Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition 2,79 cm (1,1 tolli) MIP 50 mm digitaalne 176 x 176 pikslit puuteekraan roheline GPS (satelliit)

  • 502.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 167.66 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806971
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MIDA SA TEED, OMA SEDA
See suur ja vastupidav GPS-nutikell on piisavalt vastupidav, et teiega sammu pidada, ja piisavalt julge, et sobituda teie stiiliga. Selle laiaulatuslik päikesepatarei laadimislääts hoiab suuremat akut kauem töös – toiteallikaks on täiustatud treeningfunktsioonid, sisseehitatud taskulamp, mitmeribaline GNSS, tervise/heaolu jälgimise andurid ja palju muud.

VASTUPIDAVUSEKS LOODUD
Sellel ülitugeval kellal on päikesepatareiga laetav ekraan ja vastupidav 50 mm polümeerist korpus. See on veereitinguga kuni 100 meetrit ja seda on testitud USA sõjaväe 810 termo-, põrutus- ja veekindluse standardite järgi.

LOODUD TEIE TEOSTAMISEKS
Tegutsemiseks loodud disaini ja teie energiarikka elustiili toetavate funktsioonidega kell on alati seikluseks valmis. Lisaks näitab selle julge stiil maailmale selgelt, et teete asju omal moel.

VÕTKE ELUST ROHKEM AKU VÄLJA
Päikesepatarei laadimisega koos piiramatu aku kasutusajaga nutikella režiimis liikuge kauem kui kunagi varem. Lisaks võimaldab toitehaldur pikendada aku kasutusaega, kontrollides, millised seaded ja andurid energiat kasutavad.

Kontrolli oma kella ja alusta seiklust.

PÄIKESE TOITEL
Päikesepatarei laadimine Power Glass™ objektiiv pikendab aku tööiga, tootes 50% rohkem energiat kui Instinct® 2 Solar. Nautige nutikella režiimis piiramatu päikesepatareiga laetava aku kasutusiga kauem.

SISSEEHITATUD TASKUlamp
Hämaras valgustingimustes teed juhendamiseks pakub sisseehitatud mitme LED-iga taskulamp muutuva intensiivsusega ja välguga, mis sobib teie jooksusagedusega – pluss punase ohutustule režiim, mis aitab öisel ümbruskonnal silma peal hoida.

MITMERIBASAGEDUSE TUGI
Võtke vastu ja kasutage mitut navigatsioonisatelliitide saadetud sagedust, mis võimaldavad parandada kasutaja asukoha täpsust, eriti piirkondades, kus GNSS-signaalid peegelduvad, nõrgad või tavaliselt ei tungi.

ABC ANDURID
Navigeerige järgmisel rajal ABC-anduritega, sealhulgas kõrguseandmete kõrgusmõõtja, ilma jälgimise baromeeter ja 3-teljeline elektrooniline kompass.

TRACBACK® ROUTING
Kasutage seda funktsiooni, et navigeerida sama marsruuti tagasi oma alguspunkti, kasutades oma tagasitee oletusi.

VÕRDLUSKOHT
Jälgige teadaolevat kohta (nt oma autot või rajapead) oma asukohaga võrreldes ja leidke hõlpsasti tee sinna tagasi.

Reaalajas ühendatud.

NUTIKAD TEATISED
Kui olete ühilduva nutitelefoniga seotud, saate e-kirju, tekstsõnumeid ja hoiatusi otse oma kella.

ÜHENDAGE IQ™ POOD
Laadige alla kohandatud kella sihverplaate, lisage andmevälju ning hankige rakendusi ja vidinaid oma ühilduva nutitelefoni Connect IQ Store rakendusest.

GARMIN PAY™ KONTAKTTA MAKSED
Sirvige läbi kassaliinide ja valige osalevate teenusepakkujate kaudu Garmin Pay viipemaksetega ühistranspordisüsteemid.

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui tunnete end ebaturvaliselt või kui teie kell tunneb, et juhtus juhtum, võivad abi- ja vahejuhtumituvastusfunktsioonid3 saata teie asukohateate teie hädaabikontaktidele, kui olete ühilduva nutitelefoniga sidunud.

KALENDRIVAADE
Kui olete ühilduva nutitelefoniga sidunud, näete hõlpsalt oma päevaplaane spetsiaalsel kalendriekraanil.

SÜNKROON RAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™
Vaadake oma tervise ja treeninguteavet ühes kohas. Garmin Connecti rakendus teie ühilduvas nutitelefonis on edukas võrgukogukond, kus liikvel olevad inimesed saavad ühendust luua, võistelda ja jagada.

Treeni oma teed.

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Tehke kõike, mida armastate, kasutades eelsalvestatud aktiivsusprofiile jooksmiseks, rattasõiduks, ujumiseks, jõutreeninguteks, siseruumides ronimiseks, suusatamiseks, lumelauasõiduks, golfiks, joogaks, pilateseks ja muuks.

TAKISTUSRAJA VÕIDUKORD
Jälgige oma sooritust takistusraja sündmuste ajal – võistluse ajal salvestatakse jooksmise ja takistuste lõikude vaheajad. Pärast vaheaegade käsitsi salvestamist esimese tsükli jooksul saate sealt edasi keskenduda ainult võistlusele, kuna vahed salvestatakse automaatselt. Seejärel vaadake oma statistika pärast võistlust üle.

HIIT TREENINGUD
See tegevusprofiil jälgib teie HIIT-i treeninguid, sealhulgas AMRAP-i, EMOM-i, Tabata ja kohandatud treeninguid. Määra ringide arv, töö/puhkuse intervallid ja palju muud.

VO2 MAX
Treenige nutikamalt VO2 max abil, mis näitab teie eeldatavat jõudlust. See võtab isegi arvesse muutusi jõudluses, mis võivad olla põhjustatud kuumusest või kõrgusest.

IGAPÄEVANE SOOVITATUD TREENING
Vaadake terve nädala igapäevaseid soovitatud treeninguid, mis kohanduvad pärast iga jooksu või sõitu teie soorituse ja taastumise ning teie Garmin Connecti nutitelefoni rakenduse kalendris tulevaste võistlustega.

TAASTUMISAEG
Pärast iga treeningut annab taastumisaeg teile teada, millal olete uueks raskeks treeninguks valmis. See arvestab isegi treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, igapäevane aktiivsus ja uni.

Tunne oma keha.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Saate pulsiandmeid koos hoiatustega, kui teie pulss jääb puhkeolekus liiga kõrgeks või liiga madalaks. Mõõtke, kui kõvasti teie süda tegevuste ajal töötab.

UNEKOHTA JA TÄIENDATUD UNEJÄLGIMINE
Saate oma kerge, sügava ja REM-une faaside täieliku jaotuse. Vaadake seda kõike spetsiaalsel vidinal, mis sisaldab teie une skoori ja teadmisi.

HOMMIKURAPORT
Saate kohe pärast ärkamist ülevaate oma une-, taastumis- ja treeningväljavaadetest – koos HRV oleku ja ilmaga. Saate isegi oma aruannet kohandada, et näidata teile, mida soovite näha.

BODY BATTERY™ ENERGIA JÄLGIMINE
Optimeerige oma keha energiavarusid, kasutades südame löögisageduse varieeruvust, stressi, und ja muid andmeid, et hinnata, millal olete valmis olema aktiivne või millal peate võib-olla puhkama.

PULSE HÄRG
Kõrgusel kohanemiseks või une jälgimiseks kasutab Pulse Ox andur teie randmel valguskiire, et hinnata, kui hästi teie keha hapnikku omastab.

HRV STATUS
Meie Firstbeat Analytics™ meeskonna poolt välja töötatud tehnoloogia põhjal saate oma üldisest tervisest, treenimisest ja taastumisest sügavamalt aru tänu pulsisageduse muutumisele magamise ajal. Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition. Ekraani diagonaal: 2,79 cm (1,1"), Ekraani tehnoloogia: MIP, Ekraani eraldusvõime: 176 x 176 pikslit, Puuteekraan. GPS (satelliit). Kaal: 67 g. Rihma materjal: silikoon, Rihma värv: oliiv, Rihma suurus: One Size

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles