Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Instinct 2 2,29 cm (0,9 tolli) MIP 45 mm digitaalne 176 x 176 pikslit Grafiit-GPS (satelliit)

  • 266.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 89 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806967
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See vastupidav GPS-nutikell on piisavalt vastupidav, et teiega sammu pidada, ja piisavalt ainulaadne, et see sobiks teie stiiliga. Nüüd on see saadaval kahes suuruses, et see sobiks igale randmele.

VASTUPIDAVUSEKS LOODUD
Sellel vastupidaval kellal on veekindlus kuni 100 meetrit ning see on kuuma- ja põrutuskindel. Lisaks on see kiudtugevdatud polümeerkorpuse ja keemiliselt tugevdatud kriimustuskindla Corning® Gorilla® Glassiga seade ehitatud vastu pidama.

LOODUD TEIE TEOSTAMISEKS
Julged värvid, suure kontrastsusega ekraanid ja suurusevalikud võimaldavad teil näidata maailmale, et teete asju omal moel.

MULTI-GNSS TUGI
Olenemata sellest, kas te matkate, sõidate mägirattaga, jooksete maad või suusatate, on teil juurdepääs mitmele globaalsele navigatsioonisatelliitsüsteemile (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida neid keerukamates keskkondades kui ainult GPS.

ABC ANDURID
Navigeerige järgmisel rajal ABC-anduritega, sealhulgas kõrgusemõõtja kõrgusandmete jaoks, baromeeter ilma jälgimiseks ja 3-teljeline elektrooniline kompass.

TRACBACK® ROUTING
Kasutage seda funktsiooni, et navigeerida sama marsruuti tagasi oma alguspunkti, kasutades oma tagasitee oletusi.

NUTIKAD TEATISED
Kui olete ühilduva nutitelefoniga seotud, saate e-kirju, tekstsõnumeid ja hoiatusi otse oma kella.

ÜHENDAGE IQ™ POOD
Laadige alla kohandatud kella sihverplaate, lisage andmevälju ning hankige rakendusi ja vidinaid oma ühilduva nutitelefoni Connect IQ Store rakendusest.

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui teie kell ja telefon on seotud, saab teie reaalajas asukoha saata teie kontaktidele käsitsi või – valitud välitegevuste ajal – automaatselt sisseehitatud juhtumituvastusfunktsiooniga

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Tehke kõike, mida armastate, kasutades eelsalvestatud tegevusprofiile jooksmiseks, rattasõiduks, ujumiseks, jõutreeninguteks, siseruumides ronimiseks, virtuaalseks jooksmiseks, golfiks, joogaks, pilateseks ja muuks.

HIIT TREENINGUD
See tegevusprofiil jälgib teie HIIT-i treeninguid, sealhulgas AMRAP-i, EMOM-i, Tabata ja kohandatud treeninguid. Määra ringide arv, töö/puhkuse intervallid ja palju muud.

VO2 MAX
Treenige nutikamalt VO2 max abil, mis näitab teie eeldatavat jõudlust. See võtab isegi arvesse muutusi jõudluses, mis võivad olla põhjustatud kuumusest või kõrgusest.

PÄEVASED TREENINGU SOOVITUSED
Treeningjuhiste saamiseks, mis võtavad arvesse teid ja teie vormisoleku taset, saate igapäevaseid soovitusi, mis põhinevad teie praegusel treeningkoormusel ja treeningu staatusel.

TAASTUMISAEG
Pärast iga treeningut annab taastumisaeg teile teada, millal olete uueks raskeks treeninguks valmis. See arvestab isegi treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, igapäevane aktiivsus ja uni.

MTB DÜNAAMIKA
Jälgige iga sõidu üksikasju mägirattasõidu mõõdikute ning spetsiaalsete grit™-i ja voolumõõtmiste abil, mis hindavad raja raskust ja seda, kui sujuvalt laskute, andes teile järgmisel korral võita.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Hankige hinnangulisi südame löögisageduse3 andmeid koos hoiatustega, kui teie pulss jääb puhkeolekus liiga kõrgeks või liiga madalaks. Mõõtke, kui kõvasti teie süda tegevuste ajal töötab.

STRESSI JÄLGIMINE
Südame löögisageduse varieeruvust kasutatakse teie stressitaseme skoori arvutamiseks, et saaksite näha, kas teil on rahulik, tasakaalukas või stressirohke päev.

UNEKOHTA JA TÄIENDATUD UNEJÄLGIMINE
Saate oma kerge, sügava ja REM-une faaside täieliku jaotuse. Vaadake seda kõike spetsiaalsel vidinal, mis sisaldab teie une skoori ja teadmisi.

BODY BATTERY™ ENERGIA JÄLGIMINE
Optimeerige oma keha energiavarusid, kasutades südame löögisageduse varieeruvust, stressi, und ja muid andmeid, et hinnata, millal olete valmis olema aktiivne või millal peate võib-olla puhkama.

PULSE HÄRG
Kõrgusel kohanemiseks või une jälgimiseks kasutab Pulse Ox sensor4 valguskiiri teie randmel, et hinnata, kui hästi teie keha hapnikku omastab.

FITNESSI VANUS
See funktsioon kasutab kronoloogilist vanust, teie iganädalast jõulist aktiivsust, puhkepulssi ja kehamassiindeksit, et hinnata, kas teie keha on teist noorem või vanem. Hankige näpunäiteid oma treeningu vanuse alandamiseks.

Intensiivsus MINUTID
Jälgige, mitu minutit jõulist tegevust saate, millal need teenite ja millise tegevuse ajal. Saate neid ajastatud tegevuste ajal isegi andmeväljana vaadata.

NAISTE TERVISE JÄLGIMINE
Kasutage oma menstruaaltsükli või raseduse jälgimiseks rakendust Garmin Connect. Registreerige sümptomid, hankige treeningu- ja toitumisalast koolitust ning palju muud.Garmin Instinct 2. Ekraani diagonaal: 2,29 cm (0,9"), Kuvatehnoloogia: MIP, Ekraani eraldusvõime: 176 x 176 pikslit. GPS (satelliit). Kaal: 52 g. Riba materjal: silikoon, riba värvus: grafiit, riba suurus: üks suurus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles