Garmin Clarity™ HDR-optikaga armatuurkaamera salvestab nii päeval kui öösel teravaid kaadreid olulistest detailidest. Kasutage kaamera joondamiseks ja sätete muutmiseks kaamera 3-tollist LCD-ekraani.

AUTOMAATNE SALVESTUS
Pärast sõiduki toiteallikaga ühendamist salvestab armatuurkaamera pidevalt, et saaksite selle seadistada ja unustada.

HÄÄLJUHTIMINE
Hoidke oma käed roolil ja kasutage häälkäsklusi, et öelda kaamerale video salvestamine, helisalvestuse alustamine ja peatamine, piltide tegemine ja palju muud. See funktsioon on saadaval inglise, saksa, prantsuse, hispaania, itaalia ja rootsi keeles.

ESIKOKKUPÕRGE HOIATUSED
Ohutuma sõidu soodustamiseks hankige hoiatusi, kui sõidate eesolevale sõidukile liiga lähedale. Teatud tingimused võivad hoiatusfunktsiooni kahjustada.

HOIATUSED RADA VÄLJUMINE
Saate hoiatusi, kui triivite teelt välja või vastutulevasse liiklusesse. Teatud tingimused võivad hoiatusfunktsiooni kahjustada.

"MINNA" HOIATUSED
See funktsioon teavitab teid, kui teie ees seisev liiklus on liikuma hakanud.

PUNANE TULI JA OHUTUSKAAMERAD
See kaamera on varustatud hoiatustega lähedal asuvate punase tulega kaamerate ja kiiruskaamerate kohta (pole saadaval kõigis piirkondades).

TRAVELAPSE™ FUNKTSIOON
Jagage oma sõitu sõpradega, kasutades Travelapse'i funktsiooni. Lõbusaks ja loominguliseks videoks koondage tundidepikkune sõidumaterjal hõlpsalt minutiteks tipphetkedeks.

KAASAS MÄLUKAART
See armatuurkaamera on kohe karbist välja võttes kasutamiseks valmis ja varustatud eelinstallitud microSD™-mälukaardiga (eraldi ostma pole vaja).

PIDEV TOITEKAABEL
Teatud sõidukid vajavad pideva toitekaablit (müüakse eraldi), et teie Garmin Dash Cam Live seadmele pidevalt toidet anda. Ühendage oma sõiduki OBD2-porti, et juhtida armatuurkaamera toidet isegi siis, kui teie sõiduk on pargitud ja välja lülitatud.

DASH CAM VIDEO SYNC
Rakendus Garmin Drive saab juhtida ja taasesitada sünkroonitud videot kuni neljast armatuurkaamerast (müüakse eraldi), mis on paigaldatud teie sõiduki ümber, et jäädvustada videot mitmest vaatenurgast.

EXTRA USB PORT
Te ei pea valima armatuurkaamera sisselülitamise või telefoni laetuna hoidmise vahel. Kaasasoleval laadijal on täiendav USB-port, nii et saate teha mõlemat.

DISAINI JÄRGI VASTUPIDAV
See armatuurkaamera on loodud taluma karmi sõidukikeskkonda, sealhulgas otsest päikesevalgust ja kuuma sisetemperatuuri.Garmin LIVE. HD tüüp: HD, Põhikaamera vaatenurk: 140°, Maksimaalne kaadrisagedus: 30 kaadrit sekundis. Ekraan: LCD, Ekraani diagonaal: 7,49 cm (2,95"), Ekraani eraldusvõime (numbriline): 1440 pikslit. Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), Maksimaalne mälukaardi suurus: 512 GB. Liidese tüüp: Micro-USB. Toiteallika tüüp : Aku, Akutehnoloogia: Liitiumioon (Li-Ion)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles