Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Edge 130 Plus MTB

  • 222.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 74.33 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806959
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
EDASIJÕUDNUD TREENINGUD
Sünkroonige treeningud oma Garmin Connect™ kontolt ja muudelt, näiteks TrainingPeaks®-ilt, otse oma Edge seadmega. Vaadake oma eelseisvat treeningut ja alustage sujuvalt vastavat treeningut.

JÕUDLUSE JÄLGIMINE
Parandage oma vormi dünaamilise jõudluse ülevaate abil, nagu VO2 max, pulss4 ja palju muud.

MTB DÜNAAMIKA
Jälgige iga sõidu eepilisi üksikasju uute mägirattasõidumõõdikute abil, nagu hüpete arv, hüppekaugus ja rippumisaeg.

CLIMBPRO FUNKTSIOON
Näete automaatselt järelejäänud tõusu ja tõusu, kui ronite marsruudi või kurssi järgides. See aitab teil oma pingutusi hinnata ja näha, kui palju teil kannatada on jäänud.

MULTI-GNSS
Edge 130 Plus kasutab mitut satelliidisüsteemi (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida keerukamates keskkondades kui ainult GPS. Sisseehitatud kõrgusmõõtur näitab ka seda, kui kõrgele olete sõitnud.

LIHTNE NAVIGATSIOON
Pöörake kursis pöördeviipade ja leiuteekaardiga, et näha, kus olete olnud ja kuhu lähete. Sõidu lõpus võib Edge 130 Plus teid isegi tagasi stardikohta suunata.

KÕRGE, SELGE Ekraan
Vaadake juhiseid 1,8-tollisel ekraanil, mis on terav ja hõlpsasti loetav otsese päikesevalguse või vähese valgusega tingimustes.

VARIA™ ÜHILDUVUS
Siduge Edge 130 Plus meie Varia tahavaateradari ja tuledega, et saaksite hõlpsasti näha ja olla nähtav.

Juhtumi tuvastamine
See Edge saadab juhtumi tuvastamisel automaatselt teie asukoha eellaaditud hädaabikontaktidele1.Garmin Edge 130 Plus MTB. Ekraani diagonaal: 4,57 cm (1,8"), Ekraani eraldusvõime: 303 x 230 pikslit. Aku tüüp: liitiumioon, Aku eluiga (max): 12 h. Laius: 41 mm, sügavus: 16 mm, kõrgus: 63 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles