Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Drive 55 EU MT-S navigaator pihuarvuti / fikseeritud 14 cm (5,5) TFT puuteekraan 150,5 g must

  • 213.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 71.33 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756188
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LIHTSUSTAGE OMA SÕIT
Nautige meelerahu 5,5-tollise Garmin Drive™ 55 navigeerimisseadmega. Reaalajas liikluse1 ja kaardivärskendused on kaasatud koos juhi hoiatustega, et soodustada ohutumat sõitmist.

juhtmevabad VÄRSKENDUSED
Sisseehitatud Wi-Fi®-ühendus muudab kaartide ja tarkvara ajakohasena hoidmise lihtsaks ilma arvutit kasutamata. Ekraanil kuvatavad vihjed näitavad, kui saadaval on uued värskendused.

OTSE LIIKLUS JA ILM
Vältige viivitusi ja leidke aega säästvaid ümbersõiduteid reaalajas liikluse1 abil, mis on Garmin Drive™ rakendusega lubatud. Vaadake ka ilmaprognoose, hetkeolusid ja animeeritud radarit.

TRIPADVISOR
Vaadake Tripadvisori reisijate hinnanguid marsruudil või sihtkoha lähedal olevate hotellide, restoranide ja vaatamisväärsuste kohta.

GARMIN REAL DIRECTIONS™
Lihtsalt arusaadav suuline täppisjuhistega juhis nagu sõber teeks, kasutades tänavanimesid, kaupluste nimesid ja äratuntavaid vaatamisväärsusi.

JUHI HOIATUSED
Ohutuma sõidu soodustamiseks ja olukorrateadlikkuse suurendamiseks hoiatavad juhtide hoiatused eelseisvate järskude kurvide, kiirusmuutuste, raudteeülesõidute ja muu eest.

LEIA KOHTA NIME JÄRGI
Eelsalvestatud Foursquare®-i andmed muudavad uute poodide, restoranide ja miljonite muude populaarsete kohtade leidmise lihtsaks.

KONTROLLI EDASI
Kasulik funktsioon „Eeldes” näitab teie marsruudil peatseid toidu-, kütuse- ja muid verstaposte (nt eelseisvad linnad).

KAARDI KATVUS
Sõitke enesekindlalt viimaste kaardivärskenduste ja Euroopa eellaaditud tänavakaartidega.Garmin Drive 55 EU MT-S. Kaardivaate valikud: 2D/3D. Ekraani diagonaal: 14 cm (5,5"), Ekraani eraldusvõime: 1200 x 720 pikslit, Ekraan: TFT. Salvestusmeedia tüüp: Mälukaart, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash) Vormitegur: Pihuarvuti/Fikseeritud, Toote värv: Must. Toiteallika tüüp: Aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku tüüp: Sisseehitatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles