Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Forerunner 745 3,05 cm (1,2 tolli) MIP Digital 240 x 240 pikslit Puuteekraaniga Wi-Fi GPS (satelliit)

Garmin Forerunner 745 3,05 cm (1,2 tolli) MIP Digital 240 x 240 pikslit Puuteekraaniga Wi-Fi GPS (satelliit)
Pole laos
  • 343.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 114.66 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806961
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
JÄLITA UUS PRS

See GPS-i jooksukell on mõeldud teiesugustele jooksjatele ja triatleetidele, kes vajavad üksikasjalikku treeningstatistikat ja seadmesiseseid treeninguid ning nutikella funktsioone.

LOODUD IGASUGUSSE KESKKONNAGA
Forerunner 745 on loodud minema sinna, kuhu sport sind viib. See on loodud vastu pidama kuni 200 higiseks jooksuks, konarlikuks rattasõiduks ja pikaks ujumiseks.

VASTUPIDAV, KUID KANNATAV
Trenniks, võidusõiduks ja igapäevaeluks mugav Forerunner 745 on meie väikseim ja kergeim täisfunktsionaalne jooksu- ja triatloni nutikell.

PÄEVASED TREENINGU SOOVITUSED
Treeningjuhiste saamiseks, mis võtavad arvesse teid ja teie vormisoleku taset, hankige igapäevaseid jooksu- ja sõidusoovitusi, mis põhinevad teie praegusel treeningkoormusel ja treeningu staatusel.

TREENINGU MÕJU
Vaadake aeroobse ja anaeroobse treeningu efekti tagasiside abil, kuidas teie treeningud mõjutavad vastupidavuse, kiiruse ja jõu arendamist.

TAASTUMISAEG
Pärast iga treeningut annab taastumisaeg teile teada, millal olete uueks raskeks treeninguks valmis. See arvestab isegi treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, igapäevane aktiivsus ja uni.

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Hankige sisseehitatud tegevusprofiilid jooksmiseks, rattasõiduks, triatloniks, basseinis ja avaveeujumiseks, rajajooksuks ja muuks. Võistlusteks ja telliskivitreeninguteks vahetage spordialasid vaid ühe nupuvajutusega.

VO2 MAX
Treenige nutikamalt VO2 max abil, mis näitab teie eeldatavat jõudlust. See mõõdik võtab isegi arvesse muutusi jõudluses, mis võivad olla põhjustatud kuumusest või kõrgusest.

VÕISTLUSTAJA
See spetsiaalne tööriist võtab arvesse teie vormisoleku taset ja treeningute ajalugu, et aidata teil oma võistluseesmärki saavutada ja näha treeningu mõju prognoositud finišiajale.

TOIMIMISSEISUND
Jooksmise ajal analüüsib Forerunner 745 tempot, südame löögisagedust ja pulsisageduse muutlikkust, et hinnata reaalajas teie praegust sooritusvõimet.

TREENINGKOORMUS
See statistika mõõdab teie treeningu mahtu viimase 7 päeva jooksul ja võrdleb seda teie sobivuse ja hiljutise treeningajaloo optimaalse vahemikuga.

TREENINGU OLEK
See mõõdik hindab teie hiljutist treeningute ajalugu ja jõudlusnäitajaid, et anda teile teada, kas treenite produktiivselt, saavutate tipptaseme või pingutate üle.

RATASTE VÕIMSUS
Ühendage ühilduva Garmini võimsusmõõturiga (müüakse eraldi), et töötada rattasõidu dünaamika, FTP ja täiustatud treeningmeetodite abil tõhusama sõidu poole.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Hankige probleemideta pulsiandmeid, sealhulgas täpsemaid pulsimärguandeid ja muid funktsioone, mis aitavad teil treeningutest maksimumi võtta.

JOOKSUDÜNAAMIKA
Ühilduva tarvikuga kasutamisel mõõdab Forerunner 745 olulisi jooksumõõdikuid, nagu kadents, sammu pikkus, maapinnaga kokkupuuteaeg ja tasakaal ning palju muud.

MULTI-GNSS
Juurdepääs mitmele globaalsele navigatsioonisatelliitsüsteemile (GPS, GLONASS ja Galileo), et paremini jälgida keerukamates keskkondades kui ainult GPS.

GARMIN TREENER
Need tasuta kohanduvad treeningkavad sisaldavad asjatundlike treenerite juhiseid ning kohanduvad teie ja teie eesmärkidega. Treeningud sünkroonitakse otse teie kellaga.

LOO ROHKEM KURSUSID
Looge meie Garmin Connect™ rakenduses4 kursusi, et teil ei saaks jooksmiskohad kunagi otsa. Või planeerige see muudel platvormidel, nagu Strava ja Komoot, ning seejärel sünkroonige need automaatselt oma Forerunneriga.

TRENDLINE™ POPULAARSUSE MARSRUUTSEERIMINE
Kasutades miljardeid miile jooksjate ja sõitjate üles laaditud andmeid, saab Garmin Connect leida parima marsruudi – valides enim läbitud teede (ja radade) hulgast.Garmin Forerunner 745. Ekraani diagonaal: 3,05 cm (1,2 tolli), kuvatehnoloogia: MIP , Ekraani eraldusvõime: 240 x 240 pikslit, Puuteekraan. Wi-Fi. GPS (satelliit). Kaal: 47 g Rihma materjal: silikoon, Rihma värv: punane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles