Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Forerunner 265 3,3 cm (1,3 tolli) AMOLED 46 mm digitaalne 416 x 416 pikslit puutetundlik ekraan, must, sinine Wi-Fi GPS (satelliit)

  • 521.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 174 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806974
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TREENI SUUREPÄRANE AMOLED EKRAANIGA
MIS ON KUI SINU JÄRGMINE VÕISTLUS OLI ELU EESTINE? JA PERSONALISEERITUD IGAPÄEVASED SOOVITATUD TREENINGUD AITASID TEIL TEHA MIDAGI, MIDA TE POLE KUNAGI TEINUD? FORERUNNER 265S NUTIKELLAGA NÄETE VÄRVILISEL AMOLED-PUUTTEEKRAANI EKRAANIL VALGUSTUNUD IGA TEADA. OLGE VALMIS SELLEKS PAREM OLEMISEKS.

HOMMIKUSARUANDEGA TEADA, KUS OLED

JOOKSE. TAASTAMA. KORDA.
KUNI 15-PÄEVA AKU KESKUSEGA NUTIKELLA REŽIIMIS

TULEB KAHES SUURUSES, ET SOBIDA IGALE RANDMELE

PLANEERI OMA STRATEEGIA
VÕISTLUSVINNAGA, ISIKUNALISEERITUD IGAPÄEVASTE SOOVITATUD TREENINGUTEGA, TREENINGUVALMISTUSE HINNEST JA MEEGA

HOMMIKURAPORT
Saate kohe pärast ärkamist ülevaate oma une- ja treeningväljavaadetest – koos HRV oleku ja ilmaga. Saate isegi oma aruannet kohandada, et näidata teile, mida soovite näha.

RACE VIDINA
Valmistuge oma järgmiseks võistluseks – olgu selleks siis 10 km või maraton – treenimisnõuannete, isikupärastatud igapäevaste soovitatud treeningute ja läbimisaja prognooside abil, mis põhinevad raja üksikasjadel, ilmal ja jõudlusel.

IGAPÄEVASED SOOVITUSLIKUD TREENINGUD
Tehke treeningud teie jaoks. Need kohanduvad pärast iga jooksu vastavalt teie sooritusvõimele ja taastumisele ning võtavad arvesse teie Garmin Connect™ kalendris tulevaid võistlusi.

TREENINGUVALMISTUS
Alates ärkamise hetkest saate oma unekvaliteedi, taastumise, treeningkoormuse ja muu põhjal valmisolekuskoori, et saaksite kindlaks teha, kas on hea päev pingutada või võtta rahulikult.

TREENINGU OLEK
Kasutades selliseid näitajaid nagu HRV olek, teie hiljutine treeningute ajalugu ja sooritus, saate hõlpsalt ülevaate oma üldisest pingutusest – ja sellest, kas treenite produktiivselt, saavutate tipptaseme või pingutate.

HRV STATUS
Meie Firstbeat Analytics™ meeskonna poolt välja töötatud tehnoloogia põhjal saate oma üldisest tervisest, treenimisest ja taastumisest sügavamalt aru oma uneaegse pulsisageduse varieeruvuse kaudu. Garmin Forerunner 265. Ekraani diagonaal: 3,3 cm (1,3 tolli), ekraanitehnoloogia: AMOLED, Ekraani eraldusvõime: 416 x 416 pikslit, Puuteekraan. Välkmälu: 8 GB. Wi-Fi. GPS (satelliit). Kaal: 47 g. Rihma materjal: silikoon, Rihma värv: sinine, must, riba suurus: üks suurus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles